Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukucośtam

jak pomóc facetowi

Polecane posty

Możesz mu dawać małe "hints" ha ha, muszę zajezdni do słownika jak to przetłumaczyć :)

Według taslate.pl to znaczy : Tłumaczenie: HINT NF ALUZJA; M PRZYTYK; F PRZYMÓWKA; M PRZYCINEK; N PÓŁSŁÓWKO; N NAPOMKNIENIE; F WZMIANKA; M DOMYŚLNIK; F WSKAZÓWKA; F PORADA VNAPOMYKAĆ; NAPOMKNĄĆ; NADMIENIĆ; NADMIENIAĆ; INSYNUOWAĆ; PODSZEPTYWAĆ; PODSZEPNĄĆ; PRZYGADYWAĆ; BĄKNĄĆ; BĄKAĆ; PRZEBĄKIWAĆ

Gość kukucośtam
Theos - tak sobie policzyłam ile Ty masz lat i stwierdzam, że masz jakoś mało ciekawego tego grilla skoro rozmawiasz z taką małolatą jak ja :P

Grill był szybki, bo tylko pare hamburgers. A pozatym jeżeli myślisz ze jestem za stary to poprostu mi powiedz żebym się od pieprz...l bo ci to przeszkadza. I tyle, po sprawie :)

Lubię udzi którzy muwila prawdę, jeżeli ona nawet ma boleć. Leprze od kłamstwa. Ja poprostu ni czuje się stary, i napewno nie wyglądam na tyle lat co mam. Przeważnie muwila ludzie ze na 26-27 gura. Ale wiek nie ma nic do porównania z wyglądem :)

Gość kukucośtam
nie przeszkadza, tylko ja w towarzystwie nie bawie sie telefonem :P

Gość kukucośtam
ja jestem w stanie wkręcić ludzi że mam 17 lat mając trochę ponad 20 wiec tez nie jest źle ze mną :P

Gość Pani psycholog
To poraz kolejny pisze ze nie napisalam ze to ty, z greckiego tak to jakos bedzie ale juz z laciny to mniej wiecej jako poglad uznajacy boga za przyczyne i cel istnienia bytow. Jak sie pomylilam to mozesz mnie poprawic.

Poprostu fajne mi się rozmawia z tobą. A jako o towarzystwo to moi sąsiedzi są zajęci opowiadaniem o ich perfect życiu :) Lubię słuchać takich ludzi ktuzy myślą ze się nic o nich nie wie. Śmiechu jest wiele :)

Gość kukucośtam
to miłe :) Każdy przy innych ma idealne życie, idealną rodzinę itd. Dopiero przed bliskimi ludźmi jesteśmy w stanie się otworzyć

Gość Pani psycholog
Piszesz ze najgorsza prawda jest lepsza od klamsta a do szanownej autorki napisales zeby oklamala swojego faceta w tym ze bedzie jej pierwszym ktory bedzie piescil ja oralnie. To troche koliguje z tym co napisale. Zgodze sie z toba autoreczko ze w towarzystwie nie wypada tak sie zajmowac telefonem akurat w tym przypadku.

Pani psycholog - tłumaczenie po Angielsku, lecz osoba w takim kalibrze powinna wiedzieć : Theos {theh'-os} is by far the most common Greek word that we translate as God or god. Below are the possible meanings of the word 'theos'. 1) a god or goddess, a general name of deities or divinities 2) the Godhead 3) spoken of the only and true God 3a) refers to the things of God 3b) his counsels, interests, things due to him 4) whatever can in any respect be likened unto God, or resemble him in any way 4a) God's representative or viceregent 4a1) of magistrates and judges

Kuku, ja lubię prawdę, znam ich rodziców i jej najlepsza koleżankę. Czasami mi się zwiedzają z pewnych zeczy. A oni, moi sąsiedzi robią z siebie perfect nie rozlaczna pare ktura nigdy się nie kluci. A w zeczywistosci jest inaczej.

Gość kukucośtam
Jest mi niezmiernie miło. To dla mnie zaszczyt, że raczyła Pani zgodzić się akurat w tej kwestii ze mną, niedojrzałym plebsem. Sikam z radości

Pani Sycholog- Jeżeli by wiedziała coś pani o psychologii i kłamstwach, to się nazywa "białe kłamstwo" ponieważ nie doży do niczego oprucz dobra obojga ludzi. Hmmmm, naprawdę Psycholog?

Gość kukucośtam
Moja siostra też udaje idealną parę ze swoim mężem. Nie lubię fałszywych ludzi, tego fałszywego uśmiechu... rozszarpałabym

Gość Pani psycholog
Pani autorka nie musi byc zlosliwa zeby sie popisac, bo naprawde nie ma przed kim.

Gość Bąbelkowo mi:)
Witam i co wymyśliłaś jak nakłonić lubego do zrobienia dobrze " minetki" ?

Ja tez Kuku, nie cierpię fałszywych, dwuch licowych ludzi. Ja jestem otwartym facetem, ktury może "Prawie" zaakceptować wszystko ( są granice) ale pozatym lubię się bawić i mieć dobry czas ze znajomymi.

Gość kukucośtam
teraz "Pani psycholog" powinna zerknąć do lustra i zastanowić się jak często fałszywy uśmiech gości na jej twarzy i czy przypadkiem nie miała go w trakcie tej rozmowy...

Babelkowo - Ha jestem dobrej myśli. Ta minetka będzie szybciej niż oba myśli ;)

Gość kukucośtam
awansowałam :) pękam z dumy nazwała mnie "Pani autorka" zamiast "autoreczka" :]

Kuku - teraz pani psycholog ostro sprawdza na Google co to znaczy " białe kłamstwo" ha ha ha. Może wrescie się czegoś nauczy

Gość kukucośtam
co wymyśliłam? jeszcze nic, ale podrzuciliście mi parę fajnych pomysłów, które być może wykorzystam zależnie od tego, który będzie bardziej adekwatny w danej sytuacji :)

Gość kukucośtam
Theos - mówiłam Ci że jest na pierwszym roku, każdy żółtodziób się tak mądrzy, spokojnie jeszcze sie może wyrobi w zawodzie. (no ewentualnie przeczytała parę "mądrych" książek o psychologii, tyle)

Theos no napewno ;) autorko bardzo sie ciesze że mogłam Tobie pomóc :) wiem co czujesz :) ja sama uwielbiam jak mój facet buszuje mi między nogami ;)

Gość Pani psycholog
Ale pomysl jak klamstwo moze prowadzic do dobra obojga ludzi albo wogole dla dobra czegos, zawsze predzej czy pozniej wszystko sie wyda a pozniej sa pretensje i glupie tlumaczenia ze to dla dobra bylo. Nie ma czegos takiego jak biale klamstwo, moze to nie dobre porownanie ale to tak jakby podzielic narkotyki na takie ktore szkodza mniej i wiecej. Tak mysla ludzie co nie bardzo maja pojecie o czym mowia.

Theos no napewno ;) autorko bardzo sie ciesze że mogłam Tobie pomóc :) wiem co czujesz :) ja sama uwielbiam jak mój facet buszuje mi między nogami ;)

Kuku - Uczymy się przez całe życie, mam nadzieje ze wyjdzie jej ok. I nam większa nadzieje ze tobie wyjdzie jeszcze lepiej, znając kobiety to potraficie dopiąć swojego :) Życzę ci szczęścia z całego serca i mam nadzieje ze ci to wyjdzie. Ja muszę iść się kąpać bo za godz do znajomego na bibe jade. Wiemmjze douslyszenia do Jutra. Pa pa