Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka papryczka chili

dieta 1000-1200 kalorii+ ruch :D w pogoni za zdrowiem i sylwetką :D

Polecane posty

cześć dziewczynki;) ale mam dzisiaj dobry humor:D w 2 tygodnie ubyło mi przeszło 3kg:D aż nie mogę w to uwierzyć. Tak strasznie się cieszę:D teraz widzę, że to ma sens:) dzisiaj na śniadanie 2 kromki ciemnego chleba z szynką drobiową i pomidorem. Na obiad będą krewetki;) a wieczorem impreza, więc trudno, pójdzie dużo pustych kalorii, ale jestem dzisiaj taka happy, że nie mysle o tym;) teraz idę na rowerek, potem hula-hop;) miłej soboty

ja niestety nie mam tak deobrego humoru. ostatnio stanelam na wadze i bylo 2 kg mniej a dzisiaj znowu wrocilo. nie wiem juz zupelnie o co chodzi

witam :D Judyta taki duży spadek masz bo nawet nie dobijasz do 1000kalorii jesz stanowczo za mało 1200kalorii to już duże ograniczenie a 600 jak czasami jesz niestety szkodzi zdrowiu... Ekler nie ubyło Ci bo albo masz słabą wagę i szwankuję albo masz zastój albo narosło masy mięśniowej zmierz wymiary i sobie porównuj nie wagę a wymiary ;D

Gość JARCIA
Moja waga tez codziennie pokazuje inaczej dzis mialam na wadze 2 kilo rano wiecej niz wczoraj, a mało jadlam bo sie zle czułam wkurwia mnie ta waga , bez kitu wymieniłam baterie aona i tak swoje pokjazuje

Gość JARCIA
a witam sie :) chce sie dolaczyc ale azdam 1 pytanie _ jecie dosłownie wszystko ale w ramz]ach tych kalori?

tak wszystko :D ja dziś zamierzam sobie pozwolić na pół batona bo dawno nie jadłam nic słodkiego :D i te 200 kalorii wliczę w bilans jak widzisz jadłam to pół kawałka ciasta to coś w niedzielę czy jakoś tak i waga ubywa :D

176 kurde ta waga jest doibra zawsze dobrze pookazywala nchyba zrezygnuje ze skakanki na rzecz rowerka bo wkurza mnie to ze waga nie spada

ja mam 160 cm Jarcia- ja nie jem wszystkiego, bo sama pomyśl, np. 1/3 dużej pizzy ma ok. 1000 kcal, więc gdyby się taką zjadło to nic wiecej już w limicie by się nie mieściło, mi oczywiście wystarczyloby to na cały dzień, ale niestety nie można jeść raz dziennie, a szkoda...tak samo np. spaghetii i inne makarony czy białe pieczywo.

Gość jarcia
rozumiem i dziekuje wam za wypowiedzi :)

kurcze za pierwszym razem waga mi super spadała teraz czuje ze nie bedzie juz tak rozowo;(

Witajcie Dziewczynki Wczoraj dobiłam do 1264 kalorii i nie ćwiczyłam (dzień przed ważeniem nie trenuję - leniuszkuję). W ciągu tygodnia ubyło mi 0,9kg co jest dla mnie średnim rezultatem. Gdy odchudzałam się wcześniej, to leciało mi po 4kg przez pierwsze pół miesiąca. Najwidoczniej nabieram masy mięśniowej. :) Judytka - gratuluję postępów! ekler - nie martw się, może to faktycznie zastój i zaraz zleci papryczko - ja również 160cm :) jarcia - ja staram się jeść mądrze, ograniczając tłuszcze, cukier i chemię. Ale bez przesady np wczoraj w ramach deseru pozwoliłam sb na pierwszy słodycz od czasu rozpoczęcia diety - pół śnieżki, czyli 100 kalorii :D Pozdrawiam :)

Gość komn asa
dziewczyny ile moze miec kalori knedel ze sliwka taki domowej roboty?

Gość komn.asa
ja pierdziele to aj zjadłam z 1000 kcal wtym 1 dzniu

dzięki Palinko;) widzę, że mamy tyle samo wzrostu i podobną wagę;) do ilu kg chciałabyś zejść? ja dzisiaj pedałowałam tylko 30 minut, kręciłam 15. niestety nie mam zbytnio czasu dzisiaj, bo przygotowuje jedzenie na impreze. jutro o ile pogoda dopisze to znów zrobie sobie wyprawe rowerowa, oby tylko nie padało...

Judytko sama nie wiem, zawsze byłam raczej pulpecikiem i nie wiem jak będę wyglądać ważąc np 55kg. :) Moją najmniejszą waga było 61kg ale oczywiście nie byłam zadowolona z sylwetki. Chciałabym najpierw wejść do 60, później do 55 i w miarę późniejszego odchudzania sama muszę uznać kiedy poprzestanę. :) Ja mam typową budowę klepsydry - szczupła talia, ogroooomne bioderka i szerokie ramiona + dość spory biust. A Ty? Jeśli można zapytać to jaka była Twoja najmniejsza waga i czy byłaś zadowolona? :) Pozdrawiam :)

No ja z kolei byłam chudzinką. W dzieciństwie klasyczny niejadek z niedowagą:) później w okresie LO i studiów licencjackich waga wahała się między 50- 54 kg, dopiero w ciągu 2 ostatnich lat zmienił się trochę styl mojego życia i niestety przytyło mi się, głownie temu, że przemieszczanie się piechotą zastąpiłam przemieszczaniem się autkiem, do tego często z braku czasu jadałam na mieście, było więcej imprez, więcej alkoholu, więcej fast foodów i mniej ruchu, no i stało się- przytyłam 10 kg;/ . Bardzo chciałabym wrócić do dawnej figury, ale wiem, że daleka droga przede mną, dlatego na początek ucieszę się, kiedy waga zacznie wskazywać 5 z przodu:) Palinko 95 to Twoj rok urodzenia? jeśli tak, to dobrze, że tak szybko wzięłaś się za siebie, im późnije tym trudniej

Tak to mój rocznik. :) Ja z nadwagą walczę już od bardzo dawna. Jeszcze trzy lata temu ważyłam 76(!) kilogramów i wyglądałam jak beczka. :( Na szczęście dorastając zauważyłam problem i się opamiętałam. Rok temu ważyłam 61 kilogramów, ale niestety jesienią zaczęłam zajadać stresy a do tego doszła nowa pasja - pieczenie ciasteczek. Od marca staram się z różnym skutkiem zbić wagę, z 70 kg z rożnymi skutkami - często się poddawałam lub leniuchowałam. Na szczęście mam już dość wahań wagi i wzięłam się w garść. Na diecie jestem od początku lipca, z dwutygodniową przerwą i mam nadzieję pozbyć się złych przyzwyczajeń, bo to najwyższy czas. Pozdrawiam :)

Paulina super postępy dużo już zrzuciłaś :D ja właśnie oznajmiłam światu na fb że jestem w związku bo już jacyś idioci do mnie pisali a wiadomo na zdjęciu lepiej się wygląda niż w realu :P kobietki jak chcecie podajcie maile to wam przyślę na mail namiary na fb i zobaczycie sobie jak wyglądam w wadze 68kg.. idę spać jutro znowu od rana praca przy jabłkach... miłej nocy :D

czesc dziewczyny.dzisiaj juz jestem w lepszym humorze. zaaprzestalam narazie skakania na skakance ;p ja ci moge podac i odwdzięcze się swoim profilem przynajmniej bedziemy wiedzialy z kim rozmawiamy ;] kasiek.bury@gmail.com

cześć dziewczynki:) mój mail to: judyta1504@onet.eu bardzo proszę też o zdjęcie, odwdzięczę się tym samym. Ja trochę zaszalałam wczoraj, ale wiadomo jak to impreza, waga na szczęście stoi w miejscu. Dzisiaj na śniadanie salatka grecka z fetą ( została od wczoraj, wiec szkoda mi było wyrucać) pogoda u nas taka, że aż żal psa wypuszczać...;/ nici z mojej wyprawy rowerowej. muszę się zadowolić stacjonarnym i kołem tortur:P przyjemnej niedzieli i czekam na zdjęcia

witam :D wysłałam Wam namiary na mnie na fb :D dzień zaczął mi się ok pada więc na razie nie jestem w sadze jednak pewnie mimo deszczu będę musiała wyjść... i przez tą pracę nie chce mi się ćwiczyć jak się lata po drabinie to się jest wystarczająco zmęczonym... a jak z waszą psychiką macie jeszcze dużo zaparcia czy sobie myślicie że to bez sensu?? bo u mnie jakoś terraz oślepłam i nie widzę efektów nie zrezygnuję ale tak sobie myślę że z rok tej diety przede mną takie głupie myślenie :P

Papryczko oto mój mail : karolka13-95@o2.pl Brzydka dzisiaj pogoda, oby nie zaowocowała dodatkowymi kaloriami. :( Pozdrawiam