Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdik

czy ktoraś po ciąży ważyła mniej niż przed?

Polecane posty

Gość gość
Ja przed ciaza wazylam 67, a po ciązy, ale dopiero po 3 latach - 56. Rodzilam w wieku 38.

Gość Gosiaczek

Jeszcze kilka lat temu byłam szczupła - 172 cm, 58 kg. Niestety przez lata bardzo złej diety i siedząca pracę strasznie się zaniedbałam i dobiłam do 73 kg. Przy takim wyniku, w wieku 27 lat zaszłam w ciążę. Na początku też nie mogłam jeść i sporo schudłam, bo prawie do 66 kg, ale ciążę zakończyłam na 84kg. Po porodzie zeszło praktycznie od razu w dół, a teraz dwa miesiące od rozwiązania jest 63 i ciągle powolutku spada.. Moje ubrania zrobiły się jak worki 🙂 mąż zawsze mi powtarzał, że wystarczy dobra dieta i troche ruchu, żebym znów dobrze wyglądała, ale ciągle brakowało mi motywacji 🙂 teraz nareszcie czuję się sobą! 🙂

Gość gostkowa

ja przy wzroście 170 zawsze ważyłam ok 56-57 kg, pod koniec ciąży ważyłam 70 kg, a teraz 6 msc po ważę 53, waga spadła przez moją dietę eliminacyjną (alergia dziecka na moje mleko) i poniekąd przez permanentny stres...

Gość Gość

Ja urodziłam 2 tygodnie temu i w ciąży przytyłam tylko 5 kg ale miałam cukrzycę ciążową i pilnowałam się bardzo diety z cukrzycą dla dobra maluszka. 7 dni po porodzie miałam -10 kg i teraz warze mniej niż przed ciążą ale samopoczucie mam do niczego jestem słaba jak .... Brzucha nie mam jeszcze płaskiego bo na to potrzeba czasu ale w nogach na twarzy i ogólnie wyglądam jak cień.