Gość CELINA007 Napisano Sierpień 2, 2012 na brzuch ? możecie wymienic jakies sprawdzone??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CELINA007 Napisano Sierpień 2, 2012 nikt nie schudnal z brzucha na zadnej z diet ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
||MimisiA|| 0 Napisano Sierpień 2, 2012 MŻ poważnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Sierpień 2, 2012 Na brzuch dobre są diety niskowęglowodanowe np Atkins, lutz, optymalna no i oczywiście SB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CELINA007 Napisano Sierpień 2, 2012 dukan albo kopenhaska?a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mnieer Napisano Sierpień 2, 2012 niski index glikemiczny oraz zwykle wyrzucenie produktow macznych typu pieczywo makarony pierogi kluski waga leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CELINA007 Napisano Sierpień 3, 2012 fajnie ze napisalyscie - dziekuje wam dzis sie zastanowie nad dieta a dzis jem mniej i chudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowskimtargiem 0 Napisano Sierpień 3, 2012 ciut mniej węglowodanów (ziemniaków, makaronów i tym podobnych zapychaczy), a więcej błonnika (musli, pełnoziarniste pieczywo, warzywka, otręby itd.) poza tym najlepiej stale, a racjonalnie jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wybierz zdrową dietę i ruch Napisano Sierpień 3, 2012 MŻ czyli Mniej Żryj i przede wszystkim RD Rusz Dupsko, mi akurat sprawdziła się optymalna i lutza , byłam na diecie dr Ewy Dąbrowskiej i bardzo słabo się czułam niby wszystko tak jak w zaleceniach robiłam ale miałam suchą skórę zwroty głowy , nie wszystko dla każdego ;) ja np tyję głownie od pszennych bułek i mącznych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CELINA007 Napisano Sierpień 3, 2012 a ile posilkow? a pzrekaski? ile? i czy liczyc kalorie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Moim zdaniem SB. Dieta MŻ to dla mnie dieta nie mająca sensu, ponieważ nie uczy zdrowego odżywiania. No chyba, że przed dietą jadło się w miarę zdrowo i regularnie to wtedy ma sens ale jeśli jadło się na śniadanie np. bułki z serem, na obiad pół pizzy i bez kolacji to taka dieta MŻ będzie trochę kiepska :). Autorko - polecam South Beach. W każdym wątku ją polecam bo jest świetna. Ja już schudłam i wyszłam z diety ale nadal stosuję zalecenia SB i mimo że jem ok. 2000 kcal to nadal trzymam wagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Sierpień 3, 2012 No i trzeba ćwiczyć. Sama dieta nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest to bardzo prawdopodobne Napisano Sierpień 3, 2012 trzeba ćwiczyć czyli Ruszyć Dupę :P bez tego może i waga poleci ale ciało będzie sflaczałe jak u jakiegoś monstrum i z mega celullitem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobry koniaczek ..... Napisano Sierpień 3, 2012 dopisuję się mż i optymana ;) no i wiadomo ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lewy.bucil. Napisano Sierpień 9, 2012 Tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach