Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfdhgfhjgfj

do dziewczyn, które NIE MIALY rozstepow w ciazy

Polecane posty

Gość fdgfdhgfhjgfj

czy pozniej ladnie wam sie wchlonal brzuch po porodzie? Czy brak rozstepow swiadczy o tym, ze skora jest w dobrej kondycji i sie wchlonie, czy nie koniecznie?

Gość bieszczadzki czar
rozstepy to kwestia genetyki

Gość fdgfdhgfhjgfj
byc moze, ale chodzi mi o doswiadczenia mam bez rozstepow. Wchlanianie brzucha to moze tez wlasnie kwestia genetyki :)

Gość golabek
ja nie mialam rozstepow w ciazy i brzuch dobrze wchlanal po porodzie.

Gość lady bronka
ja tez nie miałam rozstępów i brzuch szybko zrobił sie płaski, jak przed ciążą. smarowałam się na wszelki wypadek kremem mustela. ale myśle, że jak rozstępy maja być to żaden krem nie pomoże.

Gość lkjkj
Rozstępy to problem skóry, a wchłanianie brzucha to już raczej inna bajka, co ma piernik do wiatraka?

Gość golabek
ja sie tam niczym nie smarowalam i tak bylo ok.

Gość Ant......
Brzuch wchłonął mi się ładnie, z tym że cwiczyłam, robiłam peelingi i codziennie się smarowalam kremami ujędrniającymi. Trwało to około roku ale teraz jest bardzo dobrze.

Gość AsiaBasia
Nie wiem czy to ma jakiś związek ale: 1. rozstępów nie mam 2.brzych jest płaski jak deseczka, wchłonął się bardzo szybko po porodzie( jakies 3 tyg),niestety zauważyłam że jak zjem za dużo to jest wypukły, głównie wieczorami si ętaki robi...

Gość mama ma mama ma
a ja niczym nie smarowałam tylko zwykłym balsamem nawilżającym i też ładnie wchłonął po pół roku był już ładny a po roku nie widać było że byłam w ogóle w ciąży i miałam drugą cc. Nie martwcie się kobitki, jak popatrzycie na te małolaty z sadłem nad spodniami to powinien się Wam humor poprawić bo nie rodziły jeszcze a mają już podskakujące oponki.

Gość jureczkaa
ja w ciąży i po ciąży nie miałam ani jednego rozstępu a brzuszek długo się wchłaniał, do dziś lekko zwisa ale to moja wina bo nie chce mi się ćwiczyć.

Gość fgfhjghkjhkhjljlhgv
podnosze

nie mam/mialam ani pol rostepu. przed ciaza zawsze mialam bardzo brzuch, dobre miesnie. teraz jestem 4mce po porodzie i brzuch nie jest taki jak przed ciaza, niestety. byc moze to wina tego, ze jeszcze nie zrzucilam kg po ciazy i tego, ze jeszcze sie nie zmobilizowalam do cwiczen. w kazdym razie troszke brzuszka mam a przed ciaza byl jak deska.

ja nie miałam rozstępów, nie używałam też niczego przeciw rozstępom,planowałam używać mustele po porodzie ale nie zaszła taka konieczność :) brzuch się "całkowicie" wchłonął po połogu

3 dzieci zadnych rozstepow,smarowalam sie czasami oliwka dla niemowlat ,brzuszek zawszesie wchlonol ,mysle ze zalezy to od organizmu i skory..

Gość okaoka
2 ciaze,zero rozstepow,ale brzuszek zostal,bo jeszcze zostalo mi 5 kg nadprogramowych po ciazy,chociaz brzuch to mi zostanie,bo nie cwicze nic - len jestem.