Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 , 3 dni

On odpisuje mi na mejle po 2-3 dniach..........................

Polecane posty

Gość 2 , 3 dni

początek znajomości , dwa spotkania za nami ,ja się nakręciłam a on????? on odpisuje mi na mejla po 2 dniach:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość Zdziebełkełe2
kto jeszcze pisze w tych czasach maile? Oo

Gość mały kazio
To i tak szybko, ja sprawdzam pocztę raz na tydzień. I dobrze mi z tym :) , a znajomi wiedzą, że jak coś pilnego, to tel. lub sms.

Gość hihi zlosliwa
nie pierdol, ja odpisuje po 2-3 dnach na smsy :D

Gość wiśnieska
no to się teraz odkręć

Gość 2 , 3 dni
wczesniej przed naszym zapoznaniem w realu pisał codziennie

Gość wiśnieska
widocznie jak cię zobaczył to mu się odechciało

Gość bury kot
Wrzuć na luz, bo słabo mu zależy.

Gość gdgdgdgdgdgd
pisz smsy powinien szybciej odpisac:D

Gość 2 , 3 dni
szkoda spodobał mi się:-(

Gość bananamanana
no chyba mu słabo zależy. albo ogólnie jak większość facetów Pije wodę z kałuży, napierdala mieczem i gardzi łącznością telefoniczną albo olej albo czekaj

Może teraz nie ma czasu. Zresztą spotkaliście się 2 razy i dalej na etapie maili jesteście? Szybciej idzie się dogadać przez sms, a najlepiej rozmawiając. A jeśli wiesz, że ma czas a i tak nie odpowiada to po prostu Cię olewa. Przykro nam.

Tacy są faceci ! Dobrze ze odpisuje chociaż , mój wogole nie odpisuje ;-) Przyjął do wiadomości co mu chciałam zakomunikowac i sie nie wysila żeby jeszcze odpisać .. Przyzwyczailam sie , widocznie tak ma , na początku każdy sie stara , potem wychodzi ,, prawdziwe ja,, mnie to nie przeszkadza, nie przywiaze go do kompa czy telefonu , jak jest facet fajny i poza tym wszystko jest ok to nie ma co sie czepiać o szczegóły ..

Gość 2 , 3 dni
Tak ja wiem ze może odpisac w każdej chwili, bo tak robił wczesniej. Teraz przeciaga do 3 dni. Mi sie wydaje ze jak ktos kogos zdobywa to z pewnoscia nie pisze do tej osoby co trzy dni tym bardziej ze widzi ze ma zielone swiatło

Gość bananamanana
może właśnie wykorzystuje to że ma to zielone światło. zacznij i ty mu po 3 dniach odpisywać, w czym problem ?

Gość 2 , 3 dni
bananana wiesz co ja nie mam ochoty na zabawe w kotka i myszkę, jak on mi tak ja jemu:-( czekam z niecerpliowscia na jego mejle codziennie sprawdzam poczte milion razy a on odpisuje po 3 dniach?mogly juz wcale nie odpsiywac, poc o to robi?

Gość fwfewfwef
hmmm .. olewa Cie... nie marwt sie mnie też ktos olał :(((

Gość bananamanana
wiesz co ja nie mam ochoty na zabawe w kotka i myszkę oj kochana, kochana, no to właśnie ci otwieram oczy :D tadaaaa! przecież on się z tobą właśnie w to bawi droga myszko :) mógłby nie odpisywać, ale jednak odpisuje po tych 3 dniach, a ty pewnie odpisujesz od razu po przeczytaniu co go utwierdza w tym, że ma cię w swojej pułapce wiesz ? :D hahaha.

Gość 2 , 3 dni
bananana Jestem przyzwyczajona do tego ze jak ktos jest mna zainteresowany to kuje żelazo poki gorące. Nie wierze w cos takiego ze mozna sie bawic w jakies gierki kiedy druga osoba nam sie podoba.

Gość bananamanana
wierz w co chcesz i rób jak uważasz. tylko po co cała ta analiza na kafe wnerwia cię że odpisuje dopiero po 3 dnia - olej gościa.