Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlfomk

ludzie ratujcie, przedawkowalam efferalgan codeine

Polecane posty

Gość wlfomk
uff nie wiem co sobie myslalam :o niepowaznym trzeba byc... ide spac, dziekuje ci bardzo aj ja jaj, milej nocki:)

Gość bobo2012
no to na tamtej stronie chyba rzeczywiście pomylili się z tą niebezpieczną dawką :o

Gość aj ja jaj
Nie ma za co. Bobo a moze mieli na mysli 30 mg na kg masy ciala? To juz predzej.

Gość KaskaV4867
Korzystaliscie z leku o nazwie Efferalgan Codeine? No bo wyszukiwalam komentarzy na temat tego preparatu i nie wiem co myslec. Moze mozecie cokolwiek opowiedziec mi o tym leku? Warto go kupowac, probowaliscie jakichs zamiennikow? Tutaj przeczytalam troche komentarzy o Efferalgan Codeine: http://www.listalekow.pl/efferalgan-codeine/ - uwazacie, ze warto sie tym zasugerowac? Wolalabym sie nie rozczarowac i roztrwonic bezsensownie sianko, dlatego postanowilam Was zapytac. Dzieki za wszelkie porady.

Gość vulvator
tramal jest lepsiejszy

Gość gość
Jak można pisać że TO TYLKO paracetamol???!!! Paracetamol jest b. szkodliwy dla wątroby!

Gość Wolf1951
Zachowujesz się jak histeryczka..Jest to zbyt mała dawka jaką zażyłaś by mogło coś ci się stać....Fakt kodeina jest składnikiem morfiny działa przeciw bólowi i przeciw depresji..Kiedyś sam zażyłem 10 tabletek samej kodeiny...fakt przeniosło mnie trochę w inny świat..ale wiedz że nadmiar równa się uzależnienie...bo kodeina jest narkotykiem.

Gość gość
ona dawno pisala, zobacz date

Gość gość
kodeina to płynie w żyłach green grenade :classic_cool:

Gość gość
ja p*****le jakie jaja, hahahahaa, ja biore codziennie 900mg kody, czasem 2 razy dziennie a tu takie cos o 3 tabletki hahahahhahaahhaahahahahhahahahahahahaha