Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

O koorwa, boję się szerszeni 😭 Jak zresztą innych owadów, gdzie na początku mojej fobicznej tabeli znajdują się pająki :o:classic_cool: Gratulatzje, lisico :classic_cool:

Gość Ty nigdy nie śpisz po nocach
jesli noc jest w godzinach 4-12 to teraz jest praktycznie środek dnia :classic_cool:

Ja tez nienawidze pajakow i bzykow w szczegolnosci szerszeni....

Kootziapa, bądź tu i czytaj! Moje gg ma problem z serwerem und nie chce się załadować 😡 Tyle dobrego, że ja mało szerszeni oglądam w swoim żytziu, za to pająki nakoorwiają mi wiecznie po chałupie w podskokach und półprzysiadach jak Goofy z niedowładem nóg 😭:classic_cool: A co do pór dnia to fakt, jeszcze środek dnia, jestem niewidoma i widzę ciemność 😭:classic_cool:

to te Murzyny Ci przysłaniają wizję 😭:classic_cool:

NA POTĘGĘ POSĘPNEGO CZEREPU, SYJAMSKA SIOSTREŁE PRZYBYWAJ 😭 Biest Ty to jesteś najnormalniejsza z nas wszystkich :classic_cool:

Och Pawełe 😭:classic_cool: Jak któregoś pięknego dnia pojawisz się w Warszawie to pierwsze tzo zrobię to Cię znajdę, a drugi będzie miłosny kuksanietz headshot 😭:classic_cool:

Powiedzmy ze w pewnych rzeczach norwalniejsza a w pewnych gorsza :-p Czasem ide spac o 5 albo 7 rano :)

Ciekawe kiedy poznamy te gorsze rzeczy :classic_cool: Mój rekord to położenie się spać o 13, najgorsze że nie był to wynik dzikich imprez und popijaw, a wynik notznego piertolenia głupot na gg :o:classic_cool:

Moorzyny som HOT! :classic_cool: a może dzisiaj dla odmiany wszyscy pójdziemy spac przed północa? :D

Gość zakuta siostrełe
JESTĘ!!!!!:classic_cool:

Gość zakuta siostrełe
o 13 to całkiem w pytę,lepiej tak niż przeegzystować taki dzieńi zasnąć o 20:O:classic_cool:

Nie lubię Moorzynów 😭 Ja przed półnotzą to chodzę spać jak przeżywam stany bliskie zgonu und jak mam migrenę, nie umiem tak na trzeźwo i bez żadnych bóli 😭:classic_cool: Chociaż mam egzystentzjalne, to już tzoś :classic_cool: Spanie o 20 jest lamerskie :classic_cool:

Gość zakuta siostrełe
zrób tzoś z tym gg :classic_cool::O albo poproś lisicę :classic_cool:

Zakuta SIOstrełe przyszedła 😭 a ja o Tobie wczoraj poezję tworzyłam :classic_cool:

Gość zakuta siostrełe
A tzo napłodziłaś?:classic_cool:

Gość zakuta siostrełe
hahHAHHAHAHhahahhaa trans exfrjendszip napisał :D:D hahaha czy podpiszę petytzję kastrowania gwałcitzieli.:classic_cool: tzo fajnego odpsiać,bo aktualnie mnie to rozpiertoliło?:classic_cool:

Choojetz nie działa 😭 To pewnie znakełe, że mam się myć. Koorwa, muszę się umyć, bo mam yebane włosy do szorowania :o:classic_cool: Jeszcze dziesięć minutełe i idę :classic_cool: