Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokolololo

Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak popularne jest imie-JULKA

Polecane posty

hmmm imię kornelia może być, ale ja tak nie dałabym na imię. nie bardzo mi sie kojarzy. Julka swoją drogą też mi sie nie bardzo widzi. Ale rozbawił mnie tekst o oczytaniu;-) no no.

Gość kiedys julka ko
do mojego nazwiska pasuje swietnie :classic_cool: a ze w szkole bylam lubiana, moje imie fajnie zdrabniali :classic_cool: i bylam dzieki niemu popularna wsrod uczniow i nauczycieli :classic_cool: jedna cos napisze ze twarde :O a ta zaraz podchwytuje, ale masz kompleksy :classic_cool:

Gość kiedys julka ko
owszem, dla mnie wloski jest brzydki, meczacy, jazgotliwy i kojarzy mi sie tylko ze spoconomi, grubymi, owlosionymi wlochami i wloszkami :classic_cool:

Gość sloneczne zachmurzenie
co za idiotka:D szkoda czasu

Gość nie porównuj jjj
Kornelii do Julii, bo przez to "r" wcale twoje imienie jest miękkie i nie każdemu się będzie podobać. Ono jest jedynie dość rzadko spotykane, ale to nie znaczy, że jest takie cudowne,

Gość Agnieszka kolejna
Ja w klasie miałam jedną Agnieszką, ale w szkole była ich cała chmara, teraz jakoś mniej, nie znam w tej chwili żadnej innej Agnieszki

Gość joannaasia12345
Kornelio, spokojnie, po prostu przyjmij ten fakt, że imię te nie podoba się wszystkim, naprawdę niepotrzebnie się denerwujesz i próbujesz wbijać szpile w inne kobiety, o innych imionach:). I niestety, nie zmienię zdania, imię Kornelia jest twarde, tak jak wszystkie imiona, które zawierają w sobie literkę "r". Dlatego też przeważnie rodzice szukają chłopcom imienia z literką "r", co by bardziej męsko i twardo brzmiało:). Ale widzisz, plus Twojego imienia jest taki, żeś pewnie harda dziewczyna hehe;)

ja np nigdy nie lubiłam swojego imienia. MAło popularne, choć zdarzaja sie ludzie, którzy sie tym im ieniem zachwycaja. Moim zdaniem twardo brzmi. Bo co to za imie Edyta???

Gość moda na Julki
tak jak i na każde inne imię przeminie i będzie kolejne ze mną do klasy chodziło kilka Ań, Kasiek, Agnieszek,Gosiek i nikt nie cierpiał z tego powodu .... mam córeczkę Klaudie i szczerze tylko na kafe spotkałam się z krytyką tego imienia , bo tu do wszystkiego się przyczepią. Jak bede mieć kiedyś drugą to bedzie Kornelia lub Wiktoria

jestem rocznik 80 w mojej klasie bylo 3 goski i 3 grzesków , co do imienia juliia nazwalam tak jedna z moich blizniaczek a druga nazywa sie kinga mam daleko w duupie czy sie to komus podoba czy nie

Gość nnnooonnonono
mi sie podoba dla synka imie maks, tylko problem w tym, ze mialam wiele lat psa o tym imieniu hehe wiec troche nie bardzo. odkad pamietam (czyli ze 12 lat) zawsze chcialam dac na imie synowi kuba, ale w tym momencie odpada, bo kuba na kubie teraz, co nie zmienia faktu, ze imie mi sie straaaasznie podoba. podoba mi sie jeszcze mikołaj i adaś

Gość Kromka chleba ze smalcem......
Mi tez sie podobalo imie jakub, ale spodobalo sie tez mojemu kuzynowi i dal tak synowi na imie, to ja spasowalam i dobrze bo to akurat byl boom na to imie. Potem spodobala mi sie oliwia dla corki, ale kolezanka dala tak na imie dziecku, wiec tez odpadlo, julia tez mi po glowie chodzilo, piekne imie, ale wlasnie, nie chcialam miec kolejnej julki. Dla corki wybralam imie Milena, w sumie jakies 6 lat przed jej przyjsciem na swiat, wiem ze teraz popularne jest imie lena.

Gość imionadladzieci
Julia jest na 1 miejscu rankingu imion nadawanych dzieciom od dobrych kilku lat - na pewno powyżej 5, przy czym w 2011 zdetronizowała Julię Lena było też więcej dziewczynek o imionach Maja czy Zuzia. W 2012 znów wygrywa Julia - jednak zostało jeszcze parę miesięcy. A tu znaczenie imienia Julia: http://imionadladzieci.com/znaczenie-imienia/julia/ i inne znaczenia imion: http://imionadladzieci.com/

Gość gość
nie minie.imie janina bylo popularne od 1920 do 1965! w rankingu popularnosci na 1 miejscu