Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schudłam 24 kg

Muszę schudnąć drugie tyle i brakuje mi motywacji

Polecane posty

Gość Schudłam 24 kg

Jestem na półmetku odchudzania i brakuje mi motywacji.... pomóżcie nie wiem jak znaleźć w sobie siłę do dalszej walki ostatnio nie mam ochoty trzymać diety ani ćwiczyć, schudłam już 24 kg jak znaleźć powera aby dalej walczyć o siebie

Gość Schudłam 24 kg
up up

Gość Schudłam 24 kg
pomóżcie, potrzebne wsparcie

Gość wielki ogromy szacun
Dziewczyno!!!! Gratulacje!!! Chyba wszystkie tutaj zazdroszczą Ci tak silnej woli.! Walcz dalej, masz w sobie tę siłę! Jesteś na półmetku, nic cię już nie pokona. pomyśl sobie jak porównasz swoje zdjęcia przed i po diecie, jaką odczujesz satysfakcje słysząć komentareze w stylu "o matko, jak ty schudłaś", "wyglądasz niesamowicie". Zaszłaś już tak daleko, że nie warto opadać z sił. Pamiętaj że teraz zaprzestając możesz nie tylko już więcej nie schudnąć ale co gorsza wrócić do preszłośći. DASZ RADĘ

Gość MULA
też mam załamke motywacji tyle że mi zostało do zrzucenia 4kg a mam za sobą 14kg :) od jakiegoś miesiąca pozwalam sobie na przyjemności i jakoś nie potrafię dokończyć wyznaczony cel :( waga stoi a ja czekam na cud wiadomo samo nie spadnie, jestem z siebie dumna ty pewnie też ale jednak jeszcze nie koniec drogi do ładnej figury, sama bym chciała wiedzieć co da mi kopa do dalszego działania, wcześniej każdy cm i kg cieszył a teraz coraz wolniej i sam fakt zrzucenia sporo nadwagi daje pozwolenie na nagrodę po tygodniach wyrzeczeń co tu robić hmmm

Gość Ariella :)
Dziewczyny gratuluję Wam, mam prośbę czy którąś z Was wesprze mnie i pomoże mi znaleźć motywację by schudnac :( błagam

Gratuluje ci sedecznie!!!!duzego juz spadku!! Waicz dalej dziewczyno i nie poddawaj sie.Wiem,ze trudno ,tez mialam zalamania,ale przyjdzie dzien i znowu wszystko pojdzie do przodu!!! Powodzenia zatem!!!!!:)

Gość lamnkka
zalozyła topik i Znikła , dobre haha

Gość nie przepadam za słodkim
pamiętaj o ruchu to utrzymasz efekt