Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Od naszego ostatniego spotkania minęły już ponad 2 miesiące...

Polecane posty

Gość Pan Ciapaty
owszem, ale większość z nich to hieny które żerują na ludzkim nieszczęściu, aby podchwycić temat, który dobrze się sprzeda 🖐️ często biorą się za tematy o których nie mają zielonego pojęcia i nawet nie starają się pogłębić swojej wiedzy, bo oni przecież wiedzą wszystko najlepiej, a ciemny lud i tak to kupi! :D:classic_cool: dobra, studiuję na WPiA :classic_cool:

Gość .p.kej
jestescie siebie warci :O🖐️

Gość Pan Ciapaty
zgadza się :classic_cool: a byłoby bardziej sympatycznie gdybyśmy mieli nigeryjskich studentów na roku :classic_cool:

Gość Pan Ciapaty
ze wschodniej :classic_cool:

To pewnie Białystok...wydział WPiA w Białym jest chyba w czołówce najlepszych wydziałów w polsce :classic_cool:

Gość Pan Ciapaty
nie, nie chciałem iść do Białegostoku :classic_cool: to chyba byłaby ostatnia uczelnia na której chciałbym studiować prawo :D aby tam się dostać wystarczy zdać wos,historię lub polski na poziomie rozszerzonym, bo i tak przyjmują tylko z jedną z tych matur. moja koleżanka tam studiuje i narzeka, że nie jest tak jak sobie wymarzyła :classic_cool: a te rankingi są śmieszne, bo miejsce głównie zależy od "współpracy zagranicznej", a na UWB studiuje mnóstwo osób ze wschodu :classic_cool: podobno jest też wielu Hiszpanów, Portugalczyków itp. :classic_cool: ps: 2 lata temu w tym samym rankingu Politechnika Warszawska zajmowała 3 miejsce, dzięki kierunkowi - administracja :classic_cool:🖐️ według mnie liczy się tylko UW,UJ i UAM.

No aż takiej wiedzy nie mam na ten temat, coś tam tylko mi się obiło o uszy. Mam znajomego z Białego, który studiuje prawo i strasznie sobie chwali ;) No niestety ja na żadnym z wyżej wymienionych uniwersytetów nie studiuję :classic_cool:

Gość MotorolaDefyMini
ciapata studiuje na warm-maz :O

Gość Pan Ciapaty
ja poważnie myślałem, aby w tym roku złożyć papiery na prawo na UJ, ale jednak szkoda mi tego pierwszego roku na tak długich studiach. gdybym miał średnią to mógłbym się przenieść od razu na drugi rok, ale średniej nie wyrobiłem :classic_cool: a dostając się z maturami znów byłbym na pierwszym roku i uczył się yeebanego prawa rzymskiego, wstępu do prawoznawstwa i logiki prawniczej :o teraz chcę się ostro przyłożyć i wyrobić średnią :classic_cool: