Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_mozektosodp

Mam w domu piekło, a boję się zmian.

Polecane posty

Gość ILONKA BEZ OGONKA
CZYLI SPRAWA JEST JASNA. TESCIOWIE LICZYLI NA SUPER MAJETNA SYNOWA I DLATEGO IM NIE PASISZ. SAMI NIE MAJA ALE OD KOGOS BY CHCIELI. FAJNIE ZE MASZ MADREGO FACETA.

Gość sytuacja rzeczywiscie do kitu
to co opisalas to podloze idealne do rozwiniecia sie u ciebie depresji... niestety, nie mam dla ciebie zlotej rady ale pamietaj, mysl o sobie i nie daj sie! trzymam kciuki!

Gość Anka_mozektosodp
Witam, no mówiąc szczerze to ja się tak czuję jakbym miała depresję. Dużo płaczę, nie mam chęci do życia, wiecznie mam doła i smutny nastrój. Jakbym mogła to bym nie wychodziła z pokoju. Każdego dnia wstaję z nastawieniem, że dziś będzie kolejny trudny i smutny dzień, ale to jest tylko moje zdanie. Nie jestem specjalistą, nie będę stawiać diagnoz. Ten stan trwa już kilka lat.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Z jakiego województwa jestes?

Gość kasaa
bardzo ci współczuję i po części rozumiem,sama mam ojca alkoholika,codzienne awantury,wydzielanie mi wszystkiego,wypominanie..nie masz przyjaciół ale możesz to zmienić,teraz matka ci nie zabroni się z kimś spotkać więć możesz poznac nowych ludzi,w pracy jak rozumiem nie ma nikogo wartego uwagi?Ale piszesz że masz chłopaka więć nie jesteś sama,najlepiej jak z tego toksycznego domu się wyniesiesz,skonczą się twoje nerwy,czemu nie chcesz ?Możesz sobie coś nawet wynająć na początek,żeby tanio było,zanim się dorobisz,masz pracę ,chłopaka,możesz zmienić coć,bo uwierz mi tkwienie z takimi ludzmi tylko cię zniszczy,to chore i smutne co się u ciebie dzieję,mam nadzieję że ci się uda.

Gość kasaa
nic dziwnego że masz obniżony nastrój,kto by nie miał,jak się wyprowadzisz to może ci to przejdzie bo zmienisz otoczenie a jak nie to idz do jakiegoś specjalisty

Gość Anka_mozektosodp
Jestem po kolejnej awanturze z matką, wykańcza mnie ta kobieta. Swoja pasierbicę traktuję jak "ukochaną córeczkę" a ja jestem dla niej obca. Smutne to dla mnie, bo mi zawsze matki brakowało. Mam ochotę wyjechać stąd i nigdy nie mieć już kontaktów z matką. I tak zrobię. Mam nadzieję, że znajdę kiedyś na to siłę.

Gość kasaa
JA się przed chwilą dowiedziałam że jestem nic nie warta i żałuje że mnie urodziła,to słowa mojej matki bo zauważyłam że pije(matka ostatnio się rozpija,tak jak ojciec)

Gość Anka_mozektosodp
kasaa przykro mi, tez nie masz latwo. Niektorzy ludzie nie powinny miec dzieci. Ja mojej matce odplace za to.

Gość Anka_mozektosodp
przyjdzie czas, ze fagas z coreczka kopna ja w tylek, jestem tego pewna, a wtedy pewnie bedzie oczekiwala pomocy ode mnie. Nie dostanie jej.

Gość kasaa
ważne żeby się od nich uwolnić,oni chcą kogoś gnoić,wybrali sobie ciebie,podobnie jest u mnie ,nieraz nie wytrzymuje już psychicznie,nie wiem za co muszę tak cierpieć

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix
Witam autorke watku, tez mam BAGNO W DOMU i nie mam - ale to nawet nie jest strach tylko pytanie JAKI SENS MA COKOLWIEK ZMIENIAC i PO CO? To nie ma sensu. Sens ma dostac rente i pozegnac tych NIELUDZI na zawsze BEZ SLOWA. Bo to nie sa ludzie. Jesli masz jeszcze jakichs ludzi wokolo. Ja sie dowiem - mam spierdalac bo sprowadzilam ludzi do papierow. I dobrze. Wiecie przynajmniej nie moga mnie zabic tak BEZ SENSU i tyle. A tak? Mogliby mnie zabic BO NIE SPROWADZILAM CZLOWIEKA DO PAPIERU - a kary smierci na papierze w Polsce nie ma. Takie cos. I wiecie to jest ze sie boje smierci, ale NIE CHCE smierci od KANALII, ZER, SWIN, IDIOTOW, DEKLI. Bo szanuje zycie. Szanuje zycie i nie chce tak umrzec. Bez sensu i bez poczatku i konca. Przez jakiegos ANONIMOWEGO ZULA zwanego MOIM BRATEM I tyle. Co to mialo byc? Cale to moje zycie w Polsce? Co to mialo byc? Jedyne co moge to niszczyc was wiecie az sie rozlecicie. Tyle moge dla was zrobic za wasze klamstwa, nienawisc, znecanie sie nade mna. Tyle. Czy ma sens cos zmieniac w moim wypadku - swinic wszystkim i wszystko jak najgorzej za to, ze NIE WIEM - JAKIE MIALAM SZANSE W ZYCIU na ODKRYCIE MOJEGO PRAWDZIWEGO JA? Jakie mialam na to szanse i JAKIM PRAWEM ktos mi je odebral? Jakim prawem. I za to bede was tak dlugo niszczyc az was zniszcze i za zlodziejstwo, klamstwa, morderstwa, sponiewieranie. A najbardziej za klamstwa i sponiewieranie. TAK MI DOPOMOZ BOG. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość to moze Ci pomoge
ja w listopadzie ubieglego roku , stracilam rodzine , maz chcial rozwodu , dostalismy go , po kolejnych 2 zmarla moja ukochana mama a za kolejne dwa stracilam prace . Zostalam zupelnie sama , bez domu , bez pracy bez matki a lat mam 41 . Da sie ale nie uzalajac sie nad soba. Pozdrawiam

Gość to moze Ci pomoge
tygodniach) mialo byc

Gość Anka_mozektosodp
Myslalam o wyjezdzie za granice, szukalam kontaktu. Tylko, ze nikt nie chcial mnie zabrac. To znaczy sprawa wyglada tak, ze w ciemno nie pojade, bo sie zwyczajnie boje, a znajome nie chce mi pomoc. Rozmawialam z dwiema, kazda mowi "no wiesz zobacze, nie obiecuje, moze cos sie zwolni to dam znac" i tak mijaja miesiace itp i nadal nic. Takie mowienie na odczepnego. Regularnie chodzę do PUP-u pytać się o oferty pracy i te zagraniczne to u nas głównie jest :spawacz, operator itp. Staralam sie wyjazd jako opiekun osoby starszej, ale tam byla granica wiekowa - nie mniej niz 27 lat i jestem za mloda, kazali mi przyjsc za kilka lat.

No w zyciu bywa roznie, ale wiecie trzeba miec jakis KIERUNEK - od do. Musi byc jakas droga. I wiecie no to cos mial ktos i to stracil. I to bylo JEGO PRAWDZIWE JA. A jesli zyjesz zyciem, ktore jest jednym klamstwem ludzi wokol ciebie majacych dla ciebie WYLACZNIE PRETENSJE, wylacznie OSKARZENIA - wylacznie oskarzenia. To sluchajcie - CZY TY W OGOLE ZYJESZ i CO TO MA BYC? i wiecie ja sie nie dam. Bo no jakie mialam szanse wiecie na to, zeby nie skonczyc jak skonczylam bez wiedzy, ze Bog w Polsce JEST PREDKOSCIA SWIATLA darowana rodzinie krolewskiej w Anglii i jesli sie nie trzymasz ksiedza i to dosyc mocno to po prostu OSZALEJESZ. OSZALEJESZ Z TEGO. I wiecie ja zamierzam cos z tym zrobic - i to jest moje dalsze zycie. Ja nie mialam szans. Po prostu ZGLUPIEJESZ Z TEGO. Zaczniesz cos udowodniac a to nie ma sensu. I wiecie to jest bardzo skomplikowane, ale ja z tym bede cos robic. Moze sa jakies organizacje i to jest moje zycie w Polsce - jeden wielki ZNIKNIETY psychiatryk. A dlaczego? I ja sie za to nie dam? Dlaczego w Polsce znikaja psychiatryki. I ja sie nie dam. Za Koralik, za system rentowo emerytalny - ale tego bym nie ruszala. Bog jako podarowana predkosc swiata. Rodowod od Jezusa Chrystusa podarowany w postaci predkosci swiatla bo po co to komu. To trzeba przynajmniej Z FIGURAMI NA PANSTWO KK zaskarzyc czy ludzi , ktorzy takie mniemanie maja i wiecie wtedy jest JUZ NORMALNIEJ. A im wiecej skarg na ten pomysl tym lepiej i normalniej miedzy ludzmi. A tak? I nie tylko to. Ja jeszcze z figurami na panstwo zaskarzam SAMO PANSTWO. I ja to chce miec wyjasnione albo po prostu chce zlozyc zazalenie ze ja NIE CHCE ZYC W TAKIM PANSTWIE i mialam je ograne, ale teraz juz choc mam ograne to jestem swiadoma jakie to panstwo i ja tego nie chce. I wiecie tak przysluguje mi ZA PRAWA CZLOWIEKA - za walke - paszport USA, a tak nic. Tak elektrowstrzasy mi kaza zrobic, a ja odmowie wiecie. Bo uwazam przymusowe elektrowstrzasy za lamanie praw czlowieka kolejne. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN :( :( :( :(

Gość Anka_mozektosodp
bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix przyznam szczerze, ze Twoje wypowiedzi sa dosyc dziwne.

Powiem wam SAME KLAMSTWA mam wokol siebie, same klamstwa. I tylko chce mojej paczki z renta i sie wyniesc. NA ZAWSZE!!! tylko tyle. Zeby odnalezc moje PRAWDZIWE JA. I nie umiem wiecie i przez to tylko tu pisze bo reszta to bez sensu. I nalezy sie mi ten pass USA - ZA WALKE O PRAWA CZLOWIEKA - takze o DOBRE ADOPCJE. SENSOWNE. Kiedy adopcja ma sens? Kiedy ma 1% sensu? No ale to za malo? 100% sensu albo dom dziecka. No wiecie - takie rzeczy to sa. Mam prawo do passu USA i do tego zeby z tego miec co jesc. Takie cos to jest. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

W takim panstwie szanowna Pani zyjesz i jak masz pass USA to Cie to wali, a ja? NIemiecki od JANA EWANGELISTY.Nie obnizony. A od dziecka SZCZUTA JAJAMI GADOW - gdzie ja sie wam poddam. To tez do zaskarzenia, cala szkole wszystko od dziecka - jeden proces i tyle. A teraz Niemcy 2 lucyfery, Polska Kain i lucefer i moze byc wszystko. A tak? Ograna gora Grabarka nie mialam rodowodow ujemnych. Jak ja w ogole zylam? Nie wiem. No ciezko bylo. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość a ja myślę, że..
Bezdomna i bezrobotna, a Tobie co jest ? :)

Tak jest!!!! Niestety!!! :( GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :( ps. moze renta powinnas sie dopasowac do czegos w zyciu. Kto wie?

Wiecie co to jest polski problem czy brak problemu? to jest wlasnie PREDKOSC SWIATLA czyli roznica pomiedzy KAINEM a LUCYFEREM. I wiecie TAK ZROBIONO JEDNO SWINSTWO W AFRYCE i Hilter nie dal rady w czasie 2 wojny swiatowej. Czyms takim. Moim zdaniem. Bo w sumie czemu Niemcy odcinek - 2 Lucyfery - a Polska Kain i Lucyfer - takie cos to jest i tak leci Londyn moim zdaniem - 1 Lucyferem z Polski. Zwanym? Rodowodem od Pana Jezusa czy Jezusa Chrystusa i tak wala we wszystkich najbardziej. Przeciez to jest wiecie nie wiem... i tyle. Wy wszyscy powinniscie siedziec jak dla mnie w pierdlach. Tak macie kredyt, czas, byle co. A Niemcy? Co oni z siebie zrobili? Zobaczcie jak oni pracuja, wszyscy mysla ze to rodowody. A Londyn - jedna dobroc dobre serce. Polska? Duzo czasu. Ja nie wiem. Dziwne to wszystko. A w sumie w Niemczech NIE MA RODOWODOW. Ale jest jakosc pracy. Skad? A po co? NIe wiem. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie na czym polega SPRAWIEDLIWOSC BOGA I TO ZE ON ISTNIEJE? Ze wiecie dzis istniejecie, ale pewnego dnia tak was trafi szlag ze tu JEDNEGO DRZEWA NIE BEDZIE. Zobaczycie. Za wszystko. Tak was szlag trafi.I tyle mnie obchodzicie wy zdegenerowani moralni ZLODZIEJE, MORDERCY, CHAMY, KLAMCY,ZERA!!!! Oby was tak szlag trafil i tyle. Tak wam zycze za moje zycie i pass USA. Przykro mi. OBy was tak szlag trafil, ze ani jednego drzewa, a czlowieka tez. TAK WAM ZYCZE za ten paszport niemiecki, poniewieranie, za brak JEDNEGO PRAWA CZLOWIEKA ,zebyscie sie wszyscy ZA MNIE POWIESILI!!!! WSZYSCY zebyscie sie powiesili za te adopcje. OBY!!!! I poznikali. Tyle mnie obchodzicie na zawsze i TAK WAS NIENAWIDZE ZA TO, ze parlamant brytyjski JEDNO WIELKIE pRAWO CZLWOIEKA WYBRAL WAS A NIE MNIE I WY ZNIM KOPULUJECIE DZIEN PO DNIU - z takim czyms!!! jak mozecie? A te powieszone wase domy dziecka na Pomorzu? Co wy sobie wyobrazacie? To WSIA JEDNA KOPULACJA ALFPONSA I KURWY NA DZIECKO W DOLKU - to tego nie bylo? Tych nauczycieli pozabijanych za rodowody ograne tak strasznie wysoko - bez sensu , ale ograne? Tej calej rzezi w szkole ? Tego nie bylo? Myslicie ze ktos wam sie podda? Ze ten Kevin co przyjdzie i dzieci se tu zrobi u was? Bedzie wami rzadzil? Co wy sobie nie myslicie - WY COIP&Y CHUJE POJEBY I POHJEBANCE - poby was PIEORUN WYPALIL Z NIEBA - cale to ciulstwo,mchujstwo, pojebstwo i ppojebanstwo SLASKIE -= obyscie WMARLI WSRTOD STRASZNYCH CHOROB - tak wam zycze. Wszystkiego najgorszego i was PRZEKLINAM jak caly zachod za wszystko - kim ja jestem wy idioci? Co wy sobie nie mysklicie? Wy normalne zycie a kja TAKIE COS!!!!MOby was szlag trafil i PIRUN Z JASNEGO NIEBA za tew Janine i tak dalej - za Smieszke za moich braci za PARELAMENT BRYTYJSKI - oby was SZATAN PORWAAL ZYWCEM DO PIEKLA ZA TE rodszineza klamsntwa i9 obyscoie na samym dnie piekla ZDYCHAL:I Z GLODU WY ZERA MIROSLAWY SZ> - tak was nienawidze!!! I se to wbijcie w paly - wy zera z gora Grabarka!!! GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Tak was nienawidze za swoje zycie zlodziejstwo, morderstwa KLAMSTWA , JEDNA OBLUDE , zlodziejstwo!!! wszystkiego ze zobaczycie - pewnego dnia tu nie bedzie nic!!!nic - bo taka racje mieli polscy rolnicy, a Anglia - to GOWNO Z DUPY bedzie jednym lasem - reszta to beda jedne Niemcy. Zobaczycie tak bedzie BO TAK WAS STRASZNIE NIENAWIDZE za to sranie , sikanie, pierdzenie i sperme na twarzy CALE ZYCIE - tak was nienawidze - i ta nienawisc tak pojdzie i pojdzie az wszystko wam tu wytna - kazde drzewo do jednego za te wiatraki, za Leppwerow - wszystko. I nie bedziecie robic nic, wsyzscy wyjedziecie. TAK SIE STANIE. Zobaczycie. Taka jest wasza przyszlosc Z MOIM PRZEKLENSTWEM obyscie do piekla trafili za to jakimi zerami jestescie i cala Europa i koniec. A reszta mnie nie obchodzi. Takie mialam zycie i tak wam zycze za zrobienie ze mnie SIKA, GOWNA, SPERMY i WYLEWU jakiegos. A takze za imie i nazwisko. Tyle mam wspolnego z tymi co przylezli na cudze, ale zebym byla TAKA SAMA GLUPIA JAK ONI Jesli od zalozycieli bankow - to wszystko Zydzi, nikt rady nie dal. TAKA SAMA GLUPIA JESTEM|. To wszystko byli GRECY!!! GRECY!!! Albo z Wallii. Jak Mengele i Bona. I TO JEST PRAWDZIWA ZIELONYCH SWIATKOW ORAZ WYROK SMIERCI ,z e zalozyciele bankow byli Z GRECJI i nalezy wszystkich ZABIJAC - i obyscie sie z nimi wsyscy zpozarzynali tak wam zycze bo takiue mam w Polsce zycie - JEDNEJ RZEZI PO CICHU WAM ZYCZE - rtak cenn7y jest moj ojciec i nikt go nie da bo ma parlament brytykjski TAKIE COS!!! TAKIE COC!!! To jedno wielkie lamanie praw czlowieka!!! Tu wszedzie powinny byc Chiny i wsystko rozwalac - juz. Bo cala Francja jest od Anglii i tyle. I ich sie moga Troche bac chociaz... i tyle. A Niemcow??? 3 Lucyfery - powinni sie to bac? Nie wiem :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie jeszcze wam napisze, zeby nie bylo , ze JA tEGO NIE NAPISALAM. Napisalam!!!! Wiecie o co tak naprawde sie trzeba modlic? O to zeby PRZYSzEDL WIELKI POZAR taki jak w 66 roku i wiecie ZEBY CALA EUROpE WYPALIL - wszystko. tak sie trzeba modlic. tacy ludzie to sa. Wtedy w Polsce moze!!! nie bedzie ani 1 drzewa i wszyscy sobie pojda, a w Anglii bedzie las i tez nikogo. Bo wiecie jedni drugich rozumieja tak, ze to sie opisac nie da, a ja nie umiem dostac glupiej??? renty a taka chora jestem. LEDWO SIE NAJESC UMIEM a nie umiem renty dostac. Takie cos to jest. I ANI SLOWA WSPOLCZUCIA - taka mam rodzine w Polsce. No wiecie co... GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie sorry ale tak was nienawidze ze potrafie w Polsce modlic sie tylko o WIELIKI POZAR ktory was CALKOWICIE WYPALI. Tak was nienawidze. I tak mam godnosc, ze siedze w domu i NIBY nic nie robie, ale mam swoja godnosc w TAKIM ZYCIU bez praw czlowieka i gdzie moja renta? TAKA hiSTORIA TO jEST!!!! TAKIEJ NIENAWISCI. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(