Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta88

Klub Event

Polecane posty

Gość rUDAwredka
a ja dziś idę na dniówkę....:D ależ piękna pogoda :D chyba jeszcze tak bardzo sie nie cieszyłam z tego że będę szła do pracy, pozdrowienia dla wszystkich promotorek z Łodzi !!!!!! :* obyście wieczorem też miały tak cieplutko na pietrynie :)

Gość lolitka90
na jakiego maila trzeba słać CV na kelnerkę do Łodzi?

Gość roxeeen
tygodniówki dobra sprawa :D nigdy portfel nie jest pusty

Gość kobietka999
Wejdź na stronę internetową www.firmaevent.pl i tam znajdziesz wszystkie informacje dotyczące klubów :)

Gość FUZJA21
czy trzeba pracować w weekendy wszystkie? chodzi mi o kelnerkę, bo jutro mam rozmowę, a mam studia zaoczne, a jak to jest klub, to pewnie w weekendy trzeba zawsze, a ja mam zjazdy co 2 tyg., wiec nawet nie wiem czy iść

Gość gosc1111
ja pracuje jako kelnerka i też studiuje, grafik pracy mam dostosowany pod szkołe, wiec spoko:D ale dopytaj na rozmowie co i jak, zeby wiesz pozniej nie bylo. ale mysle ze jak bedziesz miala fajnych ludzi w pracy to nie bedzie problemu

Gość w odpowiedzi
babka z łodzi ma maila, lodz.rekrutacja@firmaevent.pl bo mi z tego przynajmniej wysyłała wszystkie info jak jechałam na szkolenie, powodzenia

Gość zainteresowanapromowaniem
jaki strój mają promotorki? wyczytałam, że futra...no ale teraz tak ciepło jest...to trzeba też w tych futrach śmigać?

Gość lmanagodopytacz
jakie wykształcenie trzeba mieć na managera klubu, bo w ogłoszeniu nie ma nic na ten temat

Gość Mati9000000
wykształcenie...wiesz to nie taka firma...tu po wykształceniu tak nie patrzą czy po pozycjach w cv...raczej chodzi o to co sie faktycznie ogarnia...bo co z tego że masz jakieś zarządzania czy ekonomie w papierach a nie umiesz składania zamówień ogarnąć...także akurat gdzie jak gdzie ale tu nie patrzą czy masz łądne cv tylko czy dajesz rade czy nie dajesz, ja nigdy wcześniej nie byłem kiero, a tu mnie przyjeli bo sie znam i trochę na gastronomii bo pracowałem i na organizacji, bo pomagałem w rodzinnej firmie od szczyla...także polecam startowanie jeśli coś sie umie faktycznie

Gość Majka19991
ja jestem tylko na dniówkach i nie noszę nic firmowego, tylko parasol na ramieniu :D ale nie wiem jak tam laski na wieczór

Gość Katiaaamała
a można tylko w dzień pracować? ile zarabiasz na tych "dniówkach"?

Gość EmiliabLOND
EJJJ CZYLI JAK NIE KIEROWNIKA NIE TRZEBA WYŻSZEGO, TO NA MANAGERKĘ KLUBU BEZ WYŻSZEGO WYKSZTAŁCENIA MOŻNA STARTOWAĆ Z CV? czy to tylko kierownika sie tyczy?

Gość Korzystka5a
no chyba logiczne, że jak patrzą na pracowników po tym co umieją, to raczej tyczy ssie to wszystkichny a nie jednego, przecież zresztą nie wiem czy takie ważne jest to co się umie...chyba mimo wszystko najważniejsze żeby nie być głupim i szybko pojmować, bo przecież ja nawet na barmankę miałam szkolenie i wszystkiego nauczyli nawet te dziewczyny które nigdy baru od drugiej mańki nie widzieli, także chyba po prostu trzeba być po ludzku kumatym

Gość vFilifionkav
HHHHHHHHejjj na rozmowie mi powiedziała babka że mogę przychodzić do klubu na zajęcia z angielskiego, jutro mam dzień próbny i jak mnie wezmą to chciałabym chodzić na ten angielski...bo faktycznie kuleje mi gadanie...słabo mi poszło na rozmowie, no i mam pytanie, bo ta pani tyle żeczy opowiadała, że ja nie pamietam czy te zajecia sa za darmo czy z pensji za nie pobierają? i kiedy są jak coś?

Gość EwkaRodaczka
ile zarabia promotorka tak na prawdę?

Gość vvFifalaczekvv
Hej, wiesz co, promotorki zrabiają róznie, zależy jak Ci idzie, stawka jest za godzine plus prowizja za każdego klienta. Na ulotkach nigdzie tyle nie zarobisz :)

Gość Senioriyka21
patrzom też po wygladzie na bank, bo nasze kierowniczki są zadbane

Gość valeriia
czy potrzebna jest książeczka sanepidowska jak sie zgłasza na barmankę do eventu? czy można w trakcie wyrabiać?

Gość Kelnerka1221v
ja wyrabiałam jak trwało szkolenie w miedzy czasie, także chyba nie ma koniecznosci zebys miala jak sie zglaszasz...przeciez nie wiadomo czy sie nadasz to po co marnowac czas i pieniadze na wyrabianie...

Gość SZUKAJKA
DZIĘKI JESZCZE RAZ ZA WSZYSTKIE INFO! :D

Gość Asieńka :)) ) )))
Ja też pracuję jako kelnerka :) Już się przyzwyczaiłam do seksu z menedżerką raz w tygodniu :)

Gość Rikitka
fajna robota, kasę zrobiłam w miesiąc tyle co w sklepie nprzez 3 miechy, zajebiscie jest

Gość kelnereczkaaaa!
W miesiąc? Kochana, ja na stanowisku hostessy zarabiam w tydzien tyle co babka w Biedronce w pół roku :D

Gość oOoOKULECZKAOoOo
ejjj dlaczego w ich ogłoszeniu jest że musi być barmanka, a nie może być barman? kurna, a mówią że to baby są dyskryminowane...

Gość kasienkaakatee
jedzie któras do kielc w niedziele na szkolenie ? jadę autem mogę zabrać wiadomo zawsze we dwie czy trzy to jest raźniej możemy się umówić nawet po drodzę w jakimś mieście na dworcu do kielc ,ja wyjeżdżam z okolic łodzi

Gość roksana1987
powiedzcie mi jak jest ubrana kelnerka lub barmanka w tym klubie w łodzi.I co trzeba zrobic zeby tam pracowac.Czy trzeba byc szczuplym do pracy kelnerki lub barmanki bo ja jestem przy kosci a jestem umowiona z pania na rozmowe w sprawie tej pracy.Prosze napiszcie mi cos na ten temat.Pozdrowionka

Gość Waiterka
w evencie nie dostajesz ciuchów, same sobie ciuchy zakładamy jakie chcemy, tylko trzeba mieć białą bluzkę i coś ciemnego na dole, ja osobiście w spodenkach śmigam, żebym nie mysiała pilnować przy siadaniu

Gość czipendancer
mam pytanie, czy stanowi to jakiś problem jakbym chciała z hostessy przejść na promotorkę przed klubem? jak to o ile da rade załatwić? do kogo trzeba sie zgłosić? ktoś sie kiedyś tak przestawił?

Gość Maddiii
nie wiem, czy ktoś tu o tym wspominał, ale w klubie pracuje bardzo sympatyczna pani menedżerka :) raz mnie nawet zaprosiła do swojego mieszkania, sporo wypiłam i uprawiałyśmy seks :)