Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Davidova

Nagie dzieciaczki na plaży

Polecane posty

Gość a ja myślę, że..
Mysza - myślę to samo, moje dziecko też ma zakładane kąpielówki, ale bywało tak ,że chciałam go przebrać i akurat mi zwiał do wody z goła pupką, nie widziałam by ktokolwiek zwrócił na to uwagę. Przypomniałam sobie jak kiedyś moje dziecko zabrała na plażę babcia. Dziecko uczyło się chodzić bez pieluszki, gdy maly zakomunikował, że chce siusiu mama go wyciagnela z wody i poszla gdzies na bok by się załatwił. Uciekł jej później z gołą pupką i bawiło się dwóch małych chłopców. Młodszy zaczął się śmiać- popatrz jaka goła pupa , popatrz jaki mały siusiak, na to ten starszy, chcąc pewnie zaznaczyć swoją wyższośc i lepszą znajomość świata - a ty takiej dupy i takiego siusiaka nie masz, że się śmiejesz? :)

Gość szszybka
mam nadzieje ze ktos kiedys ci odplaci za to robisz!!!!!

Widze ze wielkie oburzenie na kafe powstało...moje zdanie jest takie jeżeli dziecko nie ma opanowanego odruchu robienia kupy i oddawania moczu(pól biedy) powinno siedziec na pupie w pampersie i nei zanieczyszczać tej wody kiedy przypadkowo do niej narobi. Uniknie sie wtedy zagrozenia i dla dziecka i dla dorosłych w koncu fekalnia wpuszczane do wody zawieraja bakterie groźne dla każdego człowieka;/!!!!!!!!

Gość black ladyyyy
Dodam jeszcze, że jak robiłam sobie zdjęcia na plaży to w tle (jednak wyraźnie, bo dosyć blisko) jest wystawiony tyłek jakiegoś dziecka :o Wątpię, by ta osoba chciała świecić tyłkiem na zdjęciach obcych ludzi.

Gość szszybka
:D:D

Gość mysza-mysza123
do odbytu wchodza najrózniejsze robaczki...do pochwy również. no teraz to już spadłam z fotela.

Gość biest45
to był podszyw idiotko :p

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
To juz sie zrobiło chore🖐️

Gość zegranka**&*&
biest chcesz sie pochwalic fotkami jakie zrobiles na plazy ?

Gość marcelina :::::
Siśki dziecka w wodzie ,to jeszcze pół biedy ,gorzej jak taka baba z wielkim cycem na hiszpańskiej plazy zleje się do wody:P

Gość a ja myślę, że..
a co do zanieczyszczania wody droga dziewczyno davidowa, o ile dziecko nie zrobi siusiu do wody czy na piasek w złej wierze, o tyle dorośli są po prostu debilami pod tym względem, bo znam wiele przykładów ,że jak komuś nie chce iśc się do puublicznej toalety, albo takowej nie ma, to leja nie tyle ze w trzciny obok wody, wszystko do wody tak czy siak wleci, potrafia tez wejsc do wody i sie wylać, widział ktoś kiedyś wielką pływającą kupę? Ja wiele razy, małe dziecko zrobiło gigant klocka czy dorosły? i na koniec mogę dodać co ostatnio usłyszałam jak kąpałam się z dzieckiem. Jakiś chłopczyk rozmawiał z tatą, nie słyszałam całej rozmowy usłyszałam tyle " ja i tak wiem tato ze robisz siusiu do wody, mogę też? jak ci sie chce to rób.. Taki ot przykład, wiadomo, ludzie są różni, większośc ludzi ma w dupie innych i robi po swojemu. Nad jeziorem i tak nigdy nie będzie sterylnie, choćby nikt nie srał i nie sikał obok, zdychają ryby, coś wpadnie i zgnije, jeśli ktos już jest przewrażliwiony na punkcie bakterii to są chlorowane baseny i po problemie.

Gość biest45
to podszyw pisał do tego pedofila sie zwracaj :o

Gość wheidfhw
cieszę się, że nie chodzę na plażę, po przeczytaniu tego wszystkiego jeszcze bardziej :O

Gość mysza-mysza123
Dziewczyna_Davidova niegdy nie widziaialm zeby dziecko zrobilo kupe do wody a ty to widzialas?> wiec nie pisz bzdur! dziecko nigdy nie zrobi kupy do wody a ajesli mniejsze dziecko zrobi na piach co się zdarza to naturalne to naturalne i normalne jest ze matka natychmiast to sprzątnie.tak samo zresztą jak po psach sie sprzata. widze ze próbujesz rzucic kontrowersyjny temat i czekasz na liczne reakcje najlepiej oburzenie tak jakby cię to strasznie jarało.kupa do wody,robaki wchodzące w tyłek co jeszcze?

Gość mysza-mysza123
"w koncu fekalnia wpuszczane do wody zawieraja bakterie groźne dla każdego człowieka;/!!!!!!!!" ale wody z morza nikt nie pije!! tylko ze specjalnych ujeć wodnych ktore sa tysiace razy filtrowane.dziewczyno pomyśl co piszesz.

Gość pole obowiązkowe pseudonim
tak matka zakopie srakę w piasku ale posprztała, aja bym jej to na łeb wrzuciła jakbym była tego świadkiem moze by sie suka nauczyła

Kuzwa ja ze swoimi dziećmi latałam zawsze w poszukiwaniu kibelka ,nie było szans żeby zrobiło któreś do wody:P

Dobrze ,że chociaż w piach zakopała. Taka pańcia z pieskiem ,to nawet nie zakopie .:P

Drogie mamusie swoich czpiotków ja wiem ze wy w trosce o zdrowie swoich dzieci smakujecie ich kupke czy nie jest za kwaśna ale to nie oznacza ze ktoś inny chce robic to samo...

I nigdy kupy dziecka nie wykopałam z piachu ,za to pety tak😠 i czyje to pety ,tych dzieci z gołymi pupami?

Gość JelizawietaPietrowna
jakoś nie mam ochoty włazić w g..no zostawiane przez słodkie dzieciaczki nie których forumowi czek. A o kostiumie kąpielowym panie słyszały?!

Dziewczyna Dawidowa poczekaj ,poczekaj,jak tez będziesz smakowała kupy swojego dziecka:P

Słyszały, a mamy w dupie wasze opinie.

w trosce o zdrowie mojego dzieciaczka codzień smakuje jego kupulki z pupulki😘

Poczekaj jak bedziesz swoje miala :D:D i nie mow mi ze nigdy bys tego nie zrobila bo dla wlasnego dizecka zrobisz wszystko ! A co do golych pan na plazy np. w Hiszpani ,jak wam przeszkadza taka zgloscie do ratownika ,i po chwili mandacik panie bedzie miala,albo pojdzie tam gdzie powinna siedziec z golym biustem ;)

Gość a ja myślę, że..
Właśnie, pety, puszki od piwa to też dzieciaki porozwalały, zrobiły sobie bibę ,że ąż majtki pogubiły :)

ale jestes głupia! w Hiszpanii nie ma mandatów za topless to nie ciemnogród jak Polska

Gość Szmaragdowa krowa.
21:54 [zgłoś do usunięcia] biest45 ktos musi dawac pozywke dla pedofili, sa głupie matki to i sa okazje, tylko potem się nie zdziwcie jak znajdziecie na jakiejś stronce fotę synusia czy córusi z pi**a na wierzchu SZCZEGÓLNIE SYNUSIA Z PIZDĄ NA WIERZCHU!