Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta88

Klub Event

Polecane posty

Gość odpowiadamn@bsurdy
czipendancer możesz zmienic stanowisko, pogadaj z kierowniczką :) Madiii w jakim mieście takie rzeczy???

Gość DominikaL.
Można jeść w pracy w event- bo ja mam cukrzycę i to dla mnie ważne, żeby mieć możliwość dostarczania małych posiłków w trakcie pracy. Jutro mam mieć rozmowę na kelnerkę właśnie z event i chciałabym wiedzieć czy ten warunek spełniają. Pozdrawiam

Gość Dulkasmoke
no zależy jaka "przy kości" jesteś, bo kelnerka, no to raczej nie może być spaślak, ale chuderlawiec też niekoniecznie, nie wiem co dla ciebie znaczy że jesteś grubsza...

Gość odpowiedzdlaDominiki
ja jestem barmanką w evencie i normalnie są przerwy na jedzenie, tylko musisz zgłosić kierowniczce wcześniej, że schodzisz, żeby wiedziała, a tak to problemu nie ma, nieraz i puści do maca nawet żeby sobie szamkę kupić jak mniej klientów jest, trudno żeby całą noc pracować a nie jeść

Gość pierdupierdubezsensu
to jak jestem chuda to się nie nadam? co ty gadasz...znam jedną barmankę z eventu i jest chuda jak modelka i ją przyjęli, wiec nie szerz tu bzdur laska, bo jak na bar przyjęli to i kelnerki też mogą być chudziutkie

Gość Smakijkabezkijka
kto wie jakie zarobki ma hostessa/promotorka Event?

Gość JacolBodygard
ty chuda daj numer do siebie :D ;)

Gość haha i znowu ten glupi topic
w ktorym osoby z tego "ekskluzywnego" klubu go-go tak go zachwalaja. Haha, bo wcale nie widac, ze 90% postow pisze ta sama osoba. Dziwie sie, ze redakcja kafe jeszcze nie wykasowala tych tematow.

Gość findsoul
Witam! Mam pytanie...Czy ktoś z Was aplikował na managera w Katowicach? Lub ma już takie stanowisko w innym mieście?? ...proszę o pomoc ! ...tu lub na maila ...find.soul7@gmail.com

Gość 85Wiera
ja składałam, w tym tygodniu, czekam na odzew własnie

Hej,czy któraś z dziewczyn miała może ostatnio rozmowę i ma wyjazd na szkolenie ? Chciałabym się dowiedzieć jak jest z kosztami podróży, umową i tym całym "mieszkaniem służbowym" Troszkę dopadły mnie wątpliwości...

Gość findsoul
A bylas juz na rozmowie jakiejs??

Owszem i przeszłam rozmowę,mam zaproszenie na szkolenie...

Gość findsoul
A w jakim miescie aplikowałaś??

Gość findsoul
Nie ukrywam, że cieszy mnie to... już zaczęłam się zastanawiać jak to jest skonstruowane, że kilka osób na raz może być na tym samym poziomie rekrutacji. Ja aplikowałam w innym mieście.... :)

Na stanowisko motywatorki? A powiesz mi może....bo martwi mnie,tzn dręczy pytanie co my będziemy robić kiedy tancerka będzie zajęta klientem...?

Gość findsoul
hmm wolałabym nie pisać na forum jednak,czyta to wiele osób... ja na stanowisko managerki , nie wiem czy to jest podobna funkcja, zwał jak zwał... a co do pytania to sama się zastanawiam ale pracy pewnie dużo będzie, no i nie będą wszystkie tancerki na raz zajęte... kiedy masz szkolenie? i czy mówili Ci, ze to aż miesiąc ma trwać? moze masz gg albo cos takiego byłoby łatwiej.

Może być ten meil który się wyswietoa przy nazwie uzytkownika

Gość SuperEwcia
ja byłam na szkoleniu kilka już miesięcy temu, na koordynatorkę się szkoliłam, normalnie oddają kasę za dojazdy, nawet za bilety autobusowe w kraowoie też mi oddali, potem byłam na praktycznym szkoleniu w poznaniu, no i tam mieszkanie to służbowe jest bardzo blisko klubu, więc nie trzeba jeździć, normalnie 30 min wcześniej raz wstałam i tak się wyrobiłam, no i za mieszkanie tam nic nie płacisz, no i ci jeszcze płacą za szkolenie, za każdy dzień mało bo mało na szkoleniu, no ale chociaż nie trzeba dopłacać do interesu, no i moje szkolenie trwało z półtora tygodnia gdzieś, no a potem wróciłam normalnie już do pracy i teraz wiem że sie opłacało pojeździć po polsce (do krakowa i do poznania) bo teraz dobrze tu zarabiam, mam większą pensję niż mój chłopak...aż sie nieraz ze mną o to kłuci :D nie wiem ile tobie zaproponują ale ja to minimum 3 koła miesięcznie mam, a praca tudna jakoś nie jest, a co do umowy to normalnie podpisuje się, do lekarza normalnie można chodzić...ale się rozpisałam, jak będziesz na szkoleniu to pozdrów dziewczyny z krakowa

Gość SuperEwcia
no i sasi sie nie martw, ja też sie cykałam swojego czasu ale sama zobaczysz, nie ma czego, powodzenia dziewczyno!

Gość SuperEwcia
no i sasi sie nie martw, ja też sie cykałam swojego czasu ale sama zobaczysz, nie ma czego, powodzenia dziewczyno!

Gość SuperEwcia

czy ktos kojarzy/zna Anie z klubu w gdansku? blondynka (krotkie wlosy), piwne oczy

Gość hostessaEvent
ja z tego co wiem to tylko my sie nie szkolimy a reszta firmy musi przed zaczęciem pracy sie szkolić, my tylko mamy normalnie w pacy, a reszta dziewczyn z tego co wiem wyjeżdżała na szkolenie przed pracą, pracują teraz..czyli chyba w porządku są te szkolenia

Gość GreatAnna
Na szkolenie nie wyjeżdżają hostessy, tancerki i promotorki, reszta jedzie :)

Gość koteknapłocie
whats your name, whats your number?

Gość findsoul
Ja już zastanawianie mam z głowy, po drugiej rozmowie nie oddzwonili do mnie :) Szczerze mówiąc, myślałam, ze zaproponują choć inne stanowisko... no nic widocznie nie nadaję się do takiej branży :)

Gość AgaKRakow
hej;) chciałam zapytać czy w Krakowie jest kub Event? Mysle o stanowisku kelnerki, nie moge znalezc zadnej oficjalnej strony na necie... z gory dzieki za odpowiedz

Gość AgaKRakow
moj mail agusia777-93@o2.pl jesli któras z Was juz tam pracowala albo nadal pracuje, bede wdzieczna za wszelkie info