Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-Grycan

Czemu Grycanki nie mają kompleksów? Przecież są poważnie chore.

Polecane posty

Gość rwggg43
"mają na bank kompleksy" Ja sądzę, że gdyby miały kompleksy, to by sie na pewno odchudzały, a nie tak chętnie i często dawały się filmowac i fotografować. One nie mają kompleksów.

Gość do uyewueyw
ja tak samo ;) nawet nie mam telewizora .... bo na tv nie mam czasu

Gość nie_rozumiem_go
uyewueyw > czytaj "laski przy kości"

Gość a mnie to lotto
czy mają kompleksy czy nie , tępe dzidy chcą zaistnieć w show biznesie i to wszystko ;) tych lodów grycana nie tknę nigdy , nie chcę być opasłą świnią jak one :P

Gość to ich sprawa sa tłuste
to ich sprawa czy są otyłe w stopniu I czy II a może III jak ta blondyna , ale podejrzewam ,że masa osób wyzbyła się dzięki nim kompleksów (uroda, waga i intelekt)i zaczeła cenić siebie bo są duzo wyżej od grycankowego dna

Gość 3456363
no właśnie, dobrze ktoś wyżej spytał: czy jak widzicie kobiety o podobnej budowie, gdzies na ulicy, to też rozkminiacie czy mają kompleksy czy nie?

Gość wolę być chudą i wredną
3456363 no właśnie, dobrze ktoś wyżej spytał: czy jak widzicie kobiety o podobnej budowie, gdzies na ulicy, to też rozkminiacie czy mają kompleksy czy nie? ja się zastanawiam czemu się tak mogły zapuścić i czy nie mają w domu lustra, czemu facet z nimi jest ? bycie tłustym to też niedbanie o siebie ;)

Gość uyewueyw
nie_rozumiem_go uyewueyw > czytaj "laski przy kości" sory, nie zrozumiełam. Ale tym bardziej nie rozumiem twojego przekazu, czy ty dziewczyno nie widzisz róznicy, między pokazywaniem się na ulicy, a występowaniem w tv? I to występowaniem w charakterze jakiejś gwiazdy- celebrytki?

Gość sdrftz98
grycanki to zdrowo otyle kobiety, gorzej maja ludzie ktorzy same kartofle fpirdalaja i z tego sa otyli:)

Gość uyewueyw
grycanki to zdrowo otyle kobiety, gorzej maja ludzie ktorzy same kartofle fpirdalaja i z tego sa otyli bzduury. nie ma czego takiego jak zdrowa otyłosc, a jak ktoś jest az otyłu od jedzenia samych kartofli, to równie dobrze mógłby zamiast dwóch zjesc pomidora, i cebulę, miec witaminy i byc szczuplejszym

Gość bfbfdf
a czemu nie obgadujecie np. Doroty Welman czy Cezarego Żaka? Też są otyli.

Gość uyewueyw
Ja sie tam nie dziwię, że ludzi one denerwują. Ta ich otyłosc to fakt, ale co one w zasadzie celebrują? Równie dobrze mozna by pokazywac mojego sąsiada alkoholika, przeciez one sa zerami, nic nie osiagneły- poza pewnego rodzaju sławą, ale czy to pozytywna sława? Teraz nawet z morderczyń jak ta Kaska robi się celebrytki..

Gość bfbfdf
albo Adele? czasami ktoś o niej napisał że pulchna, ale nie było takich jazd na nią, a wręcz odwrotnie, wiele osób pisało że ładna, że pasują jej te kilogramy a na punkcie Grycanek macie fioła i ich nadwaga nagle wam strasznie przeszkadza

Gość uyewueyw
No właśnie Welman, albo tym bardziej Wojciech Mann dowodza, że ludzi nie denerwuje tylko otyłosc, ale to eksponowanie jej, i udawanie że nie ma problemu. Jak osoba otyła ma coś w głowie, umie prowadzic ciekawie teleturniej to nikt sięnie będzie dziwił, zreszta juz powiedziałam co sądzę.

Gość miśka ___
Anna Dymna też na nadwage, ale jej nikt nie obgaduje. Po co zawracać sobie głowę takimi pierdołami?? Każdy wygląda, jak wygląda i jeśli mu z tym dobrze, to nikomu nic do tego!

Gość nie ma czegoś takiego jak...
nie ma czegoś takiego jak zdrowa otyłość , już nadwaga jest szkodliwa dla zdrowia , dla serca i stawów :P one są otyłe a ta blondi szczególnie

Gość bo Welman jest nie tylko
otyła, jest inteligentna, porówwnać ją z grycankami to jak porównać merola do tira, one maja tylko nadwagę i kasę, ona ma nadwagę , kasę , jest znana z tego co robi, zapracowała na to.One mają tylko kase teścia , dziadka, męża , taty.Czy kazda bogata osoba dla ciebie jest takim wyznacznikiem ,że może byc pedofilem, mordercą mieć wynaturzenia, ale będzie KIMS bo ma kasę? Zreszta nie swoją.

Gość Blood on Your Hands
moja ciocia jest jeszcze grubsza od nich.

Gość do bfbfdf
Dorota Welman i Cezary Żak przynajmniej są kimś tępa dzido :P Cezary Żak jest dobrym aktorem a pani Welman całkiem dobrą dziennikarką , oboje się ze swoja tłustością i brakiem kompleksów nie obnoszą jak nic nie znaczące grycanki, lody bleeh za słodkie raz zjadłam i nietknę nigdy w zyciu

Gość uyewueyw
to ja wam odpowiadam- one sa po prostu zerami, nic w zyciu nie osiągnęły i Bóg jeden wie, dalczego je pokazują w tv. A wy podajecie przykłady sławnych, znanych, utalentowanych ludzi, co sa dodatkowo otyli. I tym sposobem, przeczycie sami sobie: ludzi istotnie nie denerwuje otyłosc sama w sobie i sa w stanie zaakceptowac nawet na ekranie otyła osobę. Bo w sumie tusza jest sprawą drugorzędną. Ale jak w kółko pokazują w tv jakieś zera- tłusiochy, i jeszcze mamy napawac się ich wyglądem to jest zal.

Gość bfbfdf
Kasia Niezgoda też jest bardzo inteligentną i bardzo sympatyczną kobietą, a jednak ludzie jej nie znoszą, w necie nie komentują inaczej niż "wieloryb". Dlaczego?

Gość nie obrażajcie Żaka i Manna
tym porównaniem:( Welmanową też zostawcie w spokoju, babka może i nie jest najsympatyczniejszą dziennikarką ale nie obrażajcie jej także bo nie zasłuzyła sobie na to aby ktoś porównywał ją z takim dnem jak grycanki

Gość bfbfdf
"Dorota Welman i Cezary Żak przynajmniej są kimś tępa dzido" To nie jest żadna odpowiedź. Tytuł tematu to "dlaczego nie mają kompleksów", a nie "czy one są Kimś?". Nikt nie zastanawia się, czy Żak, Wellman albo Adele mają kompleksy.

Gość uyewueyw
Kasia jest znana tylko z powodu że jest zoną jakiegoś prezentera zdaje się, i ludzi szokuje ich odmiennosc, że on piekny, a ona okropna

Gość bfbfdf
"aby ktoś porównywał ją z takim dnem jak grycanki" Ale temat jest TYLKO O KOMPLEKSACH I WYGLĄDZIE!! A nie o tym kto się czym przysłużył społeczeństwu. Czyli co, Grycanka POWINNA mieć kompleksy, ale już o identycznej nadwadze Wellman kompleksów mieć NIE MUSI? Co za dziwne myślenie...

Gość uyewueyw
No dyskusję mamy dosc luzną, i nie sądzę, ze koniecznie trzeba pisac tylko dosłownie odpowiadając na temat, co nie zawsze się da. Co do ich kompleksów- to skąd wiesz, że nie mają? Ja podejrzewam, że mimo wszystko to maja ogromne kompleksy, bo fakt występowania w tv o niczym nie świadczy

Gość co wy pitolicie...
jak można być szczęśliwym będąc w stanie przedzawałowym, przedmiażdżycowym przed marskością wąrtroby i przed udarem mózgowym czy rozsypanem się stawów.... można by wymieniać i wymieniać co tym "panieneczkom" grozi w ciągu kilku lat -takie są te "nastki" a ci rodzice to są wyrodni rodzice, że aż tak je zapuścili.... tak to trzeba pisać wprost - to jest patologia Jak to jest że różnym patologicznym rodzicom odbiera się dzieci a w tym przypadku mamy dokładnie taki sam przykład patologii czyli obżarstwa i na dodatek jeszcze to promują. Te panny wierząc że zrobią jakąś kariere w show biznesie czy celebryctwie (ci rodzice im to tak wmawiają?? płacąc grubą kase telewizjom) najwyraźniej są też przystopowane umysłowo (może przez ten tłuszcz) czyli kolejna patologia dręczenie osób niepełnosprawnych intelektualnie przez opiekunów

Gość ciekawe kiedy się znudzą
na pewno grycanki mają kompleksy a cała szopka z nimi w ich wydaniu jest tylko okłamywaniem siebie , one są nikim ale za wszelką cenę medialnie chcą temu zaprzeczyć , budują wątpliwą sławę na karierze dziadka/teścia po prostu żałosne :( one tylko udają ,że ich nie mają a porównania z ludźmi którzy cos osiągnęli(i są otyli) jest nietrafne :(

Gość uyewueyw
No, ktoś płaci chyba grubą kase żeby je ta telewizja pokazywała, ja nie mam tvn i ani razu nie słyszałam o Gryzankach oglądając polsat, tvp1, i tvp2. TVN to w ogóle specyfuczna telewzija, duzo promowali tez Martynę Wojciechowską, która ma ogromną kasę, więc chyba to dlatego. Ale ona przynajmniej- nie jest obrzydliwa, i ma ciekawe zainteresowania