Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie nad tym teraz

co myślicie o takim pierścionku na zaręczyny??

Polecane posty

Gość my name is angeline
Rozumiem, czyli woli coś skromniejszego. Ale znalazłeś tylko ten czy masz jeszcze jakieś inne? :)

Jak dostawałam od chłopaka pierścionek złoty na 18urodziny. Zaśmiałam się na żarty powiedziałąm kochanie zaręczynowy a on odpowiedział zaręczynowy napewno będzie ale wtedy znacznie lepszy bo raz w życiu się kupuję taki. Także pierścionek zaręczynowy od 500zł do 1000zł to jest bardzo idealna cena. A tym bardziej że o zaręczynach nie wiesz z dnia na dzień tylko napewno myślałeś już od dłuższego czasu:p a więc mogłeś odkładać np po 200zł miesięcznie.

ja tez wole male oczko ale szlachetne ale co to znaczy male oczko??? no bo 1,5 mm to okruszek prawie bezwartosciowy!!! odprysk od pilowania..

ja sie na tym nie znam, to jakie oczko (ile mm) to juz bedzie ok, skad facet ma takie rzeczy wiedziec :)

musi byc biale bo wiem ze zolte sie jej nie podoba, dostala kiedys ode mnie zlote kolczyki i nie nosi bo przyzlala ze nie lubi zoltego i juz

Gość jestem kobietka
ja mysle ze pierscionek zareczynowy powinien byc drozszy i nie byle jaki bo skoro sie zareczasz to z TYM JEDYNYM/JEDYNA i zareczyny powinny byc raz w zyciu dlatego pierscionek powinien byc szczegolny a to ze sa rozwody itd.. to juz wynika z waszego postepowania ;)

pamietaj ze te zdjecia co oni pokazuja to przy bardzo malym obwodzie pierscionka, a potem przyjdzie ci twoj rozmiar i zobaczysz ze tego diamentu to nie bedzie wogole widac. wez odloz jeszcze kilka stowek i zaloz jej na palec cos na co inne laski nie beda patrzec z politowaniem :)

ok wiec pytam ile mm to oczko ma miec zeby bylo ok? albo ile CT to juz spore oczko?

dziewczyny, ale jako facet ja sie na tym nie znam, nie wiem czy 3 mm oczko to juz ok, czy nie, Wy macie te swoje błyskotki wiec wiecie najlepiej :) od ilu ct mam szukac??

o dziekuje, moim zdaniem 0,15 to juz spory kamyk, mam racje?

Gość Dzon Son oHara
Naprawdę dla Twojej kobiety wielkość ma znaczenie?

Gość my name is angeline
pewnie nie ma, ale dla Editty von cos tam ma :D i się mądruje, że raz w życiu, że to, że sramto. Może w ogóle niech facet sprzeda mieszkanie, samochód, weźmie kredyt i dopiero kupi PRAWDZIWY pierścionek? Z brylantem na pół dłoni? Wtedy będzie ok? 🖐️

Gość Dzon Son oHara
Angie - Twój komentarz o 16:19 rozwala - początek ;)

no coz... jak ktos sie cieszy z byle kamyczka to niech sie cieszy... jak moj facet by mi dal cos takiego na ZARECZYNY to byloby mi przykro, ze oszczedza na mnie w ten jedyny dzien... kredytu brac nie musi, ale jesli planuje zareczyny to moglby cos tam odlozyc

Editta - no może odłożył, dla jednych wydać 10 000zł to nic wielkiego :classic_cool:, dla innych 500zł może być wydatkiem.

Gość my name is angeline
Dopiero zauważyłam :D myślałam o jednym, pisałam drugie. :P Dla mnie liczyłyby się intencje. Zgadzam się z tym, że facet powinien się postarać, że oświadcza się teoretycznie raz w życiu, ale bez przesady... Autor sam pisał, że jego wybranka nie lubi jakiegoś przepychu itd.

0.15 karata to nadal malutki kamyczek ale juz na pewno zauwazalny. za bardzo sie nie wyplacisz ale przynajmniej twoja kobieta bedzie dumna z pokazywania go.

ale miedzy przepychem a wersja super-savers jest spore spektrum. miedzy 700 zlotych a braniem kredytu tez jest spora roznica. niech kupi cos na co go stac - fakt - ale bez przesady....

nikt nie mowi o przepychu ale dajcie spokoj widzialyscie ten pierscionek z linku i ten kamyczek a raczej ziarenko piasku, i treaz sobie wyobrazcie ze po otrzymaniu bedzie jeszcze mniejszy bo do zdjecia zawsze wybierane sa piersionki o bardzo malej srednicy zeby kamien wydawal sie wiekszy.