Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spragniona...;*

Erotyczne opowiadanie,głównie dla Pań :)

Polecane posty

Mam taka straszna ochotę na piękna kobiete,nie po prostu na kobiete. Na to cudowne,pachnace,delikatne ciało . Chcialabym ja glaskac po wloskach, smyrac po pleckach i brzuszku. Czuc jej bliskosc,tak po prostu ,nie zebym byla lesbijka ,mam zwyczajne pragnienie bliskosci drugiej osoby,ale konkretnie kobiety. Lezalabym z nia na lozku ,obejmujac w pasie i mocno przyciskajac do siebie. Kiedy skierowalaby twarz w moja strone i popatrzyla mi w oczy,wiedzialaby jak bardzo jej pragne. Wtedy przejechalabym delikatnie palcem po jej lekko rozchylonych wargach ,a nastepnie przywarla do niej swoimi. Nasz pocalunek stawalby sie coraz bardziej namietny,a oddechy coraz szybsze... wsunelabym jej noge pomiedzy uda,by byc jeszcze blizej niej. Odwrocilabym ja na brzuszek , odgarnela wloski i zaczela piescic ustami jej szyje,przejezdzajac wzdluz niej jezyczkiem ,zaczepiajac o uszko ,lekko je przygryzajac... jej cichutkie wzdychanie potegowaloby we mnie pragnienie by ja miec. Podciagnelabym jej koszulke i calowala plecki ... wrocilabym do gory,przyciagnela jej buzie do siebie i pocalowala,te cudowne mieciutkie wargi...ahh Lezy teraz odwrocona przodem do mnie,siadam na niej okrakiem ,ona rowniez siada. Sciagam z niej bluzke i zaczynam piescic dekolt,muskam ustami jej szyje ,obejmuje za twarz i znowu laczymy sie w goracym pocalunku,nasze jezyki szaleja ... juz nie moge wytrzymac. POzbywam sie jej stanika,ujmuje w dlon jej piers i delikatnie ugniatam , lekko przygryzam sutek, ktory twradnieje pod wplywem mojej pieszczoty,lize go namietnie,zataczajac koleczka czubkiem jezyczka,z druga postepuje identycznie. Popycham moja kochanke na lozko ,schodze nizej ... Jej skora jest taka delikatna,czuje ze zaraz oszaleje... caluje jej brzuszek ,zataczajac jezyczkiem koleczka wokol pepuszka. Schodze nizej,rozpinam rozporek jej obcislych spodni, serce chyba zaraz mi wyskoczy. Zdejmuje je z niej i znowu nasze usta spotykaja sie,tym razem calujemy sie juz bardziej wulgarnie ,moja reka bladzi po jej prawie nagim ciele. Przejezdzam po wewnetrznej stronie ud mojej kochanki. Zaczyna drzec. Czuje jak kladzie swoja reke na mojej i teraz ona kieruje... nie przestajemy sie calowac ,przesuwa moja dlon coraz wyzej... az wkoncu kladzie ja na swojej c.i.p.c.e Zaczynam delikatnie masowac jej skarb,przez majteczki ,przez chwile patrzymy sobie gleboko w oczy. Widzę jak mnie pragnie , ale lubie sie draznic, przytrzymac ja by podniecenie wzroslo... odchylam bielizne i dotykam jej golej c.i.p.c.i, czuje jaka jest mieciutka i mokra... Masuje delikatnie ja cala dlonia, rozchylam paluszkami wargi i zaczynam draznic łechtunie... pieszcze w tym czasie szyje mojej kochanki ,slysze jej szybki oddech i ciche pojekiwanie... obejmuje mnie, i wbija swoje pazurki w moje plecy...jest juz taka mokra,chcialabym zlizywac z niej soczki,ale jeszcze nie teraz... jestesmy twarza w twarz , wchodze w nia delikatnie,jednym pauszkiem i powolutku nim poruszam... dokladam drugiego paluszka i wchodze w nia tym razem mocniej, moje ruchy sa coraz bardziej ostre ... wyjmuje je oblizuje i ponownie zatapiam w dziurce... wyjmuje paluszki , calujemy sie rozkosznie pojekujac... pieszcze jej cycuszki ,sa takie nabrzmiale... wkladam udo pomiedzy jej nozki dotykajac c.i.p.e.cz.ki. ,obejmuje mnie za posladki i mocno dociska do siebie,zaczynam sie poruszac drazniac przy tym jej niunie... oh,jest wspaniala... leze pomiedzy jej nogami ,caluje nozki idac coraz wyzej , pieszcze usatmi i jezykiem jej uda... zatapiam swoj goracy jezyczek w rownie goracym miejscu...przejezdzam nim wokol warg, cmokajac... rozchylam wargi i zaczynam draznic guziczek,slysze coraz glosniejsze pojekiwanie mojej kobiety ,ktora zaplata swoje dlonie w moje wlosy i mocno dociska mnie do swojej c.i.p.k.i ,uwielbiam to... lize ja coraz namietniej, lekko zatapiajac sie w szparce ... i coraz glebiej. Slinie paluszki i delikatnie wkladam je do srodka, jednoczesnie pieszczac c.i.p.u.n.i.e ,poruszam nimi coraz szybciej i mocniej... "głebiej" -slysze, tak tez robie,jej jeki powoduja ze zaraz eksploduje, tak mokro,ah... zlizuje z niej kazda kropelke... wyjmuje paluszki i dokladnie wylizuje, dokladam trzeciego , wkladam,wymuje i znowu wkladam ,ostro!! Rzne Cie nimi z calej sily, a moj jezyk nie przestaje lizac Twojej niuni,jecz kochanie,glosniej...mmm jestes cudowna... odwracam ja na brzuszek,podpiera sie na lokciach a dupcie ma jak najbardziej wypieta w moja strone,mmm. zaczynam calowac jej wspaniale posladeczki ,przejezdzam jezyczkiem pomiedzy nimi ,pieszcze teraz jej druga dziurkę... jedna reka przejezdzam po jej mokrych udach,gdzie zatrzymuje sie na niuni i zaczynam masowac ja kciukiem,lekko zaglebiajac go do szparki...klade sie pod nia a ona siada na moich ustach. Lapie ja dlonmi za biodra i steruje jej ruchami kiedy moj jezyczek piesci skarba... Patrzymy sobie gleboko w oczy,znowu wplata rece w moje wsoly i wbija pazurki, jest juz taka podniecona , czuje ze zaraz dojdzie...ale nie tak szybko... uwielbiam smak i zapach jej c.i.p.k.i , chce miec ta kobiete ciagle przy sobie ,kochac sie z nia kazdego dnia... dotykac,piescic ta cudowna istote,wiem ze ona tez tego chce... jest juz bliska... klade ja ponownie na lozku i wyjmuje z szuflady naszego przyjaciela... obie jestesmy takie mokre...klade sie pomiedze jej udami , przejezdzam jezyczkiem wzdluz warg ,rozchylam je delikatnie i wchodze w nia nasza zabaweczka,slysze glosne jekniecie , wyjmuje ,oblizuje i znowu wkladam tym razem szybciej , poruszam kilka razy i wyjmuje ... podnosze sie,chce ja pocalowac, calujemy sie jak oszalale , kiedy to nasz przyjaciej wypelnia ja w srodku,posuwam ja nim mocno i glebokooo ,przygryza mi usta z rozkoszy , mocniej...mocniej -mowi,a wrecz prosi. Poruszam reka z calej sily ,ohhh łapie ja za wlosy i odchylam do tylu by miec dostep do jej szyi , pieszcze ja , slysze jej glosny oddech przepelniony rozkosza , wwiercam sie w nia najglebiej jak sie da,obracajac wibratorkiem...schodze na dol,jezyczkiem pieszcze guziczek,posuwajac ja nieustannie, moja kochanka rytmicznie sie porusza,wgryzam sie w jej c.i.p.e.cz.k.e, jej pojekiwanie zamienilo sie w prawdziwe jęczenie, jeszcze kilka ruchow reką i jezyczkiem... oblalo ja spazmo rozkoszy,opada z sil... lize jeszcze przez chwile skarba ,spogladam na nia i widze ten uroczy usmiech,ktorym mnie zauroczyla...

Gość szukam cie Robert
Mój johnzotwocka takie pisuje ❤️

Gość eeeee.............
nie przejmuj się debilką

Gość facetowynn
jak dla pań to trzeba było opisać gangbang a nie homoseksualne opowiadanie. Co ty myślisz, że każda kobieta jest homoseksualna?

ja chyba jestem dziwna ale mnie to nie jara 😴 mnie w ogole nie kreca inne kobiety.. moze to ze mna cos jest nie tak bo chyba teraz trzeba miec na wszystko ochote.. taka moda :classic_cool:

Gość Wypaczona
Ruchać?cóż za słownictwo!

Gość eeeee.............
ona jak coś napisze to jest git a jak ktoś napisze to nieładne popierdolona vera

Gość facetowynn
no właśnie to jakaś lesbijka propagująca homoseksualizm gdzie tylko może. Pewnie też jest za adopcją dzieci przez homoseksualistów i małżeństwami ze zwierzętami.

Gość Wypaczona
Opowiadanie niezłe,ale popracuj nad słownictwem;)

Gość eeeee.............
nie musi być lesbijką normalna kobieta może mieć ochotę na drugą kobietę

Gość Wypaczona
Hahahaha,normalna kobieta? a lesbijka jest nienormana,czy nie jest kobieta?;p

Dokladnie,nie jestem lesbijka. Nie propaguje zadnych homoseksualnych zwiazkow czy adopcji. Zwykle opowiadanie,faktycznie jezyk nie najlepszy,gramatycznie tez. Nie interesuje to nie wchodzic,zalosnie jestescie. Dzieki eeeee

facetowynn,przepraszam Cie bardzo ,ale czy to opowiadanie jest ukierunkowane do kazdej kobiety? kazda przeczytac moze,nie na kazdej musi sie podobac , nie widze problemu

Gość eeeee.............
widzę że po polsku niektórzy nie rozumieją to napiszę po chińsku normalna kobieta tj. panna mężatka mężatka + kochanek wdowa rozwódka może mieć ochotę na drugą kobietę nie słyszeliście nigdy o tym?

Gość eeeee.............
Wypaczona co ty na to?

Gość Wypaczona
Czuję się nienormalna:p

nie kazda kobieta musi miec ochotę na inna ...wiecie co tez bym nigdy nie pomyslala ze mogabym pojsc do lozka z kobieta,dopoki to sie nie stalo.Nigdy nie czulam zadnego pociagu do tej samej plci.

Gość eeeee.............
czuj się jak chcesz

Gość Wypaczona
Eee...,tak też jest:p

A włosy, plecy i brzuch? Jedziemy dalej: języczek, uszko, cichutkie, mięciutkie, kółeczka, cipcia, soczki, pazurki, cipeczka,paluszek, dziurka, cycuszki, nóżki, niunia, guziczek, szparka i dalej mi się nie chce. Słyszałaś o istnieniu klawisza "alt"? Generalnie żenada i infantylizm w najczystszej postaci. Jeśli chcesz iść do łóżka z kobietą, to to zrób a nie psuj mojego lichego i tak wzroku. :O 🖐️

Gość eeeee.............
vera chętnie spatrzę ci jakies okulaty lub tabletki na wzrok

a tak poza tym nikt nie kazal Ci tu wchodzic i tego czytac kobieto , a co? jak nie ma 'ą', 'ę' itd to juz nie umiesz przeczytac? buhaha

No weź, a jakie ty masz życie, ze chciało ci się wyrzygać ten grafomański bełkot? Przeczytałam połowę - powiem na swoją obronę, i czuje się tak, jakby mi ktoś ukradł trochę godności .:classic_cool: