Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Existerien

Z zawodu fryzjerka , jestem dumna.

Polecane posty

Gość To jest oryginał
Też z zawodu jestem fryzjerką,obecnie pracuje w szpitalu,do zawodu nigdy jednak bym już nie wróciła.

Gość no i dobrze,ze lubisz swoją
prace. Zycze ci ( i nam, klientkom) powodzenia.

Gość edipas
mogę ci zadać jedno proste pytanie? dlaczego żadna fryzjerka nie wie ile to 5cm ?

Gość To jest oryginał
Zawód zniszczył mi kręgosłup :(

Nie znam odp na to pytanie. Szczerze , boje sie scinac bo nikt nie potrafi skrocic koncowek , nawet moj szef. Sadze ze fryzjerki sa przemadrzale i scinaja wiecej , Z 5 cm robi sie 10

Gość MATACZ.,.--
jak idziesz do fryzjera z koziej wulki to sie tak masz ! moja kobieta jest fryzjerką czesto siedze na salonie , widze te durne baby jak mimo tłumaczenia dalej swoje widzi mi sie chcą realizować mimo , ze zaskutkuje to bełkotem na głowie . i teraz , mogła by fryzjerka powiedziec ok durna baba chce , niech ma !! ale .... skutkowac to moze tym , ze po zcieciu nagle klientka zmieni zdanie i wmawiac bedzie , ze nie to chciała , ze zle jej zrobiono ! Dlatego wiekszosc fryzjerek , albo nie robi wcale , co skutkuje obrazą , albo zbesztaniem przez szefową , za brak kasy z klienta , albo robią po swojemu zgodnie z sztuką fryzjerską co sie matołom nie podoba . Zawsze możesz wniesc skarge do izby rzemieslniczej , ktora spór rozwiazac potrafi . oczywiscie wiele fryzjerek jest tez do bani ! ale jak i co wymagac jak strzyzenie kosztuje 12 zł 18 zł ? moza powiedziec bez znaczenia ile ! mozemy sie tu kłucic latami ! ja wiem ze mam racje , fryzjerka z tytułem mistrza i z dyplomami s ie zna ! i nigdzy nie zrobi zle , chyba ze sie zdarzy , bo kazdemu moze , ale to rzadkosć !

Gość To jest oryginał
Z czego w takim razie jesteś dumna ? Z tego,że plecy już Cię bolą,z tego,że się boisz ścinać,czy może z tego ,że fryzjerki są przemądrzałe i nie umieją liczyć do 5-ciu ? :)

Gość MATACZ.,.--
dipas mogę ci zadać jedno proste pytanie? dlaczego żadna fryzjerka nie wie ile to 5cm ja bym cie ciulu , albo pito strzygł z linijką przy łbie ! jak by kazdy wlos miał jednak 5 cm , bez wzgledu na wszystko skasował bym cie gniocie :) 100 zł

Matacz - kazdy ma swoje zdanie , gorsze lub lepsze . Jak pracuje sie z pasja i wiedza to nie ma pozniej niezadowolonych klientow. A wiekszosc fryzjerek mysli , ze pozjadaly rozumy.

Gość do matacz
jesteś strasznym wieśniakiem który ciągnie druty innym facetom bo jesteś zwykłym gejem i obciągaczem

Gość prawda jest taka ...
ze dzis kazda niedojda ktora do niczego sie nie nadaje idzie na fryzjerstwo i niby naciaganie konczy szkołe i praktyke i egzamin zdaje , ale juz wartosci i kunsztu nie reprezentuje żadnego - i odbija sie to szerokim łukiem na wielu innych fachowych fryzjerkach ! Wiecie ile kosztuje strzyzenie damskie w Warszawie u Pani Babicz 400 zł i tylko strzyzenie !! na zapisy ....

Gość MATACZ.,.--
zawsze sie u kazdej znajdzie niezadowolony klient . fakt u jednych jest ich incydentalna ilosc u innych wiecej . tak czy siak baby są popierniczone i to nie mała ich ilosc ! maja gówno na łbie a chcą wygladac jak ksiezniczki w dodatku za 15 zł

Gość ciepaczka
no coś tu jest nie halo z tymi 5cm centymetrami. ja mam tak samo poszłam do niby dobrego salonu ( za strzyżenie 85zł skasowała. ) a miała podciąć tylko końcówki!!! to powiedziałam jej jeszcze, że max 5cm, włosy miałam takie trochę za linię dobrze dobranego biustonosza (:P) a wyszłam z takimi trochę za ramiona :O to jak nic musiała upierdolić więcej niż 12cm!!!

Gość prawda tez jest taka
Warszawie u Pani Babicz 400 zł i tylko strzyzenie !! na zapisy .... czasem sprzedaje za psie pieniadze uslugi na grouponie jak myslisz dlaczego ?

Gość prawda tez jest taka
Ludzie tez czesto myla ciecie z cieniowaniem i potem zonk.

Gość ciepaczka
teraz kupiłam sobie nożyczki fryzjerskie i sama robię to czego one uczyły się 3 lata 🖐️

Nie wspominalam nic o tym , ze sie boje . Jestem dumna , ze mam zaufanie wsrod klientow , dobrze zarabiam

Gość To jest oryginał
[zgłoś do usunięcia] Existerien Existerien@tlen.pl'; Nie znam odp na to pytanie. Szczerze , boje sie scinac bo nikt nie potrafi skrocic koncowek , nawet moj szef. Sadze ze fryzjerki sa przemadrzale i scinaja wiecej , Z 5 cm robi sie 10 13.05.2012 - 67 kg przy wzroście 170 A co tu napisałaś ? :D

Existerien i fajnie ja ostatnio w końcu trafiłam na fajną fryzjerkę, która doradziła, wysłuchała czego oczekuję, powiedziała dlaczego tego i tego zrobić nie może itd no i wyszłam od niej zadowolona z fryzury choć grzywkę i tak w domu sobie sama ścięłam :P ale pozostałe są świetnie wycieniowane i ścięte :) kusi mnie by zafarbować włosy, mam naturalny kolor, niefarbowane co o tym myślisz, warto?

Gość Trajkotka ...
a umiesz tak uczesać? Ile kosztuje taka fryzura?

Gość Trajkotka ...
Gość kądonka
fajnie, ze lubisz swoją pracę zazdroszczę:)