Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-Grycan

Czemu Grycanki nie mają kompleksów? Przecież są poważnie chore.

Polecane posty

Gość Anty-Grycan

To jest otyłość, na pewno wysokiego stopnia

bo oprócz tego, że są obrzydliwie grube, są jeszcze obrzydliwie bogate :P i dlatego czują się lepsze od chudego motłochu 🖐️

Gość karrrol
maja kompleksy, wierz mi

Gość mnie też to dziwi....
w innych normalnych krajach rodzice by zostali pocągnięci do odpowiedzialności za złe wychowanie.... przecież te dzieci (bo jak inaczej je nazwać) niedojrze, że są chore - dietetyk to podstawa by z tego wyszły to jeszcze mają totalnie mózgi wyprane.... naród wybrany ma w Polsce wielkie przywileje i dlatego jest jak jest i promują się tak - ale te dzieci kidyś wyjdą z pod tego "lodowego" klosza i zderzą się z rzeczywistością która często jest okrutna a także zmierzą się z chorobami do których do których utuczyli ich rodzice

"nie przesadzaj że ona jest chorobliwie otyła:" jest. to widać. a gdyby zdjęła te swoje gorsety, padłbyś na widok jej brzucha.

każda otyłość jest chorobliwa, to co pokazałeś to już skrajny przypadek. gdyby zważyć grycankę to z cała pewnością jej waga wskazuje na otyłość. jeśli jej bronisz, to pewnie dlatego, że wyglądasz tak samo 🖐️

Gość karrrol
jesli te kobiety ze zdjecia nie sa dla was grube to powinniscie sie nad soba bardzo zastanowic

mają na bank kompleksy, nie wierzę, że nie zazdroszczą szczupłym laska pewnie każdego dnia stając przed lustrem każda z nich stwierdza, że ma wielką dupę, której nie się ukryć a najgorsza ta najmłodsza świnia jest taka paskudna, że flaki mi się wywracają

Gość uyewueyw
moim zdaniem nie mam sensu kłócic się o znaczenie słowa grube, otyłe, itp. są wyraznie tłuste i nie wyglądają dobrze, a ta córka blond- to juz makabra. Teraz jest moda na samo-akceptację, a rczej wynaturzenie tego słowa, które ludzie interpretują wygodnie dla siebie- że nie potrzeba się starac, przechodzic na dietę, tylko zrec ile wlezie bo to jest cool

Gość karrrol
takie kobiety rowniez maja kompleksy i nawet fakt ze sa bogate tego nie zmienia bo jednak dla kobiety najwazniejszy jest wyglad tak jak dla faceta kompleksy=niskie zarobki czy maly i krotki penis, tak dla kobiet m in waga

Gość uyewueyw
mały biust, rzadkie włosy czy nieładna cera to zrobiazgi w porównaniu ze znaczną nadwagą czy otyłością. Nic nie szpeci bardziej, niż otyłosc, jest tak wg kazdego rankingu... no i rzecz kolejna oczywista- otyłosc to wyłacznie wina danej osoby co się zapusciła (95%) przypadków...

Gość ale te słowa są zdefiniowane
GRUBE = nadwaga = BMI między 25 a 30 OTYŁE (rożne stopnie choroby) = BMI 30+ Otyłość II stopnia, chyba BMI 40+, to jest już przesłanka do operacyjnego odchudzania. I takie są przyjęte zdrowotnie przedziały w medycynie

Gość a ja się dziwie
że wy nie macie ciekawszych tematów niż d u p y grycanek. Chcecie poczuć się lepiej obgadując je? To też ma zadatki na chorobę.

Gość dfergg
zazdrościcie im pieniędzy, sławy i tego, że mają w nisie swoje nadprogramowe kilogramy!!!!!!!!!!!!!

Gość głupie babska z nich
Te kobiety to dno, dno które chce zaistnieć i zwrócić na siebie uwagę za wszelką cenę. Też się kiedyś zastanawiałam czemu nie mają kompleksów .......dałam sobie spokój , szkoda czasu na rozmyślanie o tym, nie zrozumiałam tego bo nie jestem- nigdy nie byłam w stanie sięgnąć takiego dna - zniżyć się do tak żałosnego poziomu. Dziadek robi lody a kasa w pustych łbach przewróciła i niech cała Polska zwraca uwagę.

Gość dfergg
a WAM żal dupy ściska!!!!! ha ha ha :D

Gość karrrol
"zazdrościcie im pieniędzy, sławy i tego, że mają w nisie swoje nadprogramowe kilogramy" tak zazdroscimy im pieniedzy czy to zmienilo fakt ze sa grube?

i nie widze powodow zeby te kompleksy czuly, skoro dobrze im się uklada w zyciu i są szczęścliwe :)

Gość nie_rozumiem_go
Czy tak samo zastanawiacie się widząc laski przy kości na ulicach, ubrane np. w sukienki, rybaczki itd? Też rozmyślacie, rozważacie, przerabiacie "czemu one do cholery nie mają kompleksów?!". Naprawdę tak robicie? A wiecie, że to nie jest normalne?

Gość dfergg
a one mają w dupie Wasze "wywody" na kafe :D

Gość dfergg
sa grube, bogate i zadowolone :D a Wy siedzcie i marnujcie życie zastanawiając się, dlaczego inni są szczęśliwsi od Was :D

Gość uyewueyw
ja tylko z tego forum sie dowiedziałam w ogóle kto to bo nie ogądam tvn. Specjalnie mnie to nie ekscytuje, ale nie rozumiem, dlaczego oni je w kółko pokazują??? Kazdy celebryta jest kimś tam- tzn. zbobył sławę bo jest np. znanym aktorem, piosenkarzem, bardzo nie lubię celebrytów jak np. Kora, ale oni przynajmniej coś tam reprezentują. A oni pokazują całą rodzinę bo ma kase? O co tu chodzi???

Gość głupie babska z nich
karrrol twój post mnie rozwalił ;) pamiętajcie ,że nie kupi się za żadne pieniądze prawdziwej miłości przyjaźni i mądrości oraz wiecznego zycia, a może nawet zdrowe samoakceptacji , bo akceptacja na "siłę" i obnoszenie się z tym dookoła wszem i wobec jest po prostu niesmaczne i świadczy to tylko o tych osobach ja im niczego nie zazdroszczę tylko współczuję ;)głupoty próżniactwa i tego ,że oprócz parcia na szkło niczego nie potrafią sobą reprezentować

Gość uyewueyw
Czy tak samo zastanawiacie się widząc laski przy kości na ulicach, ubrane np. w sukienki, rybaczki itd? Też rozmyślacie, rozważacie, przerabiacie "czemu one do cholery nie mają kompleksów?!". a o co maja miec kompleksy? Przeiez chudosc jest ładna