Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weselni panna młody i panicz

Czy 2 tys. zł w prezencie slubnym od bogatej rodziny to dużo czy mało

Polecane posty

16:26 [zgłoś do usunięcia] zdechlak TO STANOWCZO ZA MAŁO, PRZECIEŻ MUSI SIE IM ZWRÓCIĆ(PARZE MŁODEJ)! własnie ze KURWA NIE MUSI! WESELA NIE ROBI SIE PO TO ZEBY NAM JE GOSCIE FUNDOWALI! jak kogos na wesele nie stac to nie robic i juz. ALe nie bo weselicho na 300 osób musi byc kiecka musi byc zeby wszystkie kolezanki i kuzynki widziały! paranoja..myslalam ze na wesele zaprasza sie dlatego bo młodzi chca taka chwile świetowac z rodzina i najblizszymi

Gość pepeszki
a mój kuzyn po swoim weselu był wkurwiony bo mało zebrali z żoną, a jego chrzestna na prezent dała mu kołdrę taką co to kiedyś reklamowali, że trzyma ciepło :classic_cool:

Gość meryyoy
ja dostalam multum poscieli i kocow, niektora posciel po 1 praniu juz sie poirwala ale nie wazne, najwazniejsze ze fajnie bylo, wesele 2dniowe wraz z hotelem dla wszystkich gosci wiem do dzis ze dobrze ich ugoscilam i nakamilam aaa no i napoilam :D a wy mlode sepy? co liczycie ze sie zwroci? :D zenada

Gość fd3333333
chrzestna mojego męża nic nie dala bo miała trudna sytuację rodzinną i jakoś przeżyłam

Gość meryyoy
Weselni panna młody i panicz "w sumie dostaliśmy sporo kaski i się zwróciło weselicho Od jednych rodziców dostaliśmy dom.. mały bo tylko niecałe 100 m2, ale niech im tam będzie. Ogród położony do d**y, przy samej ulicy, nie ma garażu, w sumie najblidniejszy dom na osiedlu. I jeszcze trzeba urządzić bo to developerka. Ale moi dołożą 20 tys na początek. Sami musimy wziąć kredyt co najmniej 50-80 tys. żeby się porzadnie urządzić. Przydałoby się nowe auto, albo drugie auto dla mnie... Tyle wydatków nas czeka" i oczywiscie jeszcze wiecej wydatkow was czeka zakasac rekawy i do roboty

Gość meryyoy
fd333 najwazniejsze ze byla, a przezyjesz tak czy tak

Gość cośNATO
Moi rodzice idą na wesele do syna, siostry mojego dziadka od strony ojca i razem dają 500zł plus jakieś wino. takie myślenie, że "talerzyk" musie się zwrócić jest strasznie żałosne :O

Gość meryyoy
takie myślenie, że "talerzyk" musie się zwrócić jest strasznie żałosne dokladnie! ale zawsze mozna ze soba przyniesc jeden porcelanowy talerzyk - to tak z innej beczki :D

Nam się wesele nie zwróciło nawet w 1/3, ale nie po to przecież organizuje się wesela.