Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga1911

wygląd zewnętrzny

Polecane posty

Gość olga1911

witam , Mam na imię Olga . Mam piętnaście lat , chodzę jeszcze do gimnazjum . Moim problemem są małe piersi , stanik o rozmiarze A jest na mnie za duży ! Rozumiem , że każdy dorasta inaczej , ale ze mną musi być coś nie tak . Jestem chuda to fakt (45kg) , nie jestem na nic chora lecz z każdym dniem się tego obawiam . Koledzy wyśmiewają mnie za mój wygląd , nie przejmowałam się tym lecz to jest nie do wytrzymania ... Nie mam pojęcia co robić .. przez to odmawiam sobie wielu przyjemności , nie jeżdżę na basen z bliskimi , nie byłam na żadnej kolonii ( wstydzę się tego jak wyglądam ) . I podkreślam : nie jestem zdesperowaną małolatą , och i ach tylko normalną nastolatką , często wyjeżdżam z rodziną lecz częściej wolę zamknąć się w pokoju i nie pokazywać się innym . Normalnie się odżywiam lecz coś może po prostu jest nie tak , jest mi trudno przytyć gdzie przyjaciółki ważą 58 kg i chłopaki za nimi szaleją .. Codziennie się zadręczam , boję się , że popadnę w depresję , a gdy jakiś chłopak mnie zaczepi nie mam pewności siebie , myślę , że chce się ze mnie pośmiać .. lub wykorzystać i zostawić ... Jest mi strasznie przykro , poradźcie mi czy jest jakiś ratunek .. i proszę nie piszcie o stanikach push-up , może są jakieś tabletki na to ? od wieku 11-15 lat moje piersi są takie same !! jeśli wgl je widać . Jeśli wiecie jaki sposób odżywiania może pomóc , proszę o rady .

Gość zajebista fotka
jesteś bardzo szczupła, nic dziwnego że masz małe piersi może jesz zbyt mało, albo to kwestia hormonów tarczycy lub szybkiej przemiany materii zbadaj się, zrób podstawowe badania krwi, morfologię, hormony tarczycy miesiączkujesz regularnie ? zacznij od rozmowy z lekarzem rodzinnym

Gość jvghjcvghcghcxfghxc
Badałaś się w kierunku pasożytów ?

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
Możliwe że piersi ci jeszcze urosną. Możesz sugerować się tym jakiej weilkosci sa piersi Twojej mamy.

Gość olga1911
Co do miesiączkowania , zaczęłam miesiączkować w maju tego roku i od tamtego cyklu nie ma następnych . Mam 168 wzrostu . Moja mama ma piersi rozmiaru C lub D , przy wieku 35 lat . Badania robiłam wykazują wszystko poprawnie , badania na pasożyty także , brak .

Gość ELka00
Ja okres dostalam jak mialam 14 lat. moje cycki wygladaly wtedy jad dwa male rozki nie wypelnialy miseczki A. Urosly dopiero gdzies 2-3 lata pozniej. majac 19 lat mialam juz Duze B, z C przed okresem. Teraz mam D :) Ale jestem w ciazy. Nie masz czym sie martwic. Urosna ci na pewno tym bardziej ze twoja mama nie ma malych. A to zazwyczaj po mamach dziedziczymy cycki :)