Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokolololo

Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak popularne jest imie-JULKA

Polecane posty

Gość szokolololo

WRÓCIŁAM Z WAKACJI i mam wrazenie ze 90 % dziewczynek to były julki normalnie inne imie to rzadkosc

Gość vfasfsdfasd
i co????????????????????? boli Cie ze komuś się to imię podoba??? że niektórym nie przeszkadza że jest ich tak dużo i dali tak dziecku na imię??

Gość sammmmmmmmm
no tez mam wrazenie ze julka to bardzooooo popularne imie córka siostry ma nia imie julia sasiadki dziecko tez ma na imie julka naprawde duzo tych julek

Gość moze i dołącze
no był bum ns to imie na jakuba/kube tez i pełno ich

bo swego czasu byl sezona na julki, tak samo jak na szymonów, jedrków i kamili. Moja corka tez ma tak na imie:) w sali poporodowe bylo nas 9 i wszystkie diewczynki mialy tak na imie:) Uwazam ze jest to imie ponadczasowe tak samo jak Anna czy Hanna. Dorosła Julia i mała Julka. Gorzej gdyby był sezon na np. Samanty:) bo jak to brzmi, ide do abci Samanty???:)))

Gość bo to mooooodne
no wlasnie wkurza mnie to :o sama sie nazywam julka, mam 18 lat. 18 lat temu to w ogole julek nie bylo :o a teraz :o

Gość szokolololo
mi nie chodzi o dzieci...ze tam bedezie 8 julek w klasie tylko sie naprawde dziwie rodzicom naraz nagle wszystkim sie spodobało jedno imię czy bogaty czt biedny czy chudy czy gruby czy ze wsi czy ze wsi naraz wszuscy mają ten sam gust

Gość kilka lat temu były
Agnieszki potem wiktorie Julie Nadie Antosie Zosie zawsze jest jakieś imię na topie i nic w tym dziwnego a że Julia moim zdaniem to bardzo ładne imię to się nie dziwię że dużo dzieci je nosi

Gość Jalu
Popularne bo ładne :) Ale puki to dziewczynkom nie przeszkadza - póty nie ma problemu. Ja i tak myślę, że lepiej być Julka nr.8 w klasie niż np. Eudokią nr. 1 w województwie ;) __ http://www.tanie-podrozowanie.net/

Gość ja i ona to dwie różnie histor
podoba się nie podoba. Mój też jest kuba a imię podobało mi się od zawsze. Nawet bratu takie wybrałam a mody na kubę 24 lata temu nie było;-) Od zawsze chciałam kubę i martę. I w nosie mam modę;-) A tobie autorko jakie imiona się podobają?

Gość za mioch czasów
to co druga to była Ania, Kasia lub Joasia i nikt z tego dramatu nie robił :O a teraz się co niektórzy uwzięli na Julie że oni by nie dali nie chcieliście to daliście inne i proste

Mój syn też ma na imię Kuba i szczerze powiedziawszyto mam gdzieś czy to imię jest "oklepane"- od zawsze wiedziałam że mój synuś będzie miał tak na imię. Natomiast jeśli będę mieć kiedyś córkę to będzie Natalia i też nie obchodzi mnie czy danym czasie będzie albo jest dużo Natalek. To tyle chciałam powiedzieć. Nara.

Gość jhgfdsdfghjklkjhg
a co lepiej dac na imie Natasza czy Lena??????????????????????????????? jakies ruskie to dopiero porazka

Gość ewwwwpol
mnie najbardziej śmieszy ostatnia moda na imię Antonii, jeszcze nie tak dawno ludzie się z tego imienia śmieli, wiem bo mój brat ma tak na drugie imię, a teraz raptem większości się podoba, oj ludzie ludzie :D ja myślę że ludzie są leniwi i tyle, tak nazywają, bo słyszą takie imiona wokół siebie...

u syna w klasie jest 5 Wiktorii. :o Za moich czasów nigdy nie było w klasie 5 dzieci o tym samym imieniu, choć sporo imion sie powtarzało. Jakoś ludzie większą fantazję mieli? Co do podobania - 20 lat temu imię Julka jakoś nie podobało się połowie ludzi. Podoba nam się to, co jest akurat modne. Wystarczy popatrzeć na ubrania na starych zdjęciach, jakie często wydaja się okropne, a kiedyś się podobały. Przecież wtedy nie były ładniejsze, tylko były właśnie modne.

Gość ewwwwpol
messol, nic dodać nic ująć! :)

Gość ewwwwpol
mi się w liceum trafiło 4 magdy w klasie, ale to już bym na prawdę wyjątek, bo w żadnej inne aż tak się imię jakieś nie powtarzało...ale też jest sporo Anek znów...

a ja mysle, ze kazdy daje takie imie jakie mu sie podoba, a nie bo slyszy albo jest taka moda. Nie moglabym nazwac dziecka np leokadia , bo wszyscy tak nazywaja. Poza tym imie musi tez pasowac do nazwiska. u nas julka to byl kompromis mi wtedy podobalo sie oliwia a mezowi wiktoria, wybralismy julie bo podobalo nam sie obojgu i powiem wam ze ciesze sie bo oliwia mi sie odpodobala:)

5 wiktorii i co z tego? Jak komuś się podoba to proszę bardzo. Ja w życiu dziecka nie nazwałabym dzesika, brajan, alan itp, ale skoro ktoś lubi? Jak dla mnie to może nazwać i bifilus a mi nic do tego;-)

Gość Skoczylaska
No, Olwii teraz, jak Burków przy budach :P

Gość Skoczylaska
Hehe.. Zapomniałaś o Kewinie.. :D Koniecznie przez "w" :P

Gość ewwwwpol
to taki gadanie z tymi brajanami, ja nie znam ani jednego chłopca tak nazwanego, ba nawet nie słyszę tego imienia na ulicy!

Gość ewwwwpol
no jak ktoś wybiera tylko ze stawu modnych imion, to jak ma nie być popularne ;)

Gość Commone
U nas w rodzinie imię Julia ma tradycję. 12 lat temu miałam tak dać córce na imię, ale siostra urodziła pierwsza i tak nazwała. Zrezygnowaliśmy, niemniej jednak nadal mi się podoba. Klasycznie piękne, ponadczasowe, przetłumaczalne na inne języki - co w dobie Unii jest nie do zlekceważenia.

Gość ewwwwpol
Ale przyznaje Julia, to ładne imię :)

Gość no tak juz jest
kiedys bylo katarzyn duzo, widac to po dziesiejszych znajomych chociazby w kontaktach w telefonie :) teraz nie tylko julia jest popularne,a le tez maja, zuzanna itd. kiedys kaski nie przeszkadzaly w klasie ze bylo ich 5 a julie przeszkadzaja? sama osobiscie nie dalabym tak na imie dziecku, bo mi sie to imie nie podoba, ale nie widze problemu ze jest ich duzo

Gość Tenessa
to taki gadanie z tymi brajanami, ja nie znam ani jednego Zajrzyj na zapyziałe podmiejskie podwórka i małe wiochy. Co trzeciego tak wołają :P Obok Alana, Kevina , Nikoli i Dżesiki :P

Gość ewwwwpol
nikole owszem się zdarzają, ale nie dżesiki, na prawdę nie słyszałam...

Gość ewwwwpol
było sporo kasiek, anek, piotrków, krzyśków, ale raczej nie zdarzało się 5 w klasie