Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość ewenia
ja byłam na rozmowie na konsultantkę i miałam pytania praktyczne ale nie martw się nie są trudne:-) powodzenia

Gość ewenia
wystarczy zrobić gałę dla managera :)

Gość sonia11111
dla jakiego managera??????? nie rozumiem, podobno w klubie sa same menagerki????

Gość kociaknaplocie
Jaka galę - co jest w ogóle? Ja byłam na dniu próbnym i żadnego faceta nie widziałam...;]

Gość numerouno
heh jeden żucił hasło dla jaj i wszyscy już w panike wpadaja:P nie ma zadnego managera ani zadnej gały. spokojnie dziewczynki:)

Gość Suchi
A czy jak przejde szkolenie to jest rownoznaczne z tym że dostałą ta prace dziewczyny?? Będę wdzięczna za odpowiedź

Gość Kalola
Prawda jest taka, że to jedna wielka ściema i tyle. Zarobki gówniane, zero pomocy, laski traktowane jak maszynki do zarabiania pieniędzy. Gdyby w klubie go-go rzeczywiście zarabiało się tyle, ile piszecie, to każdy by pracował tam i nie byłoby lekarzy, nauczycieli, prawników itp.

Gość Ksiezniczka Pea
a skąd wiesz jak się zarabia w takim klubie? pracowałaś? czy stosujesz zasadę nie znam się to się wypowiem?:P

Gość Kalola
Miałam tę wątpliwą przyjemność. Tak samo jak wiele dziewczyn, naiwnie wierzyłam, że się łatwo uda dużą kasę zarobić...

Gość ulubionaaaaa
Łatwo to nic nie ma, niesttey trzeba troche popracować żeby mieć pieniądze, jak Ty myslalas ze pojdziesz do firmy event i z miejsca za nic bedziesz miala kupe pieniedzy no to wybacz ale tak niestety sie pomylilas;] jak wszedzie trezba pracowac, pieniadze gowniane wcale nie sa ale oczywiscie procz podstawy Twoje wynagrodzenie zalezy od Twojego zaangazowania więc no coś za coś - juz tak w życiu bywa przyzwyczaj się do tego;)

Gość mmnnbbooooo
W Polsce juz tak jest ze ludzie chcą zarobic i sie przy tym nie narobic! a jak sie nie uda to najlepiej obsmarowac swojego pracodawce bo to przeciez jego wina ze mi sie robic nie chciało...

Gość naiwna!@
Tez myslalam ze bedzie to duza kasa a malo pracy jednak no jest inaczej ale nie krzywduje sobie z tego powodu, w sumie teraz to sie sama soboe dziwie ze w ogole tak myslalam;] jestem barmanka i rzeczywiscie trzeba sie napracowac ale jak widac potem pozytywne rezultaty no to czlowiek zadowolony i zmotywowany do dalszej pracy :)

Gość Lucynkagastro
w ogłoszeniu na promotorke są bardzo wysokie stawki, to jest ściema? czy faktycznie tyle dają?

Gość Abra_dabra_ka
Widzę, że ktoś bardzo się stara, aby ten klubik wypromować. Same dobre opinie, a jak ktoś ma złe doświadczenia, to zaraz jest obsmarowany, że nie chce robić, a chce zarobić:-/

Gość lalallalallalla
jak dla mnie praca ok, a marudzą zawsze te co im się nie che :P

Gość lalallalallalla
nikt na rozmowie kwalifikacyjnej nie obiecał przecież złotych gór i 3 godz .pracy dziennie :) mówią jak jest, bo trzeba pracować, nie ma nic za darmo i tyle.

Gość david09
Promotorka zarabia od godziny i od klienta ktorego wprowadza wiec zarobi sa bardzo dobre a moga byc swietne jak sie dobrze postarasz oczywiscie ;)

Gość kokoszkaaaa
Dobra praca to i dobre zarobki, nie widze w tym nic dziwnego. Jakby bylo inaczej to by byly inne opinie, ale wszystko jest w porzadku to i opinie sa dobre;]

Gość Lucynkagastro
A ile dokłądnie jest godzinówki na prawdę i ile dają za klienta? tam w ogłoszeniu było 12 zł

Gość asiamasia
no tyle daja:) a z godzinami to zalęzy od ciebie.pracujesz przeważnie 4-5godz.

Gość latoooooooo
Pracujesz 4 godziny, od klienta zarabiasz 13zl brutto a od godziny 12zl brutto więc wyplata uzależniona od Ciebie:)

Gość Lucynkagastro
woooow...to jednak prawda.... DZIEKI KOCHANE ZA WSZYSTKIE INFORMACJE...WCZORAJ JUŻ POSŁAŁAM CV :)

Gość Fralka
Dziwie sie, ze kafeteria pozwala na publikacje tego watku. Przeciez na kilometr wali tu kryptoreklama tego burdeliku. Rozumiem, ze za pisanie tych bzdur o swietnej pracy i super zarobkach tez wam placa? Nie dajcie sie omamic dziewczyny! Zadna szanujaca sie kobieta nie bedzie swiecila tylkiem za pieniadze!

Gość bajeczkiiii
No i jak zwykle wypowiada się osoba która nigdy nie pracowała w takim klubie:) i nie kryptoreklama tylko prawda. a taniec wykonywany przy rurze nie jest swieceniem tylkiem a artystycznym tancem który nie jedna z nas chciałaby umiec;)

Gość qwerty09876
nie przejmujcie sie dziewczyny,zawsze sie znajdzie ktos kto zazdrości:P

Gość kalaaakaka
w klubie przecież nie tylko tancerki pracują...

Gość kalaaakaka
są jeszcze barmanki, kelnerki, selekcjonerka..... a one raczej w bieliżnie nie chodzą:) albo niech mnie ktoś poprawi jak sie mylę

Gość kelnerkaaaa
Oczywiście, że nie chodzą w bieliźnie. Ja pracowałam i chodziłam ubrana w sumie normalnie biała bokserka i czarna spodniczka w niczym mi nie uwlaczała:)

Gość holcia
strój nie różni się od strojów w innych knajpach:D wiadomo że tancerki maja specjalne stroje do tańczenia

Gość Faviolcia2
najlepiej to mają hostessy bo mogę śmigać w czym chcą, czy to kiecki, czy gorsety, czy spódniczki...i kolorów nie mają od góry jak my (jedynie nie mogą mieć tak jak my), bo prawda...musimy mieć białą górę i ciemny dół, tancerki to poginają w bieliźnianych, a selekcja to też jak chcą, tyle że one to są na górze to tam zimniej niż w klubie, bo ludzie drzwi otwierają jak sie kręcą