Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko byście dzieci rodziły

TYlko byście dzieci rodziły

Polecane posty

Gość a HEHE
impotent :P

Gość aaaazzz
Dobre prowo. Kobiety się wyżyją emocjonalnie:P One lubią takie tematy:PP

Panie wyżyją się. Rzucać mięchem. Temat po to zrobiony by się wyżyć. Emocji dać upust czas. Powinnyście mi podziękować. Pieluszki:D:D:D

A Wy nie powinnyście pieluszek zmieniać?:D Skończą się jedne pieluszki to chcą kolejne dziecka i tak w koło Macieja:D Pieluszki haha

Kolejne dziecko i tak całe życie by pieluchy zmieniały i nic po za domem nie robiły. Potem stękają, że im mąż nie pomaga:D Mężczyźni nie lubią pieluch:D Fuuuuuuuuuu waliiiiiiiiiiiii:D

Gość calineczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
każda kobieta chce mieć kiedyś dziecko, Ty nie chcesz?? z resztą to nie ambicje tylko instynkt macierzyński Nie każda nie mierz wszystkich swoją miarą

Instynkt jak zwięrzęta:D Kobiety są jak zwierzęta hahahah

Gość do autora tego posranego watku
Ruchaj kozy nie będziesz mieć dzieci A chuj cie boli co robią inni

Gość matki z kafełe
uwielbiam moje małe roboszki. próbuję ich kupe by sprawdzić czy są zdrowe. szkoda ze nie mam kasy na utrzymanie gowniarzy, no bo czworka bachorow, ale zawsze od pomocy społecznej cos sie wydoi i na alkohol i papieroski jest. W ogóle chcialam mieć tylko 1 dziecko, ale wiecie jak to jest, czlowiek zapomni sie :) a mieszkamy w mieszkaniu z jednym pomieszczeniem i robaczki sa jeszcze male najstarsze ma 7 lat najmlodsze dwa miesiace :) my sie z konkubentem bawimy jak male zasną. a dzieci szybko urosną 18 i wykopie sie z domu i bede mogła robić KARJEREM.

Ja chcę mieć dzieci:D Ale pierwszy raz robię prowokację:D Zawsze merytorycznie się wypowiadałm:D PROWO PROWO PROWPIELUSZKI PROWPIELUSZKI:D

Gość matki z kafełe
tak wogle mam 24 lata :) nie skończyłam gimnazjum

Ale stereotyp Wam walą:D Idziez na lepsze PROWO NIŻ JA:D KONKURENCJA:D PROWOPIELUSZKI:D

Nie zapominaj każda jest szczęśliwa wąchając małe kupki:D MMMmmm stworzone do tego:D Mężczyźni też powinni im walić kupy do pieluch może by nie chciały więcej dzieci:D PROWOPIELUSZKI:D

Gość SzCzErZe?
Tez zauwazylam, ze dla wiekszosci matek dziecko jest najwiekszym wyczynem w zyciu, no-juz porod to nie lada wyzwanie i trzeba baby za to stawiac na piedestal. wystarczy przejrzec foty na portalach spolecznosciowych-juz zdjecia z usg wstawiaja, zdjecia z brzuszkiem, a potem, jak dziecko juz sie urodzi to zdjec cala masa. No i dziwi mnie strasznie, gdy na zdjeciu profilowym, zamiast osoby posiadajacej konto, jest zdjecie jej dziecka.

"ŁOŻEŃ SIĘ", a od razu trują o dzieciach. Biednych małżonków wkładają do pieluch i jedno dziecko to mało. Non-stop pieluchy, żadnego komfortu tylko pieluchy i więcej dzieci:D Ggdyby nie mężczyźni i ich inteligencja to by każda kobieta rodziłą co roku jak krowa rozpłodowa:D:D PROWOPIELUSZKI:HAHA:

Gość Zxzxzxzxczczz
Z tymi fotami to bardzo SZCZERZE ująłeś. Tylko wklejają zdjęcia dzieci i klepią o dzieciach. Męczą tym otoczenie. O dzidziuś zrobił kupkę, nie jest zielona, wooooooooooooooooow

Trolluje bardzo kulturalnie tylko w swoim temacie:D Jednak myśl tematu jest pasująca do 75% matek z kafeterii:D Non-stop mąż nie chcę drugiego dziecka, musimy mieć, ja się chyba zabiję. Bebebe marzę o pieluchach. Nie chcę iść do pracy zatem zrobię sobi kolejne dziecko by móc siedzieć i zmieniać pieluchy usprawiedliwiając własne lenistwo i strach przed pracą:D

Gość do TYlko byście
Pampersa ci już zmienili? To jeszcze kroplówka i mozesz jechać dalej. Tylko niech ci resztkę po męskości przetalkują :P

O tym mówię znowu marzysz o gównie:D

One myślą, że dzieci to coś ważnego hahaha I tak wszyscy umrzemy zatem jaki ma sens wasze rodzenie hahaha Bezsensowne wasze poświecenie jest hahah

Przepraszam ale jestem z rana niedopchnięta i niedopita i musiałam dać upust moim złym emocjom. Na terapeutę mnie nie stać, ale sąsiadka co ma czworkę chodzi, więc próbuję tutaj skanalizować emocje i wyleczyć kompleksy bezrobotnej bezpłodnej.

Zaraz skoczę do żula Mariana pod monopolowy, może mi postawi to ja jemu z wdzięczności też.

Podszywacze:d Kocham takie akcje:P Więcej mocy:D

Znowu podszywy. I jeszcze chca więcej mocy a ja już wymiękam.

Podszyw tępi podszywa:D PROWOPIELUSZKI:P Koleczki, inne duperele, słoiczki:D Mogą o tym mówić całymi dniami:D

Gość Diamonddddddddd
Ja jakoś bachora mieć nie chce, więc nie generalizuj, że KAŻDA chce mieć dziecko, tamara. Nienawidzę bachorów, mój partner także, więc ich mieć nie zamierzamy nigdy. Oboje się realizujemy - on jest neurologiem, ja jestem prawnikiem, nic nam w życiu nie brakuje.

Gość znaczy ciumkasz
Hahaha!

Gość do Diamonddddddddd
gdybys była prawnikiem, nie pisałabyś "nic mi nie brakuje" NICZEGO, ośla łąko :P Skończ gimnazjum, a kochaś niech ci lobotomię zrobi :P

Rodzenie jest bez sensu haha Jedna myśląca.Zaraz będą argumenty o szklance na starość, w cuda wierzycie, w domu starców wylądujecie, a na dobry nie będzie was stać, bo was oskubią dzieciaki:D