Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 999scammersteam999

Pęknięta prezerwatywa, bez dni płodnych - prawdopodobieństwo ciąży.

Polecane posty

Gość 999scammersteam999

Sprawa wygląda tak: Kochałem się z moją dziewczyną, jak wynika z kalendarza cyklów, w jej dni NIEPŁODNE. Używaliśmy jak zwykle Durexów Classic. Kochaliśmy się już jakiś czas, na chwilę wyjąłem, żeby sprawdzić stan kondoma i wszystko było OK. Na koniec kiedy czułem, że dochodzę wyjąłem penisa i się spuściłem obok niej. Wtedy zauważyliśmy, że kondom jest pęknięty. Od razu pobiegła się podmyć wodą, a 10 minut potem pobiegłem kupić globulki antykoncepcyjne (wiem, że to musztarda po obiedzie, ale jednak uziemiają plemniki, a w ciągu 10-20minut, raczej daleko nie powędrowały). Kiedy wyjąłem to od razu doszedłem. NIE MA DNI PŁODNYCH, jest drugi dzień po dniach płodnych, (kończą się jej 6'tego, a mamy 8'smy.) Jakie jest prawdopodobieństwo, że zajdzie w ciąże?

Gość @@@ @
wynika z kalendarza cyklów, w jej dni NIEPŁODNE. hahaha dni plodne sie obserwuje mierzac tem, a nie wylicza :O:O DZIECI!!!!

Gość hahahhaahhahaha
a 10 minut potem pobiegłem kupić globulki antykoncepcyjne (wiem, że to musztarda po obiedzie, ale jednak uziemiają plemniki, a w ciągu 10-20minut, raczej daleko nie powędrowały) hahahahahhahaha ale jaja tak to jest jak dzieci uprawiaja sex!!! a skad mas pewnosci ze nie poszly dalej:O:O:D HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA TAKIE TEAMTY SA NAJSMIESZNIEJSZE NIE MAJA POJECIA O SEXIE A SIE ZA TO BIORA:D

Gość fajfusy mialy
glupie... kalendarz cyklow zadnej pewnosci nie daje, niby skad wiecie kiedy ona ma dni plodne?