Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

jasne, żartowałaś 😭😭:classic_cool: misje z lataniem były spoko, poza tą w której trzeba było powstrzymać płatnych zabójców, którzy lecieli odrzutowcem, a bohater miał do dyspozycji jakiś dwupłatowiec 😭:classic_cool: wykonałem ją za 15 razem :classic_cool: wkurza mnie to, że gdy dochodzi do walki wręcz to przeciwników jest 8-10 i niektórzy są uzbrojeni w noże und metalowe rurki 😭:classic_cool: zginąłem już chyba ze 25 razy :classic_cool:😭 teraz gdy widzę taką grupkę to wjeżdżam w nich samochodem :classic_cool: niezbyt to przystoi policjantowi, ale chooj, liczy się skuteczność :classic_cool: i chyba wymienię ścigacz na jakiś europejski samochód, bo nad motocyklem ciężko zapanować w tych ciasnych uliczkach :classic_cool: u mnie w notzy też latał komar, ale po tym jak potraktowałem jego kolegę nie odważył się mnie ugryźć :classic_cool: a rano z dziką rozkoszą go rozniosłem :classic_cool:

Pamiętam jak cierpiałam,gdy na początku lutego bandełe dało teaser,z 2oma minutami z każdej piosenki,a plyta wychodziła dopeiro 9 martza.wyobraź sobie jaka to była tortura!😭:classic_cool: koorva,10 lat,to tak samo jak holenderkełe!:D mają właśnie 10tą rocznitzę :classic_cool: Nie pogardziłabym 10letnim podsumowaniem działalności ze strony Epikełe,ale na to się raczej nie zapowiada.Zamiast tego zapowiada się european tour 2013!:classic_cool: Gitarzystełe też podpisywał się na tzytzku :classic_cool:🖐️ Wychodzę tylko tyle,tzo z norowtzem und w liptzu na rysunkełe.Szkoda że ja nie moge w nic grać:(😭 Noo,najlepsze!😭 ale już nigdy mi nie złożyła życzeń,bo zawsze wtedy wypada jej jakiś hooyowy dzień,i tak samo wtedy moje urodziny są hooyowe😠😭 w 2010 się przeprowadzała,a w 2011 nawet nie wlazła.a jak nie włazi=ma zły humor/jest zajęta,a była wtedy na chatzie,czyli miała zły humor.😠 Urodziny 2011 przesiedziałam z transem,urodziny 2009 były zayebiste mimo siedzenia samej,a te 2010 były hooyowe.2012 będą dla odmiany na kafe.:O:classic_cool: 'przyjedź do Warszawy to Cię upiję jak szpadla' zakładam,że robisz sobie jajtza und nie wiesz o czym mówisz,dlatego wypuszczę to droogim okiem,aby naprawdę się nie wysadzić z tej wszechobetznej rozpaczy,i tym,że wypiertolą mnie z kompa o 3.Chyba,że pójdę spać przed półnotzą,całkiem w pytę optzja,skoro i tak się nie najebię :O Wszystko na jej cześć ma sens!Na jej cześć nawet ubrałabym żółte spodnie,bo ona kocha żółty!😭:classic_cool: Zapomniałam ja smakuje kalafiorowa,ale ogółem wszelkie zupy mnie odstraszają ,z wyjątek pomidorowej,rosołu,ogórkowej und barszczu z torebki.:classic_cool: ' Dopiero później idę rzygać' :D:D:D:D No nareszcie!:classic_cool: khal ma u mnie ogromne plusełe und lubię go jeszcze bardziej,szkoda że umrze:O

pejsbuk właśnie ustawił mi oś czasu :o:classic_cool: dziękuję, idę ponapierrdalać głową w ścianę

Mój net to chooj, spr und potw 😠 Fajansełe jak zawsze genialnie podnosi na duchoo [beksa:classic_cool: Pawełe Nie mogłabym skazać fletzistełe na takie traumatyczne widoki 😭:classic_cool: Ja piertolę, jesteś moim masterełe pod względem ogarniania GTA und rozpiertalania samochodem mandaryńskich pau 😭 Ja chyba nigdy tego nie opanuję tzo oznacza tyle, że nigdy się nie dowiem jak wygląda GTA po samolotowych misjach na jakimś zadoopiu 😭:classic_cool: Komary to chyba wchodzą na wyższy poziom ewolutzji, teraz wolą nie gryźć ze strachu niż z wdzięczności 😠:classic_cool: Zabijałabym te małe skoorwysyny, gdybym miała mniejsze sertze niż mam aktualnie :classic_cool: Kootziapa Ja piertolę, te teasery powinny być karalne, bo to jak dać plaster szynki dzietzku z Etiopii i zapewnienie go, że niedługo dostanie więtzej 😭 Mogliby odyebać wspólne koncertełe z tej okazji, byłoby w pytę :classic_cool: Pewnie dlatego fatzeci zostają gitarzystełe 😭:classic_cool: Ja od osiemnastego roku żytzia wszystkie urodziny spędzam z kafeterianami, zakładam łzawy topełe z nickiem typu: "forever alone", gdzie żalę się, że wszyscy o mnie zapomnieli, a kochani kafeterianie składają mi piękne życzenia urodzinowe, które następnie zapisuję na kupionych w Empiku kartkach i wrzucam do swojej skrzynki pocztowej. Kilka godzin później ze łzami w oczach und wielkim zaskoczeniem czytam to wszystko nie dowierzając, że mam takich wspaniałych przyjaciół 😭:classic_cool: Jedynie urodziny w tym roku kącertofo zyebała mi przyjaciółka, ale w końcu jej fagas był ważniejszy niż fakt, że właśnie skończyłam 22 lata i weszłam na ścieżkę starej panny :classic_cool: Przynajmniej w Sylwestra możesz siedzieć do 3, wyjątkowość tego dnia jest naprawdę niepojęta :classic_cool: Widzę, że bez paczki charytatywnej się nie obejdzie, gorzej jak otworzy ją Twoja mamełe i naśle na mnie mafię prószkowską :o:classic_cool: Szkoda, że ja nie wiem tylu rzeczy o fletzistełe tzo Ty o Holenderkełe 😭:classic_cool: Dobrze, że Pawełe nie jest aż taki tajemniczy :classic_cool: Też ubolewam, był taki zajeebisty 😭:classic_cool: Na szczęście szybko przeniosłam swoje uczucia na Jaqena, którego poznasz w drugim sezonie i zapomniałam o tym biednym dzikusie 😭:classic_cool:

Mówiłam, że facebooke to łysy chooj. Ja na szczęście przestałam zwracać na to uwagę, bo już tydzień minął odkąd mi to wyebali :classic_cool:

wiedziałem, że fletzistełe jest ważniejszy 😭:classic_cool: idę ponapierrdalać z podwójną mocą [beksa

Pawełe, tzo Ty piertolish? 😭 Przecież wszyscy wiedzą, że to Ty jesteś najważniejszy 😭:classic_cool:

Nie piertol,i tak nie masz sertza :classic_cool:🖐️ Niby tak,ale to zawsze jakaś przedalbumowa faza und radocha,bo czasem bandely robią zyebane albumy i wtedy po teaserze lepiej wiedzieć,czy warto czekać na albumełe czy dać se spokój. Wspólne kontzertełe,japiertolę,jak ja marzę o mojej 'trójtzy' razem na scenie,a to się nigdy nie spełni...😭😭😭 Topełe urodzinowe na kafe tzo rok jest obowiązkowe:classic_cool: ale czasem jestem już w takim stanie,że dodatkowo mnie to dobija zamiast pocieszytźć,a wtedy tylko iść skoczyć,i gdyby nie było tak zimno und mroźno,jak to zimą bywa,to pewnie bym skoczyła.hooy,że z 2giego piętra to mogę tzo najwyżej złamatź nogełe und kręgosłupe :O:classic_cool: Taką 'przyjaciółke' to można rozpiertolitź o ścianę z przytupem.wiem,bo trafiam wyłącznie na takich osobników.:classic_cool: Tak szczerze mówiac,to wcale mnie to nie pociesza i naprawde nie wiem co ze sobą zrobie,tym bardziej że 2 razy pod rząd na sylwestra wylaziłam z domu,a teraz taki hooy :O w soomie mogłam nie kończyć znajomości z transem na rzecz kolezankełe z klasy,ale prędzej czy pozniej przy transie moja psychika szczeliłaby samobója,a z droogiej strony to zaczyna zajeżdzać desperacją.:O Ciesz się,przynajmniej masz przed sobą wiele nieodkrytych historii,a ja już tyle wiem! 😭

Chcę wiedzieć cokolwiek, bo wiem tylko tyle, że gra na fletzie 😭:classic_cool: Ty możesz mi dać autografe na tzytzach, jak już je sobie kupię 😭:classic_cool: Później zrobię sobie z Twojego podpisu tatuaż i będziesz ze mną na zawsze :classic_cool:

Cicho siostrełe, ja tu sobie wmawiam miłe rzeczy :classic_cool: Ratzja, od tej strony do tego nie podeszłam, pewnie dlatego, że ja wiecznie przyjmuję wszystkie albumełe jak wygłodniałe dzietzko i nigdy złego słowa nie powiem o piosenkach uchodzących za choojowe. Pscyhofanełe 😭:classic_cool: Przeyebane, jedyne co można zrobić to sobie ich wszystkich wrzucić na jedną scenę w Paintcie :classic_cool: Mam nadzieję, że Ciebie tak jak mnie zaczną yebać własne urodziny kiedy stooknie Ci osiemnastka i poznasz smak alkoholu und rock'n'rolla, tzo poskutkuje brakiem depresji und tęgich rozkmin na temat przegraństwa żytziowego. A jak pójdziesz na stoodia to zaczną Cię yebać bankofo :classic_cool: Dobrze, że ja jestem z maja, jak będę chciała skoczyć to przynajmniej zaspa śnieżna nie zamortyzuje upadku :o:classic_cool: W takim wypadku witaj w klubie, ja chyba wpiszę sobie ten faktełe do CV :classic_cool: Desperatzja po chooju, też to dzisiaj przeżyłam jak wspomniałaś o Sylwestrze, bo wpadł mi do głowy pomysł ciągnięcia tej chorej znajomości tylko po to, żeby mieć z kim się nayebać. Mam nadzieję, że jak następnym razem wpadnie mi taki pomysł do głowy to będę mogła liczyć na to, że ściana zagwarantuje mi przyjacielską pionę prosto w twarz :classic_cool: Ty też nie rób takich goopot, bo lepiej się przemęczyć w Sylwestra samotnie niż męczyć całe żytzie z debilem :classic_cool:🖐️ Moim zdaniem drugi sezone jest lepszy, bo więcej się dzieje, zima nadchodzi und same wojny wkoło, więc jak dla mnie w pytę scenariusz :classic_cool: Wkoorwiał mnie tylko lekko rozbudowany wątek Greyjoya, bo ten aktor ma mordę jak tatar siodło i to akurat taka uroda, której ja za chooja nie mogę zdzierżyć :classic_cool: Piona dla tatełe, mógłby pisać postełe na kafetełe :classic_cool: Mam Laysy cebulowe i chyba wezmę Okotzim z lodówki, kiedyś w końcu muszę wypić ten syf :o:classic_cool:

no żesz koorwa 😠😭 to nie jest gra na moje nerwy 😭:classic_cool: został mi ostatni checkpoint do zaliczenia wyścigu i zamiast spokojnie dojechać do końca to chciałem zepchnąć z drogi tego który jechał za mną... :classic_cool: i sam się rozpierrdoliłem 😭😭:classic_cool:

Netełe mi mooli i nie chce załadować serialełe,pół godziny serialu oglądam od 1,5 godziny bo tak mooli,no tzo jest 😠 Ja jestem straszne krytykełe i zawsze na wszystko patrzę przez jakieś dziwne pryzmatełe,aż przypomniało mi się to videło:O Jakby tzo,to 'mary' jest nową wokalistką...i tym oto sposobem spiertolili zayebisty zespół :O i to jest takie 'porównanie':O http://www.youtube.com/watch?v=726f2P7Umco :O Ocyzwiście to wszystko zanim ich poznałam und zaliczyłam jakiekolwiek kontzertełe,klasyka :classic_cool: jak dobrze że holenderkełe wciąż jest!❤️ 'Przeyebane, jedyne co można zrobić to sobie ich wszystkich wrzucić na jedną scenę w Paintcie' koorva,śmiej się dalej,ale zrobiłam tak w gimpie czy czymś tam,na zaliczenie z ti :classic_cool:🖐️ Ależ ja to doskonale wiem,tylko muszę przepierytolitź te najgorsze chwile,jeszcze tylko 2 lata i wszystko będzie tzatzy :classic_cool: Ale póki tzo zawsze mam wtedy depresje i takowe rozkminy,więtz takową notz kończę ze spuchniętymi oczami und bólem głowy.A zapomnieć narazie nie mogę,bo rodzina dzwoni i fałszywie słodzi.:O🖐️ 'W takim wypadku witaj w klubie, ja chyba wpiszę sobie ten faktełe do CV' :D:D:D:D No niby tak,ale po sylwestrze i tak mogłabym to urwać.z tym,że zrobiłam tak własnie na przełomie 2011/12,ale to dłuższa historia ,te aktzje z holenderkełe und mój wkurv.:classic_cool: A tak trans będzie siedzieć z gejem,a ja będę oglądaćich foty z popijawy na fcb.super.🖐️ Nie wiem kto to greyjoy,ale jego imię znaczy zielona radość,a nie przypominam sobie żadnego zielonego radosnego stfforka 😭:classic_cool: Wpiertoliłam właśnie laysy i 2 batony,tym samym, idąc w ślady weroniki grytzan,mogę nieskromnie stwierdzić że 'jestem osobą grubą' :O:classic_cool:

Pawełe, nie denerwuj się, bo zaczniesz choojowo spać, dorobisz się permanentnych worów und sińców pod oczami i będziesz jeszcze przystojniejszy :classic_cool: O ile to koorwa w ogóle możliwe :o:classic_cool:

Przeszłam samą siebie, 3/4 Okocima w pięć minut, już mnie kołysze i nie wiem co piszę :o:classic_cool: Rychu Peja ma konkurencję 😭:classic_cool: To dobrze, że nie masz mojego, bo pół godziny serialu oglądałabyś w tydzień. Doceń swoje internete :classic_cool: O koorwa, ta Vibeke bez porównania lepsza od tego wyjca 😭:classic_cool: W sumie ja mam tak z Nightwish, nie rozumiem jak ten zespołe nadal może mieć fanów jeśli nowa wokalistka przy Tarji to jakiś gwóźdź wbijany w ślimaka w uchu 😭:classic_cool: PIERTOLISH! W takim razie oddaję Ci swój tytuł mistrzyni przeróbek, bo moje Paintowe wyszczuplanie to pewnie mały pikuś przy Twoich dziełach. Ogólnie żałuję, że ja na TI miałam samą choojnię i uczyłam się pratzy z Wordem, bo moja babka miała lepsze zajęcia, czyli opanowywanie swojego zeza, który niebezpiecznie wyskakiwał z orbit :classic_cool: Dasz radę, zawsze w te choojowe dni możesz wyżalić się nam, a my Cię podniesiemy na duchu niczym Fajansełe podnośnikełe :classic_cool: Koorwa, dzwoniątza rodzina to przegięcie pauy, u mnie jest o tyle wesoło, że zawsze dzwonią dzień wcześniej, a swoje wystąpienie zaczynają od: "Dzisiaj twój wielki dzień", a ja odpowiadam: "Jestem bezrobotna, więc 1 maja mnie chooj obchodzi" :classic_cool: Może powiedz, że jesteś lesbijką, z marszu wciągną Cię na swoją imprezę :classic_cool: Potem możesz się wymigać, że myślałaś, że to bal przebierańców :classic_cool: Greyjoy: http://www.gameofthrones.tv/wp-content/uploads/2012/06/theon-greyjoy.jpg Wklejałam to z zamkniętymi oczami, mam nadzieję, że styka :o:classic_cool: "Jestem osobą grubą" :D:classic_cool: Koorwa, to jest moje motto, ciągle krąży mi po głowie i nie ma dnia, żebym tego nie wypowiedziała :classic_cool: Pewnie dlatego, że sama jestem osobą grubą :o:classic_cool:

Kołysz się,kołysz,zawsze to jakaś namiastka życia płodowego.:classic_cool:@ Niby tak,ale i tak mnie wkoorvia.:classic_cool: Vibeke jest zayebista!ale spłodziła fasolę i od 4 lat nitz o niej nie słychać,poza pseudowywiadem z 2010 lub 9?:O Na temat nightwisha to ja się wogóle nie wypowiadam,ani nie słucham aktualnego,żeby nie dostać zawałełe.:classic_cool: ale przyznam się,że obejrzałam kilka videłów i mnie ścięło z nóg,w negatywnym sensei.:O Akurat fagas od ti był tzałkiem w pytę i skrupulatnie nas wszystkiego uczył,więtz ogarniałam wszystko i tym samym mam piątkełe na konietz,mimo wszelakiej niewiedzy.:classic_cool: w soomie szkoda,że już mi się skończyło bo było tzałkiem fajnie,a było albo omem albo holenderkełą.:classic_cool: Póki jest kafe to moje żytzie jest otzalone,a jak jeszcze wy to już tzałkiem w pytę😭:classic_cool: 'a swoje wystąpienie zaczynają od: "Dzisiaj twój wielki dzień", a ja odpowiadam: "Jestem bezrobotna, więc 1 maja mnie chooj obchodzi"' koorva!!!:D:D:D:D u mnie piertolą,że życzą mi zdrowia,szczęścia i innych goowien,tzo mnie zawsze załamuje wewnętrznie i muszę im dziękować und pozdrawiać :O życzcie mi reaktywatzji moich ulubionych zespołów!😠:classic_cool: Koorva,nie mogłam się powstrzymatź,wysłałam ci fajną fotke na maila.:classic_cool: i ogarnij w końtzu to stare badziewie:D A to to tzoś :O tzo to wogóle za typ?ostatnio tyrał tą dziką tzo zaatakowała małego lorda i piertolił jej,że ma używać przydomku 'lord' gdy do niego mówi.ale rzeczywiście paskudny:O 'Koorwa, to jest moje motto, ciągle krąży mi po głowie i nie ma dnia, żebym tego nie wypowiedziała Pewnie dlatego, że sama jestem osobą grubą' koorva,jak to przeczytałam to zaczełam się śmiac jakbym była napiertolona:D

Mnogo, można kroić na krajalnitzy cały tydzień, a i tak jeszcze zostanie 😭 Przydomek "salcesone" zobowiązuje 😭:classic_cool:

Garę z pewnością będzie zachwycony mnogością ukochanych tkanek, będących domem ukochanej duszy :classic_cool:

taaak, Garę będzie bardzo zadowolony :classic_cool::classic_cool: ps: właśnie wykonywałem misję, która polegała na śledzeniu dziewczyny głównego bohatera :classic_cool: okazało się, że miała romans z jakimś skośnookim :classic_cool:😭doszło do konfrontacji między Tiffany i jej kochankiem, a Wei :classic_cool: jej kochanek zwiał, gdy tylko dowiedział się, że Wei jest z Triady 😭:classic_cool: a już liczyłem, że zrobię rozpierduchę wyobrażając sobie, że to flecista :classic_cool::classic_cool:

PŁÓD! @__________________________________@ Sąsiedzi już na bank nie śpią :classic_cool: No koorwa, kolejny argument za tym, że fasole niszczą żytzia, przede wszystkim te zawodowe! Organy dla organistów, fasole dla Burkina Faso! :classic_cool: Ja jedyny kawałek obetznych Nightwishów, który uznaję za w miarę w pytę to "Amaranth", bo grajątz w Osu! trochę nad nim spędziłam i namachałam się myszką :classic_cool: Reszta to jakaś porażka :classic_cool: Zawsze mi brakowało takiego nauczyciela od TI, od podstawówki trafiałam na debili, którzy nauczyli mnie jedynie grania w Mario, ogarniania Powerpointa und Worda. Tyle dobrego, że jestem taka zajeebista, że wszystkiego innego uczę się sama :classic_cool: Chyba że to Photoshop, zdecydowanie bardziej wolę pędzle w Paintcie :o:classic_cool: Tego co wymieniłaś życzą mi podczas dzielenia się opłatkiem i od kilku lat powtarzają to samo, więc jak mam zły dzień to mówię to za nich, po czym krzyczę "następny" i w błyskawicznym tempie mogę usiąść do wigilijnego stołu i wpiertalać rybę, podczas gdy oni włażą sobie w doopę przez kolejną godzinę :classic_cool: Wizualizuj ich życzenia i wmawiaj sobie, że rzeczywiście życzą Ci z całego sertza wszystkiego dobrego, podobno działa :classic_cool: Ode mnie bankofo możesz spodziewać się życzeń reaktywacji, już to wpisałam w swój pijany mózg. Ey bęs kitu, jestem pijana. Jednym Okotzimem się nayebałam. Czuję to. Fotełe odebrałam i koorwa nie wytrzymam zaraz, tzo to za jakaś menelnia? :D:classic_cool: Dobra, może lepiej użyję określenia: hipster :classic_cool: Zapomniałam na śmierć o mejlełe, a Ty nie przypominasz, wytrzeźwieję i ogarnę 😭:classic_cool: On w drugim sezonie będzie miał swoje wkoorwiajątze pięć minut. Jeszcze będzie aktzja bzykania jakiejś panny, którą musiałam przewinąć, bo moje współczucie do tej biednej kobiety nie dało mi żyć :classic_cool: To dobrze, może przejmiesz trochę tego yebanego Okocima, bo ja naprawdę się napiertoliłam JEDNYM PIWEM 😭:classic_cool: Uroczy Fajansełe Dopóki się nie odchudzę to nici ze spotkań z Pawełe 😭:classic_cool: Pawełe Tzo Ty masz z tym flecistełe, przeca to żadna konkurentzja 😭:classic_cool: Swoją drogą, dobrze że ja sama jestem nerdem, bo gdybym nie była to pewnie już by latał po kafetełe top: "Mój luby woli gry ode mnie i odpisuje mi raz na dwie godziny, jak żyć? :(" :classic_cool:

PŁOOOOOOOODYYYYYY @_________________@ :classic_cool: Fasole naprawdę niszczą żytzia,dlatego za 2 lata spiertalam do niemietz upiertolitź matzitzę holenderkełe:classic_cool:🖐️ Tzoś kojarzę,ale tylko po tytule.po tytule,bo taka jedna laska,która mnie śmieszy i udaje wielką fankę nightwisha,zna tak naprawdę tylko kilka piosenek,a popiertala z naszyfkami i rozgłasza wszem i wobetz,że kocha nightiwsh i ma taki głos jak tarja,a tak naprawdę jest gorsza od anetki.pozer mode on!:classic_cool: Worda jako tako ogarniam,z ratzji tego że robiłam na nim album dla holenderkełe.ale sama się nauczyłam,a jemu zawdzięczam właśnie ogarnięcie obsługi gimpa :classic_cool: Moja wigilia jest przeważnie mała,bo tylko tatełe mamełe i norowietz,a rok temu doszła tylko babtziełe und norowietz.ale to i tak było ponad moje siły,nie lubię być obściskiwana ,chyba że przez holenderkełe,ktora wyściskałąmnie 7 razy.:classic_cool:❤️ To fajnie,zawsze to jakieś urozmaitzenie żytzia.życzę ci braku katza po tym swoistym napiertoleniu się jednym piwem.:classic_cool: Myślisz,że ktory to trans a ktory gej?:classic_cool: ten po lewej czy po praffej?:classic_cool: Też o nim zapomniałam,i przypomniałam sobie dopeiro jak wysłałam tą fotełe.ale przypomnime,jestę przypominaczę :classic_cool:🖐️ Woo hoo,to historia z morałem kamili zdziebko,że nawet najgorsze paszczure znajdzie swojego adoratore.a ja,jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę.:classic_cool: