Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko byście dzieci rodziły

TYlko byście dzieci rodziły

Polecane posty

Gość Tylko byście dzieci rodziły
Język ma być komunikatywny. Zrozumiałeś, zatem ośla łąko wypadaj.

Gość Diamonddddddddd
Zapomniałam, że muszę się wypowiadać super poprawnie, bo zawód mnie zobowiązuje - poczytaj sobie, że NIC także jest prawidłowym słowem, jakie można użyć w takiej sytuacji. Pozdrawiam. Macica ci mózg wyżarła.

Gość do Diamonddddddddd
Nie mam dzieci rabulistko prostaczko :P

Gość do Diamonddddddddd
ale zeby na to wpaść trzeba miec mózg, bezpłodna Macica ci mózg wyżarła.

Gość także do Diamonddddddddd
NIC także jest prawidłowym słowem, jakie można użyć w takiej sytuacji. JAKIEGO - proszę Niedouczonej :D

Gość Tylko byście dzieci rodziły3
Bezrobotny polonista się znalazł. Swoją drogą sprawdziłbyś moją pisownię zwłaszcza pod kątem przecinków, bo mam z tym problemy.

Gość twoja matka autorze
tez byla bez ambicji, ale i z dziecka pozytku nie ma skoro na kafe przesiaduje i prowokuje

Gość Hahahahaprovo pieluszki
AUTORKO KOCHAM CIE:D PROWOPIELUSZKI:D:D:D:D:D:D!!!!!!!

Gość tylko byscie dzieci robily
swedzi mnie dupa, czy to moze byc przez poranny stolec? czy uwazacie ze sex \z moim chlopakiem mogl byc przyczyna ? generalnie preferuje w dupe, bo nie chce dzieciaka sobie nieambitnie zmajstrowac tak ze wiecie

MOŻE SEKS JAK MNIE KOCHASZ:P?:P TYLKO JESTEM FACETEM:D

PROWOPIELUSZKI RZĄDZĄ:P

Gość Diamonddddddddd
Nie, nie jestem, niestety, bezpłodna, więc, także niestety, wciąż muszę zabezpieczać się tabletkami anty.

Gość Diamonddddddddd
Skoro twierdzisz, że tak pisać nie można, to ja w sumie cieszę się, że taka niedouczona jestem z doktoratem z prawa i ekonomii... Całkiem dobre profity daje to niedouczenie. W sumie każdemu życzę takiego niedouczenia, mniej by było krów rozpłodowych.

Gość zal mi was jak was czytam
Diamonddd jestes zalosna

co na tym forum, robi osoba po doktoracie musisz sie czuc bardzo samotna, biedactwo kobieta z doktporatem i hajcem, a jednak bidulka

Jest żałosna, bo CO? BO CO?BO CO? BO MATKA POLKA co ma pieluszki przed oczami tak powie. Ty jesteś żałosna KWOKO :D KWO KWO KWO:D:D

Gość Diamonddddddddd
Ok, jestem prawnikiem, więc nie mogę na żadne fora wchodzić, zamknąć się w kancelarii i tam siedzieć. Bo prawnicy życia nie mają, normalnie roboty bez pasji, wolnego czasu, rodziny. :)

chujA MAM nie dzieci hahaha po prostu osoba z doktoratem ktora przesiadsuje na tym chujowym forum rozsmiesza mnie w chuj i jeszcze wypisuje swoje osiagniecia, majac nadzieje ze czyjas zazdrosc podniesie jej wartosc

Oni mają pieluszki tylko i CI zazdroszczą. Zresztą Oni nawet nie rozumieją co to wykładania językowa:D

Gość rzezcywiście jest żałosna
co na tym forum, robi osoba po doktoracie Przecież ona ma doktorat tylko na użytek kafe :D Widać po stylu pisania - niedouk po gimnazjum, który poprawnie zdania nie skleci ;)

Gość myslę, że ona
może mieć wyższe - jakieś zaoczne robione za kasę wieczorami :P w małej pseudowyższej prywatnej szkółce. Tam można sobie kupić dyplom bez problemu. Za to z zaistnieniem w środowisku już spore problemy ;) stąd trzeba sobie podbić bębenka na kafeterii :D

Gość Diamonddddddddd
W sumie przykro aż to wszystko czytać... Co to za kraj i ludzie, skoro normalna osoba nie może pisać na forum - nie daj boże żeby jej się dobrze wiodło w życiu - żeby miała dobrą pracę, zarabiała spore pieniądze. Nie, ja się nie chwalę, bo nie mam czym, w moim środowisku takie osiągnięcia to zwyczajna norma, nic wielkiego. A napisałam o swoich poglądach, bo mam do tego prawo, Polska to jeszcze wolny kraj. A do wszystkiego doszłam ciężką pracą - studiowałam nie w byle pipidówie, ale na państwowej uczelni - prawo studiowałam na Jagiellonce, ekonomię na Warszawskim, obecnie mieszkam na stałe w Krakowie, mam 32 lata. Idźcie się żreć dalej, ja uciekam, nie rajcuje mnie patrzenie na niedouczone krowy, które osoby bardziej ambitne i obrotne starają się z błotem zmieszać.

Gość !!!!!!!!!!!!!!!-!!!!!!!!!!!!!!
NIE KARMIĆ TROLLA!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tylko byście dzieci rodziły4
KARMIĆ. MA UBAW:P KARMCIE:D BEKA BEKE PADAM ZE ŚMIECHU:D PROWOPIELUSZKI HAHA