Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Kootzoiapo ❤️ Powiem tylko tyle, że jeśli wyobrażasz sobie Garę to i tak wygląda milion razy lepiej 😭 A ja nawet jeśli jestem boska to nie w takim stopniu jak boski Garę 😭:classic_cool: Ty Holenderkełowy napaleńtzu :classic_cool: Chociaż od tego są kontzertełe, żeby wyciskać maksimume, więc dobrze że zrobiłaś wszystko, tzo w Twojej motzy, żeby mótz tonąć w podpisach :classic_cool: Nie znałam tego bandełe, ale dają radę, wokalistkełe fajnie wyje, ale gitarzystełe to już rozkoorw kosmosu ❤️ Trzeba było strzelać, aura Twojej radości und euforii pewnie zatuszowałaby wszystkie mankamentełe :classic_cool: Ja z kina wyszłam z depresją, bo też chciałabym być taka sekzowna, a najgorsze że jestem młodsza o sporo lat, a wyglądam gorzej 😭 No ale pasztetełe gwiazdami nie zostają und dobrych genów nie dostają :classic_cool: A tę fasolkę trzeba wygryźć ze stanowiska i udawać córkę Katełe, może się nie skapnie, bo jest taka zapratzowana :classic_cool: Garę Nie będę taka i prześlę Ci fotełe mojej szpetnej gęby, z kamerełe więc jakość doopy nie urywa, ale moja morda i tak jest z tego najgorsza, więc właściwie jeden chooj :classic_cool:🖐️ Biest Zdrówko :classic_cool:🖐️

Gość de Garę
Joasiu !😭:classic_cool: nawet nie chodzi o to czy wyślesz mi zdjęcie :classic_cool: przeca pasujemy do siebie jak pauka do milicjanta! :classic_cool: a Ty juuuuuż piszesz, że to się nie sprawdzi 😭:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
oraz o sex/pieniądze/holenderkełe/garę/fletziste/jedzenie :classic_cool:

Pawełe! 😭 Jak widzę zajeebiste doopentzje to włącza się moje czarnowidztwo und depresja zaawansowana! 😭:classic_cool: Chcesz tę fotełę? Majątz na uwadze ryzyko zniszczenia naszej zajeebistej relatzji poprzez jej wysłanie :classic_cool: Kootziapa Wiedziałam, że mnie uzupełnisz ❤️:classic_cool:

wolna i zadowolona z życia Obawiam się, że normalny człowiek nie jest w stanie tego zrozumietź :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
Moja wyobraźnia to jedna wielka patologia,ale mam nadzieję że twoja teoria ma swoje potwierdzenie w rzeczywistości,bo częściej jest tak,ze wyobrażam sobie tzoś zayebistego a wychodzi goowno:O chodziaż w przypadku kontzertełe tak nie było,był milion razy lepszy niż go sobie wyobrażałam.:classic_cool:❤️ Oraz utonęłam w nietwarzowych fotentzjach z nią,alei tak wyglądam lepiej niż kamila lub pani pauka,także nie jest najgorzej,pozatym na niektórych fotełach moja twarz się zamazała:classic_cool:🖐️ Kocham gitarzystełów z tego bandu,byli wykoorviści i tak skakali po tej stzenie,że japiertolę!!!!!!❤️:classic_cool: +te włosy ,koorva,marzenie.:classic_cool:wokalistkełe jest fajne,bo daje radę na stzenie jak mało kto,ten głos ma motz.:classic_cool: Koorva,ja oglądalam dopiero w liptzu i cicho marzyłę o kinie,ale do dnia dzisiejszego gwałtzę trailer underworld 4 z niezmienioną mordą pełną zachwytu und uwielbienia dla boskiej kate/selene:classic_cool: W sumie mogę jeszcze raz zabawić się w 13sto latkę i przeżyć ten wiek jeszcze raz,ponieważ w tym wieku byłam pasztetełem:O którym nadal jestem i niweluję to za pomotzą mejkapu.:classic_cool:🖐️

Gość zakuta wykałaczka
ta konwersatzja mnie rozkoorvia.:classic_cool: wolna i zadowolona z życia sam twój nick oraz stopka już na starcie mówią,że nic z tego nie zrozumiesz.:classic_cool:

Gość de Garę
mi też włącza się czarnowidztwo i nachodzą mnie dziwne myśli, że np. wolisz empikowtza 😭:classic_cool: możesz wysłać, ale to nie będzie miało wpływu na naszą relację... chyba że jesteś facetem! :classic_cool::D🖐️

U mnie zawsze jest wszystko na odwrót, więc im bardziej sobie wmawiam coś pozytywnego, tym większy jest chooj. Dlatego preferuję wyobrażanie sobie czegoś odwrotnego i zawsze sobie wmawiam, że będzie chooj i jest zajeebiście :classic_cool: Ale nie poletzam, to działa tylko u popiertoleńtzów takich jak ja, chociaż ja to się wolę miło zaskoczyć zamiast niemiło rozczarować tzo powoduje, że mam radość z mojego wrodzonego pesymizmu :classic_cool: Jedynie w przypadku kontzertełe trzeba być pewnym jego zajeebistości :classic_cool: Od Kamili to chyba wszystko lepiej wygląda :classic_cool: Koorwa, a ja ciągle mam w głowie pana paukę, chyba mam jakąś obsesję z ratzji mojej sympatii do Muminków :D:classic_cool: Widać właśnie, że to niezłe bestie i rozkoorwili cały kontzertełe, co powoduje, że aż chce się skakać razem z nimi 😭 Gdyby nie to, że mam katza to uskuteczniłabym jakiś dziki headbanging :classic_cool: Przesłucham sobie ich kawałków, z reguły nie przepadam za kobietełe na wokalu poza Tarją z Nightwish, ale czasem się trafia taka Holenderkełe lub owa wokalistkełe, która miło pomizia mnie w ucho :classic_cool: Ja jeszcze muszę trzecią część nadrobić, ale boję się odpalać, żeby nie skończyć z dołem rozmiarów rowu mariańskiego 😭:classic_cool: Jeszcze w sumie "Resident Evil" muszę nadrobić, bo jakaś nowa und zajeebista część będzie w kinełe :classic_cool: Dorosłe żytzie przynajmniej ma takie plusy, że można zaszpachlować swoją fatzjatę :classic_cool: Ja w wieku 13 lat też byłam pasztetełe, a o dziwo miałam zajeebiste powodzenie u samtzów. Oczywiście też pasztetów :classic_cool:🖐️ Garę Empikowietz, a Ty to dwie różne bajki! 😭:classic_cool: O byciu fatzetem nic mi nie wiadomo, ale może tylko sobie to wmówiłam, w tym świetzie nie można ufać nawet sobie :classic_cool: Zaraz prześlę, idź do schronu 🖐️

Gość de Garę
no i cooo Ty pierrtolisz o pasztetach? :D🖐️ yeebany empikowietz ma szczęście 😭 tera to ja się chyba zakocham :classic_cool:

Gość de Garę
no i masz zajeebiste oczy :classic_cool:😭 mówiłem! każda Dżoana którą znam to zajeebista loszka :classic_cool:

I koorwa znowu jestem głodna, wpiertalam cały boży dzień, a naczynia dalej niepozmywane 😭:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
"U mnie zawsze jest wszystko na odwrót, więc im bardziej sobie wmawiam coś pozytywnego, tym większy jest chooj. Dlatego preferuję wyobrażanie sobie czegoś odwrotnego i zawsze sobie wmawiam, że będzie chooj i jest zajeebiście" koorva,mam to samo!:classic_cool: im bardziej się czymś podjaram,tym bardizej hooyowe sie to okazuje:O dlatego teraz zachowuję stosunek obojętny lub negatywny,chyba że to kontzertełe,holenderkełe lub jakieśinne zayebiste rzeczy.:classic_cool: Szkoda,ze nie maa więcej foteł pana pauki😭:classic_cool: Szczerze mówiątz,oni nie są jakoś spetzjalnie zayebiści,lepiej pokażę ci moje drugie ulubione zespołełe,które rozpiździło się zanim je poznałam i zdążyłam pójść na kontzertełe,przez tzo ubolewam ogromnie😭 http://www.youtube.com/watch?v=14mQ4meUj1k Ja z kolei uwielbiam kobietze wokale,szczególnie taike zayebistejak holenderkełe,a tarja też jest fajna,wogóle to dzieki niej holenderkełe wzięła się za śpiew.:classic_cool:🖐️ W trzeciej kate wogóle nie ma,przedstawia dzieje początkowe rodu tego victora i tzałej reszty,zamierzchłe czasy,nie wiem czy pamiętasz takiego murzynełe z pierwszej części?to tam był jeszcze jako człowiekełe w niewoli,czy jakoś tak. Ja nie przyciągałam nikogo,i takmi zostało do dzisiaj.:classic_cool::O To niesprawiedliwe,ja też chcę twoją fatzjatę!😭:classic_cool:

Gość de Garę
😴 Ty chyba nie widziałaś paszteta :classic_cool: jak dla mnie jesteś zajeebista und ładna 😭:classic_cool: i masz wspaniały charakter :classic_cool:

Jak zwykle motz syjamskich siostrełe działa und nie przestaje :classic_cool: Zawsze się zastanawiam skąd taki sukces "Sekretu", który jest totalnym odwrótzeniem tego co robimy i podobno się sprawdza. Jednak są ludzie bardziej piertolniętzi od nas :classic_cool: Wydrukowałabym wszystkie i porozlepiała po całej chacie, żeby chłonąć energię doliny Muminków. Ale ta jedna też styknie :classic_cool: Ja oczywiście podjarałam się fatzetem wokalistełe zamiast wokalistką, która ma w tym kawałku więcej do powiedzenia. Ale głos ma przyjemny, jak na kobietełe, których głosy zazwyczaj mnie wkoorwiają, a fatzetzik to mistrzunio :classic_cool: Najlepsze zespołe zawsze się rozpadają, pozostaje mieć nadzieję, że bandełe Holenderkełe und fletzistełe będzie grało przez lata świetlne w niezmienionym składzie 😭 Szkoda, że Nightwish ma teraz obetzną wokalistkę, która jest totalnie z chooja, ale to tylko opinia osoby nienawidzątzej babskich śpiewów :classic_cool: No koorwa, nawet nie wiedziałam, ale Victore uwielbiam, więc film może być całkiem w pytę. Moorzyna pamiętam, chociaż go nie lubiłam :classic_cool: Świat krętzi się na zasadach równowagi, więc jak w końcu przyciągniesz to całe legiony na raz :classic_cool: Tobie nie będę przesyłać, bo jeszcze tego brakowało, żebym i Ciebie straciła 😭:classic_cool: Garę Ja tak mogę dyskutować und polemizować cały tydzień, więc żeby uniknąć rutyny und monotonni potulnie podziękuję za komplementełe :classic_cool: :(

Gość de Garę
przecież mnie nie straciłaś, koorwa 😭:classic_cool: spoko, ja też jestę uparty i będę uparcie trwał przy swoim zdaniu, więc możemy tak do końca świata i UWAGA, 69 dni dłużej! :classic_cool::D

Jak na psychologełe-wróżkełe przystało przewiduję samcze kroki und wiem, że jutro już Cię tutaj nie będzie, bo zmienisz nickełe i upozorujesz własną śmierć 😭:classic_cool: Koorwa, to zapowiada się gorątze żytzie pełne gorątzych dysput :classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
Bez zmian:classic_cool:🖐️ Nie mam pojętzia,ale w momentach gdy myślę,że już nie może być gorzej,to zawsze jest:O Ja mam meble obklejone około setką fot holenderkełe,starannie wyselektzjonowanych i przyklejonych taśmą dwustronną na wzór mozaiki.:classic_cool: To fatzetełeto tylko growl,a nie jej fagas.ale ona ma na imię floor(jak podłoga:classic_cool:)i też jest holenderkęłą,dużo się ich namnożyło :classic_cool: Też mam taką nadzieję,prawie wszystkie moje ulubione zespoły muszą się rozpieprzać,stawać komercyjnymi,wokalistka musi odchodzić/umierać/rodzić dzieci i piec chleb na drugim końcu świata,zanim oczywiście poznałam/polubiłam takowy zespół:O Też mam taką nadzieje.a jaki fletzistełe ma staż w bandełe?bo holenderkełe 10 lat.:classic_cool: Victor był pokoorviony,rozyebała mnie stzena 'budzenia' go,a potem w 2giej części jak marcusełe się obudziło przez przypadek i pozabijało wszystkich tymi skrzydłami.:classic_cool::D Nie wkoorviaj,bo poczuję sie odrzucona!:classic_cool::( gratzie ze mną w goopiego jasia?:classic_cool:

Gość de Garę
no to jutro z samego rana udowodnię Ci, że się mylisz :D:classic_cool: ja nie jestem z tych, którzy bez słowa urywają kontakt, bo coś im nie pasuje. jestę szczery, a czasami aż nazbyt szczery i mówię wprost o tym co mi się nie podoba, bo po co mam udawać :)🖐️

Pewnie los, świat und Bóg traktują to jako wyzwanie, a nie jak wyraz wiary w lepsze jutro. Zresztą, żytzie lubi dopiertolić 😭:classic_cool: Koorwa, ja tak miałam zrobić z fletzistełe, ale z ratzji tego, że w bandełe jest tylko marnym fletzistełe to niestety nie mam za dużo obrazów do dyspozytzji :classic_cool: Ale za to mam pokój obklejony F16, MiGami und przekrojami mózgu :o:classic_cool: Wychodzi na to, że bycie Holenderkełe z góry równa się zajeebistym suktzesom. Szkoda, że my Polskie :o:classic_cool: Może przynosisz pecha zespołom i padają zaraz po tym jak dostaniesz obsesji na ich punkcie? Żartooję, Ty możesz tylko uskrzydlać! 😭:classic_cool: Fletzistełe przygarnęli w połowie 2008 roku i lepiej, żeby nie ważył się odchodzić, zwłaszcza że jest takim zajeebistym człowiekiem renesansu, że gra nawet na perkusji und gitarełe, więc na pewno zawsze się przyda jakby flet, dudy und flażolet to było za mało. Wczoraj właśnie odkryłam, że ogarnia pauki perkusyjne und struny, ale zapomniałam się pochwalić :classic_cool: Ten samietz grajątzy Victore jest taki ujmujątzy, że ja piertolę, mimo stu lat na karku :classic_cool: Też zwróciłam uwagę na tę scenę, w sumie była ich tam kilka, które mnie totalnie rozpiertoliły :D:classic_cool: Przejrzałaś nas 😭:classic_cool: Prześlę Ci zaraz moje ryło, jak już tak wszystkim rozsyłam to niech będzie 😭 Do czasu aż nie wypłynie to na kafetełe :o:classic_cool: Mietź taką fatzjatę jak Katełe, marzenie 😭 Pawełe! 😭 Poczekame, zobaczyme :classic_cool: I uznajmy, że Ci wierzę, w sumie nie mam innego wyjścia jak zaufanie Ci 😭:classic_cool:

Gotuję jajtza, znowu. Nic innego nie mam, ale w sumie myśl o majonezie mnie uskrzydla, więc przetrwam jedzenie jajetz po raz kolejny :classic_cool: Gdyby nie ten deszcz to przynajmniej miałabym co jeść 😭:classic_cool:

Gość de Garę
ja ję pierogi ruskie :classic_cool: też siedzę w swojej Jamie Zła, bo od wczoraj nieprzerwanie pada deszcz 😭:classic_cool: koorwa, czuję się jak w październiku :classic_cool: chociaż nie, wtedy mam urodziny i pogoda jest zazwyczaj dobra :classic_cool: ja w dzieciństwie miałem plakaty z żołnierzami sił specjalnych :D rok temu kupiłem książkę "Grom.pl 2", ale nawet jej nie zacząłem 😭:classic_cool: a jest zajeebista, bo są w niej opisane akcje, jest mnóstwo zdjęć, relacje byłych żołnierzy itp. :classic_cool:

Pierogi ruskie 😭 Dla mnie taka pogoda byłaby w pytę, gdyby nie padał deszcz, nienawidzę upałów, ale 20 stopni za oknem uznaję za zajeebiste warunki do żytzia. Nie ma to jak wiosna albo wczesna jesień 😭 Ja jestem z maja :o:classic_cool: Też miałam kupić, ale stwierdziłam, że pewnie nie przeczytam. W kolejce nadal stoi "Afganistan. Dotknąłem wojny" und "Zafganistanu.pl" 😭 Ale też lubię książkełe z takimi opisami, fotełami und relatzjami :classic_cool: