Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Davidova

Nagie dzieciaczki na plaży

Polecane posty

Gość psiubziuu_____
Moja corka ma 7 lat ,zyje jest zdrowa i nie choruje..odpukac!! Wiec ,wydaje mi sie,ze wiem jak zyc i jak wychowac zdrowe dziecko! A chuchanie i dmuchanie na dzieciaka ,na dobre wcale nie wychodzi.

"I choćby dlatego nie należy wystawiać go na widok publiczny na golasa np. na plaży gdzie wokół pełno obcych ludzi." Dokładnie - ubierajmy dzieci przy obcych ludziach. W domu mogą biegać na golasa - przecież jeszcze nigdy żaden ojciec nie okazał się pedofilem...

"I choćby dlatego nie należy wystawiać go na widok publiczny na golasa np. na plaży gdzie wokół pełno obcych ludzi." Gdyby tylko założyła antybakteryjne majtki... Superman takie nosi :classic_cool:

Gość no wlasnie, co do
rzesistkowicy tez slyszalam. Kpimy sobie, dopoki cos nas samych nie spotka

Chodziło mi o ten cytat:D "była jeszcze wtedy dziewicą. Otóż wystarczyła jedna nocka przespana w hotelu na rzekomo czystym prześcieradle...brrr"

Gość psiubziuu_____
ale dyskusja się rozwinęła - nie ,nie mialam nigdy z tym stycznosci i nie zycze nikomu. Ja mysle ze niektore osoby tu przesadzaja. Mysalicice ze dawniej ludzie sie przejmoali bakteriami,lataly dzieciaki bez majtek calymi dniami i jak ich zdrowie??

LOMU---> bardzo dużo znam matek które mówią do dzieci szeplenią np jak mama mówi do dziecka.. Kupiłam ci jowejek to dziecko potem bedzię mówilo jowejek a nie rowerek rozumiesz???? A teraz na moim przykładzie jak byłam mała od roczku do 4lat opiekowała się mną dalsza ciocia pracowała jako moja niania. I mówiłam Zamiast R- mówiłam J, Zamiast CZ- wypowiadałam C, SZ wypowiadałam S... Potem w wieku 4 5 lat chodziłam do logopedy i po roku z logopedą mówiłam poprawnie. Nauczyłam się tak mówić jak ciocia mnie uczyła i jak do mnie mówiła.

Gość gfsfdx
nie mowie o chuchaniu i dmuchaniu tylko o ZDROWYM ROZSĄDKU. Wiesz co to takiego? A twoje dziecko pewnie samo się wychowuje, jak widzę po twoim lekceważącym podejściu do istotnych i podstawowych spraw jak np. higiena. Rąk po wyjściu z toalety pewnie też nie nauczyłaś myć, bo i po co. Ot, matka...

Rybcie - właśnie o tym pisałem. Dziecko powinno uczyć się od nas poprawnej wymowy. Kiedy my powtarzamy za nim, to ono sobie utrwala.

Gość wheidfhw
niezdrowe podniecenie tym tematem, tym tytułem - 9 stron :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O zaraz tu przyjdą prawdziwi pedofile i będą Was prowokować, żebyście jeszcze więcej pisały :O Wy dziwne kobiety

Gość gfsfdx
Jeden już jest skoro tytul jednoznacznie mu się kojarzy.

Gość psiubziuu_____
gfsfdx :D:D

Gość psiubziuu_____
00:58 [zgłoś do usunięcia] gfsfdx Ja rano masturbuje się gorącym jajeczkiem na miękko... Potem podaje mężowi na śniadanie LOL Masz cos jeszcze do powiedzenia?? :D

Gość psiubziuu_____
rozumie twoja aluzje do nie mycia rak :D

Gość gfsfdx
tak jestem matka i bezpruderyjna żoną która potrafi żartować . A co masz z tym jakiś problem?:P

pisalam o tym....ale odzewu nieuzyskakalam w Polsce na plazy nie ma chochych dzieci , tylko niemieckie szaleja z pitakami na wierzchu ......zwracalam im uwage nie raz konczylo sie tym ze po gacie poszli .....no koszmar ale udalo sie :-)

Gość moja rada dla mlodych matek
IDZCIE JUZ SPAC, bo rano przeciez trzeba sie opiekowac dziecmi. Jakie z was matki? Pozdrawiam - stary ojciec

Gość psiubziuu_____
gfsfdx ale co mnie interesuje jaka ty zona jestes??/ ja tez potrafie zartowac...zalo czytam ze zrozumieniem w przeciwienstwie do Ciebie:P

Gość psiubziuu_____
Ja stara dupa jestem..... ;)

Gość Sraluny koorwa
Ja jak widzę obcego dzicioka z gołą dupą, ktory lata nade mną sypiac mokry piach, nie waham sie wstać i klepnąć bachora :p niech ryczy za głupote matek 🖐️

Gość lizaczkaaaaaaaa
i grzxejsz puche stary za to :P

Gość dziwny świat w 21 w.
Nagie dziedziaczki na plaży gorszą, a gołe tyłki na bilboardach w centrum miasta, w prawie każdym kobiecym (i męskim) magazynie już nie? Nagość kojarzy się z seksualnością - i dobrze, ale przecież nie tylko z tym :) A swoim dzieciom wkładałam majteczki bardziej ze względu na higienę, bo w miejscach gęsto zaludnionych pełno różnych zarazków, a układ moczowy dziecka jest delikatny.

Gość marcelina :::::
I koniecznie trzeba pościągać wszystkie obrazy z cherubinkami ,bo przecież też są gołe...ale jestem zgorszona:P

Gość Agata ........
CO ZA IDIOCI TUTAJ PISZĄ! TE OPISY GENITALIÓW...

Gość CrazyEwka
A mnie rodzice puszczali bardzo długo na golasa jak byłam mała .. Nie jestem skrzywiona z tego powodu, a nawet miło wspominam tamte czasy :)

Gość wstyd na maxxxxxxxxxxxxxxxa
Tak Goncie swoje bachory z gołymi kutasami i cipami a potem wujek za 15 lat powie pamietam jak z gołą cipka po ogrodzie latałaś :D ha ha ha głupie pizdy!

Gość CrazyEwka
No i co z tego wtedy byłam jeszcze dziewczynką to mogłam mam nawet zdjęcia siebie golusieńkiej na plaży wcale się tego nie wstydzę

Gość wstyd na maxxxxxxxxxxxxxxxa
nie ma problemów, ale nie mam ochoty zasranej dupy twojego bachora oglądać:o🖐️

Gość CrazyEwka
Wypraszam sobie.. wcale nie miałam zasranej