Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość gość
A jest mozliwosc szkolenia na placówce macierzystej czy nie ma sensu nawet pytac bo nie ma takiej opcji??

Gość kokoszkagujg
ale własnie chodzi o to ze nie mam pieniedzy i nie bede ich miałą, nie moge znow pożyczać, po prostu nie mam za co jechac na szkolenie, nie mam nawet na bilet, a dla mnie to duzy wydatek, z torunia do krakowa, potem z krakowa do gdańska to pewnie z 200 zł wyjdzie albo i więcej!! :((((

Gość kokoszkagujg
i moim zdaniem w ogóle wyjazd na skzolenie do innego miasta jest bez sensu, ja chce pracowac w toruniu to po co mam wyjezdzac.. ehh

Gość gość
Nie płaca dziewczynom za prace czasami po kilkanaście godzin dziennie.Wnerwione dziewczyny potem bez zarobku uciekają do swoich domów.Boja się potem szantażu bo maja Twoje wszystkie dane.W takie miejsca zalatwiaja nowe dziewczyny wciskajac im kit ,ze jadą na szkolenie bo wszyscy muszą się szkolić.Niby szkolenie trwa tyle czasu ile potrzebują aby interes kręcił się dalej.

Gość gość
szkolenie odbywa sie tam gdzie przebywa szkoleniowiec wiadomo że jak jest grupa 10 osob z róznych miast to szkoleniowiec nie bedzie jeździł osobno do każdej osoby, tylko zbiera się grupę osób i to ona jedzie na placówkę do szkoleniowcy, no proszę was to jest chyba logiczne i praktyczne:p

Gość gość
Z tymi szkoleniami to faktycznie lipa.Pelna ściema.

Gość gość
Lipa? Ściema? Ja się szkoliłam we Wrocławiu i jakoś nie narzekam. Fakt, że ciężko było, bo trzeba się bardzo dużo rzeczy nauczyć, zwłaszcza jak wcześniej się żadnego doświadczenia nie miało i napracować się sporo trzeba. Ale szkolenie właśnie po to jest, żebyś się czegoś NAUCZYŁA. A przy okazji pozwiedzać można :)

Gość gość
Tak wyglada typowa odpowiedz biura Cocomo.Oszustwo,oszustwo,oszustwo i jeszcze raz oszustwo.

Gość gość
Jaki szantaż jakie dane? Jak nie chcesz pracowac to nie musisz nikt Cie do tego nie zmusi...Ludzie ogarnijcie sie!!

Gość gość
Zaraz będzie jakieś głupie pytanie .Potem ,, poważna,, odpowiedz osoby ,,przeszkolonej,,.JAJA.- szukają naiwnych

Gość gość
niby czemu to jest lipa? nie rozumiem, ale się szkoliłam w poznaniu na koordynatorkę i nie moze powiedziec ze to lipa, więc wiesz powiedz o co ci chodzi konkretnie???

Gość gość
osoby które piszą że to lipa to chyba nigdy nie były na szkoleniu i wymyslaja te wpisy!

Gość gość
Piszą jakieś zasłyszane gdzieś tam jakieś głupoty myśląc może że to prawda! o ile nikt nie przekona się sam na własnej skórze to nie może wyrażać żadnych opinii!

Gość gość
Jak się przekona to potem boi się pisać.Woli byc jak najdalej od tej firmy.

Gość gość
Boi sie pisac, jak najdalej od firmy? To jak jakis kryminal brzmi;p

Gość gość
oj tam ludize maja to do siebie,że zawsze im coś nie pasuje :D

Gość gość
Ja nie rozumiem, tyle osób tam pracuje, podobno w setkach liczone i jakoś nie narzekają, a tu co chwilę jakiś mamrot się trafia i tylko oczernia...

Gość gość
ehhh cyrki an tym forum widze sie dzieją ;d

Gość gość
...Ale w starym Cocomo była kokaina i prezerwatywy poupychane w półeczkach.

Gość gość
Witajcie. Jestem menagerem - facetem w restauracji i firmie eventowej i chciałem odpowiedzieć na ogłoszenie o poszukiwaniu menagera w jednym z tych klubów. Czy zatrudniają mężczyzn czy same kobiety.?? Z góry dzięki za odpowiedź.

Gość gość
Dlaczego nowym pracownikom placicie dopiero po dwóch tygodniach ? Czy wymyślono to dlatego aby mieć większe zyski zakładając ,ze nowy pracownik widząc co się w firmie dzieje nie przyjdzie do pracy.Wtedy jest dodatkowy zysk.Moze jest to dobry pomysł z waszej strony ale uczciwe to nie jest.

Gość gość
wynagrodzenie jest opóźnione z przyczyn technicznych, a pracuje w firmie już pół roku i nikt mnie nie oszukał... firma event jest poważną firmą która na bieżąco otwiera nowe placówki, nikt nie pozwoli sobie na jakieś przekręty bo inaczej firma miała by problemu, jejku ludzie trochę myślenia...

Gość gość
firma zatrudnia mężczyzn na stanowisko managera dziennego, jeśli jesteś zainteresowany to wyślij CV do miasta w którym chcesz pracować:p

Gość gość
niech na tym forum wypowiadają się osoby, które faktycznie pracują albo pracowały a nie osoby, które nie mają pojęcia o firmie i pracy

Gość gość
To nie jest opoznienie w wyplatach a normlany proces, okres rozliczeniowy jest jaki jest i kazdy systematycznie pieniadze dostaje...dla mnie spoko co piatek i poniedziałek mam pieniadz;]

Gość gość
Starym Cocomo to stare cocomo choc i tak to co napisałas/es to brednie jedne wielkie i nic wiecej!!

Gość gość
jak ktoś nie pracował to niech sie w ogóle nie wypowiada!

Gość gość
Może komuś się źle trafiło i wylewa tutaj swoje żale. Ja tu mam dobrą pracę, nie muszę się martwić o pieniądze, ani o niefajnych klientów. Każdy może mieć różne doświadczenia, ja mam same pozytywne :)

Gość gość
No wlasnie zalezy od osoby, kazdy ma inne odczucia, jednym sie moze podobac drugim nie:)

Gość gość
Faktycznie praca w Cocomo może sie tobie podobać bo nie odwalasz ciężkiej roboty jak inni tylko piszesz za małe ale jakieś tam pieniądze pozytywy.Jak może sie podobać praca w Cocomo.Jaja sobie robisz.Normalnie to jest wszystko wielkie oszustwo.