Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokolololo

Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak popularne jest imie-JULKA

Polecane posty

Gość zachmurzenie sloneczne
za 2 lata pewnie juz nie bedzie;) a jak bedzie syn, to Wojtek, ewentualnie Fryderyk :D

Gość ddddwer
ja chce nazwać syna mało popularnie, ale też jakoś bardzo dziwnie, naszym zdaniem akurat...ale ludzie się dziwią czemu nie Szymek, Antoś, Jaś :D

Gość ddddwer
a właśnie Wojtki i Lenki to chyba po m jak miłość też stały się popularne :D, no i znów Michały :D

Gość ddddwer
czy ktos pisał o Majach i Gabrysiach kolejny zalew tego imienia ;)

Gość zachmurzenie sloneczne
Wojtek to na czesc zmarlego przy urodzeniu brata mojej mamy. nie ogladam tasiemcow :o rozwazam tez imie Leopold- Poldek, z 'Podrozy za jeden usmiech';) tak z pewnoscia NIKT nie bedzie mial na imie- poza s.p. Leopoldem Staffem;)

Gość KTOODPOWIENAMOJEPYTANKO
NAJGORSZE NAJGORSZE NAJGORSZE NAJGORSZE TO JEST USŁYSZEĆ NA ULICY IMIĘ DZESIKA SAMANTA NIKOLA PORAŻKA NARODU. HMMM......SAMANTA KOWALSKA DO ODPOWIEDZI MOZE OD RAZU ZMIENIAC NAZWISKO...NIE LEPIEJ BRZMIAŁOBY SAMANTA KOWALSKY ????? DZIEWCZYNY NIE RÓBCIE KRZYWDY SWPOIM CÓRKOM

Gość ddddwer
a co myślicie o imieniu Sandra? ;)

Gość intelektt
inne fajne, a niepopluarne imiona dla chlopcow: Konrad, Henryk, Maciej, Marek, Adam, Andrzej. Mase ich, tylko trzeba troche wyobrazni i oczytania:)

Gość kiedys julka ko
jarzylo sie ze stara baba ze wsi a teraz nagle takieee modn eeee :O poracha :O ja mam piekne oryginalne, ale nieudziwniane imie, nawet jak bylam malutka i bylam pierwszy raz u lekarza, lekarz powiedzial do matki: ale piekne imie pani wybrala, wiele osob mowi mi jak im sie to imie podoba i ze chcieliby miec tak na imie :classic_cool: jestem dumna ze swojego imienia :classic_cool:

Gość kiedys julka ko
maja to dopiero porazka, to prawda, ze wszedzie je slychac, ja tylko nie rozumiem czemu ludzie sa tacy glupi i nazywaja dzieci imionami, ktore ma ponad polowa miasta :O

Gość sloneczne zachmurzenie
dla dziewczat: Patrycja, Paulina, Agata, Matylda, Marianna, Justyna, Wanda, Weronika, Malgosia, Magda, Marcelina, Roza, i mase innych. Ale po co ruszyc glowa, wystarczy dac Julka, Maja i jest;)

Gość a jakie masz imię
?

Gość kiedys julka ko
kornelia :classic_cool:

Elzbieta- Ela, tez jest fajne imie. Kornelia mi sie absolutnie nie podoba.

O mnie to specjalny topik zalozyli jak moje dzieci mają na imie wyszdzając i wysmiewając je,(chore i psychopatyczne aby na dzieciach sie odgrywac)wiec radze tu zbytecznie sie nie afiszowac z waszymi dziecmi imionami

Gość dolce nie vita
Kornelia- przecudowne imię!!!

Gość joannaasia12345
A ja się nie zgadzam z tym , że to nic nie znaczy, że w przedszkolu czy szkole będzie 5 julii czy innych kubusiów. Sama mam na imię Joanna, rocznik 80 i od początku mojej edukacji zawsze była jakaś inna Asia w klasie, czy na podwórku. Mnie to bardzo przeszkadzało, wielokrotnie marzyłam o innym imieniu tylko dlatego, by poczuć się większą indywidualistką, niepowtarzalną dziewczyną. Pomimo, że bardzo lubię obecnie swoje imię, to uważam, że rodzice powinni pomyśleć o tym, czy aby nie zgotują dziecku tego, że z góry zabierają dziecku pewną niepowtarzalność. Tak, imię to bardzo ważny wybór. To nie znaczy, że mamy wybierać - jak tu co chwilę ktoś skrajnie pisze - dźesiki, nikole itp. Jest mnóstwo pięknych imion, naprawdę:)

Gość kiedys julka ko
oczywiscie ze ci sie kornelia nie podoba, bo co napiszesz?:classic_cool: w 90 procent przypadkach jak sie przedstawiam, nowo poznane osoby zwracaja uwage na moje imie, komplementujac je, a zwlaszcza mezczyzni :O nelka, nelka, kornelka, kora, kornelcia, jest oryginalne a nie udziwnione, i uniwersalne

Masz jakas obsesje na punkcie swojego imienia?;) Kornelia nie podoba sie ani mi, ani kolegom w pracy- wlasnie zapytalam:D jak widac nie jest to imie idealne, ktore musi sie podobac kazdemu.

Kora to imie dla psa Aha, jeszcze jedno sliczne imie mi sie przypomnialo, fajna bohaterka ksiazki rowniez - oczywiscie niepopluarne;) Aniela Emilia tez jest OK:)

Gość kiedys julka ko
sloneczne zachmurzenie - hahahahahaha :D:D:D:D:D taaa, jasne :D:D:D tylko szkoda ze wiekszosc zawsze mowi: no tak, piekne imie dla pieknej dziewczyny :classic_cool: rozumiem ze mam do czynienia z jakas pospolia asia, kasia albo ania, ewentualnie z elka :classic_cool:

Gość kiedys julka ko
Kora to imie dla psa oj, kompleksy, kompleksy :classic_cool: taaa, uwielbiam swoje imie, jestem wdzieczna rodzicom :classic_cool:

leczenie kompleksow przez gloryfikowanie swojego imienia zabawne, jeszcze sie nie spotkalam;)

Gość kiedys julka ko
zdziwilabys sie, bo JA nie mam kompleksow :classic_cool:

co za psycholka:D wracajac do tematu, podoba mi sie tez imie Emma, no ale to nie w Polsce:) sama jestem dwujezyczna, nie mieszkam w PL i imie i nazwisko mam piekne, wloskie;)

Gość kiedys julka ko
zreszta napisalam jak jest - dziewczynom ktore zastanawiaja sie nad imieniem dla corki - Kornelia ladnie sie zdrabnia, zwraca uwage, elegancko ale nieprzesadnie brzmi, nie jest udziwnione, a oryginalne i nie spotkacie wiele dziewczynek o tym imieniu :)

Gość joannaasia12345
Droga Kornelio, niepotrzebnie tak się irytujesz tym, że komuś nie podoba się twoje imię. To nie jest tak, że wszystkim się będzie podobać, choć nam moze się wydawać, że jest najlepsze na świecie. Ja uważam, ze imię Kornelia nie jest brzydkie (miałam 2 fajne koleżanki w klasie o tym imieniu), natomiast ja swojej córce tego imienia nie dam z tego względu, że dla mnie jest za "twarde" jak dla kobiety, po prostu lubię bardziej miękkie i delikatniejsze imiona dla kobiet, bo kobieta tak mi się kojarzy. Przecież każdemu moze się podobać co innego:)

Gość kiedys julka ko
wloski jest akurat brzydki, :classic_cool:

Gość kiedys julka ko
Joanna - nie irytuje sie, bo rowniez w zyciu nie dalabym corce tak pospolitego imienia jak aska.:classic_cool: kornelia brzmi podobnie jak julia czy joanna :classic_cool: rzeczywiscie twardo :O zreszta, wiadomo jakie sa kobiety :classic_cool: jakos facetom sie podoba i nie omieszkują mi tego mowic :classic_cool:

taa, wloski jest brzydki... niemiecki jest piekny za to;) Kornelia ma jakis problem psychiczny na punkcie swojego imienia. Podejrzewam, ze tak naprawde byla w szkole obiektem kpin z tego powodu i podswiadomie nienawidzi tego imienia, stad taki syndrom ktory ma na celu pogodzic sie z rzeczywistoscia i popadanie w skrajnosc/ przesade :) Imie twarde, meczace dla ucha i pewnie nie pasuje z wiekszoscia nazwisk. Ot, i tyle