Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mardock25

Czy jest w tym kraju jakaś normalna dziewczyna?

Polecane posty

Gość mardock25

Kurcze w tym kraju jest chyba coraz ciężej o normalną dziewczynę. Od kilku miesięcy spotykałem się z jedną dziewczyną w wieku 22 lat.Ładna,sympatyczna,miła-no wydawało się,że dobrze trafiłem. Niestety kiedy doszło do zbliżeń już tak kolorowo nie było-tzn na początku ok,ale po kilku razach już nie.Zauważyłem,że ona nie jest chyba do końca usatysfakcjonowana i zacząłem rozmyślać dlaczego. Pewnego dnia kiedy jej nie było zajrzałem do jej pamiętnika i wyczytałem,że miała przede mną 7 partnerów seksualnych.Mówiąc krótko się podłamałem.Nie wyobrażałem sobie,że tylu mogło ich być.Przecież seks to coś wyjątkowego,intymnego,a ona ledwo skończyła 22 lata.Zrozumiałem więc,że już jej się po prostu znudziłem jako kochanek,bo jeśli ona już tylu miała to... A niby kocha.........

Gość lips90
dobrze ze tylko 7;)a ty załapałeś sie w pierwszej dziesiątce;)

Gość Andrzejsonek
miałem podobny problem a jak swojej powiedziałem o tym że wiem ilu ich miała to mi odpowiedziała że "co to takiego" że liczy się to co teraz

Gość mardock25
Nie wiem,czy jej o tym powiedzieć,bo głupio się przyznać,że jej rzeczach szperałem,ale gnębi mnie to...

Gość konew2ka
a ile ty miales partnerek?

Gość wymądralony
Z doświadczenia napisze, że takich "prawdziwych" kobiet dla których istnieją pewne wartości etyczne i moralne jest niewiele. Z resztą co tu się dziwić, że miała siedmiu jak dziewczyny teraz współżycie zaczynają w wieku 14/15 lat?

Gość mardock25
Ja miałem przed nią 1.Może i niektórych to ośmieszy,ale dla mnie to coś wyjątkowego i coś więcej niż potrzeba fizjologiczna.

Gość konew2ka
fajny facet z ciebie, szacunek

Gość wymądralony
Takim "kobietkom" w wieku 15 lat się wydaje, że spotkały miłość swojego życia, a potem kolejną i kolejną... TV i środowisko robi swoje. Wszystko schodzi na psy. Dziewica to teraz jest chyba jakiś okaz prehistoryczny :D

Gość mruczasty kocurrrrr
Głupi idealiści, którzy czekają na dziewice, a guzik z tego mają. Poznają z czasem jakąś używaną, przechodzoną szmatkę po przejściach, tracą z nią cnotę i zostają jej mężem. Ani nie spróbują w życiu wielu kobiet, ani nie spróbują dziewicy, ani nawet porządnej kobiety. Nieudacznicy, których jedyną partnerką będzie jakaś szmata co swoje już przeszła i nawet na nich nie zasługuje, ale ich sprawa. Jak chcą się tak poniżyć, pozbawić dumy, honoru i godności to są żałośni. Szmaciarze, którzy mimo, że sami są porządni obdarzają miłością szmatę, co rozkładała nogi przed byle kim. Większość prawiczków po 20-stce to faceci, którzy będą skazani na jedną partnerkę w życiu, która natomiast daleka będzie od dziewicy orleańskiej. Czekanie nie popłaca. Taka żona dla takiego faceta to coś w rodzaju poniżenia, cierpienia, kary od losu. Żal mi takich, co łapią się pierwszej lepszej latawicy w desperacji i ofiarowują jej miłość i biorą z nią ślub. Widać mają niskie poczucie wartości, nie szanują samych siebie, godzą się na byle co. Powodzenia prawiczkowi, przyszli mężowie przechodzonych szmat i byłych prostytutek. Może jutro się do was szczęście uśmiechnie, poznacie swoją pierwszą i jedyną kobietę, miłość swojego życia - największą szmatę i cichodajkę. A@@@.

Gość sdsjn
Mardoc - a jakim cudem zajrzałeś do jej pamiętnika? Nosi go wszędzie ze sobą i zostawiła na środku pokoju wychodząc do kibla? Bo przecież chyba nie mieszkacie ze sobą, więc jak miałeś do tego dostęp? Poza tym o ile to nie prowokacja , chociaż na to wygląda.. To myślę, że to , że miała 7 jeszcze o niczym nie świadczy.. Najlepiej jakbyś z nią o tym pogadał, oczywiście nie wspominając o pamiętniku, ale zapytał co sądzi o waszym życiu seksualnym i nie kręcił w głowie filmów

Gość kasaa
nie dziwię ci się że cię to zdołowało,widać że bardzo lekko do tych spraw podchodzi,ale ty też nie skaczesz z kwiatka na kwiatek?Bo jak tak to nie powinieneś jej krytykować ale jak jesteś wporządku to zastanów się czy ona jest warta żeby się z nią związać

Gość mardock25
Trochę mi było głupio,bo mi zależy żeby kobiecie było jak najlepiej i nigdy nie robię tego "na szybkiego",a tu takie coś.Straciłem trochę na samoocenie ;/

Gość mruczasty kocurrrrr
hahahahahaahah (głos jokera z batmana) :D tepe chuje, wy sie zwiecie facetami?

Gość mruczasty kocurrrrr
Głupi idealiści, którzy czekają na dziewice, a guzik z tego mają. Poznają z czasem jakąś używaną, przechodzoną szmatkę po przejściach, tracą z nią cnotę i zostają jej mężem. Ani nie spróbują w życiu wielu kobiet, ani nie spróbują dziewicy, ani nawet porządnej kobiety. Nieudacznicy, których jedyną partnerką będzie jakaś szmata co swoje już przeszła i nawet na nich nie zasługuje, ale ich sprawa. Jak chcą się tak poniżyć, pozbawić dumy, honoru i godności to są żałośni. Szmaciarze, którzy mimo, że sami są porządni obdarzają miłością szmatę, co rozkładała nogi przed byle kim. Większość prawiczków po 20-stce to faceci, którzy będą skazani na jedną partnerkę w życiu, która natomiast daleka będzie od dziewicy orleańskiej. Czekanie nie popłaca. Taka żona dla takiego faceta to coś w rodzaju poniżenia, cierpienia, kary od losu. Żal mi takich, co łapią się pierwszej lepszej latawicy w desperacji i ofiarowują jej miłość i biorą z nią ślub. Widać mają niskie poczucie wartości, nie szanują samych siebie, godzą się na byle co. Powodzenia prawiczkowi, przyszli mężowie przechodzonych szmat i byłych prostytutek. Może jutro się do was szczęście uśmiechnie, poznacie swoją pierwszą i jedyną kobietę, miłość swojego życia - największą szmatę i cichodajkę. A@@@.

Gość mardock25
2 tygodnie temu zamieszkaliśmy razem.Spotykaliśmy się 7 miesięcy i ona zaproponowała,że skoro jesteśmy parą i się kochamy to...no byłem głupi.A przeczytałem to jak poszła do pracy.Tyle tego.Do do zaś gościa,który tak krytykuje to,czy to że się świat zeszmaca ma oznaczać,ze ja też mam?

Gość mardock25
Mi się wydawało,że jest naprawdę fajną dziewczyną.Inaczej bym się nie zakochał.Przecież żadna nie ma na czole wypisanego przebiegu i życiorysu...

Gość mruczasty kocurrrrr
nie ty masz sie zeszmacić, ty masz olewac szmaty, bo zadawanie sie z takimi cichodajkami, ktore robia cie w rog to ujma dla faceta, dla kadego niezaleznie jak wyglada

Gość wymądralony
Mruczasy kocurze nie wiem, czy wiesz, ale istnieje coś takiego jak ślepa miłość. Jeśli nie znasz tego to pewnie nie byłeś zakochany.

Gość mruczasty kocurrrrr
taka rada ode mnie, jesli panienka nie potrafi szczerze rozmawiac o przeszłosci i zwala cała wine zawsze na samców, to oznacza tylko jedno- jest sama zaklamana i swieta nigdy nie była

Gość mardock25
Kocurze,a czy wiesz kogo spotkasz na swojej drodze?Tego nie wiesz i się to okazuje po czasie.

Gość mruczasty kocurrrrr
nie, nie bylem nigdy zakochany, trudno zakochac sie w osobie ktora słoowa kocham uzywa głownie wtedy jak sie jej rozklada nogi :D

Gość mruczasty kocurrrrr
panowie, to widac od razu czy panienka miała juz duze obycie czy tylko zaczyna, gesty zachowanie, nieszczere zachowania, malo naturalne

Gość Żona z nastoletnim stażem
Kotku ty chyba nie wiesz jak dobrze się kobieta potrafi kamuflować. skończyłeś chociaż 16 lat ?

Gość JacoB X
Powinieneś docenić to że jest wrażliwa. Pisze pamiętniki.Uh la la:classic_cool:

Gość mruczasty kocurrrrr
zonko, to ze ładowałas w kant swojego meza nie oznacza ze kadego mozesz :D nie badz taka cwana, bo wy kobiety klamac nie potraficie , a tylko sie wam tak zdaje, to ze nie kazdy facet zwraca uwage na to co robi jego zona lub partnerka to juz inna sprawa, ale klamac nie potraficie :D

Gość ????
Wiekszosc to zakamuflowane ..... W tych czasach Autorze znalesc porzadna, normalna jest rownoznaczne z wygrana w totka.

Gość mruczasty kocurrrrr
wiem, chyba słuszne stwierdzenie ze kazda kobieta to dziwka, tylko nie kazda miala okazje nia zostac :D a powaznie szukaj swojej polowki ale nie badz naiwny, nie ma nic za darmo

Gość ????
jesli zaufa kobiecie to przepadl