Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samuel_36

Szukal ktos tutaj bruneta w okularach...???

Polecane posty

nie zlosc sie Lusiu, ze fiku miku ma powodzenie,zlosc, a juz napewno zazdrosc pieknosci szkodzi. Moze jak bedziesz troszke przyjemniesza to ktos sie toba zainteresuje, tylko przestan warczec na wszystkich dookola, a bedzie ok :-D

hahahah nie no, rozśmieszania mnie końca nie widać ja się złoszczę? a w którym wyrazie jeżeli byłbyś uprzejmy wskazać Brunecie? :)

myslisz, ze jesli bedziesz usilowala w dyplomatyczny sposób przemycic w slowach swoja frustracje to nikt sie nie zorientuje...?

dla wrednych starych panien najlepsza rozrywka jest wyladowywanie frustracji na innych ludziach, czego dalas znakomity dowód.

on nie się kłóci tylko odpędza od siebie zazdrosną luśkę :)

dla wrednych starych panien najlepsza rozrywka jest wyladowywanie frustracji na innych ludziach, czego dalas znakomity dowód. ,,,,lakonicznie i beznamiętnie stwierdził brunet

brunecie, doceniam że tyle uwagi poświeciłeś wrednej starej pannie i jej frustracji, i to w wieczór przed podróżą pzez pół świata naprawdę dbasz o nas biedne sfrustrowane stare zazdrosne, złośliwe, warczące kłótliwe itd kafeterianki liczysz na nagrodę w niebie za tak zacną postawę? :)

ja sie nie kloce fiku mikuu tylko wyrazam swoje zdanie...i nie ukrywam, ze im dluzej jestem na forum tym bardziej przestaje mi sie ono podobac

"ja sie nie kloce fiku mikuu tylko wyrazam swoje zdanie" ojej, tzn bruneci mogą wyrażac swoje zdanie a stare panny nie? :)

o masz koledze nie podoba się jego własne zdanie :P

Gość fiku dostała od niego jakiś
email wystarczy że otworzy nagłówek i poszuka jego adresu IP bo większośc skrzynek dokleja adres IP nadawcy. nie trzeba byc do tego mega mózgiem więc pewnei sobie laska poradzi. Potem przeklejamy IP do whois czy czegoś podobnego i spokojnie powinno ustalać mniej więcej obszar z którego się logował. proste jak konstrukcja cepa :classic_cool:

Kazdy moze wyrazac swoje zdanie, jesli robi to w inteligentny sposób, nikogo nie obraza i nie ubliza..

"nikogo nie obraza i nie ubliza.." no tak, kryształ ktory nie obraza nikogo poza starymi sfrustrowanymi nieinteligentnymi pannami :)

fiku dostała od niego jakiś najlepiej jeszcze zbieraj przez rok grosiki do skarbonki, zapozycz sie u babci, cioci i dozorcy, zeby wynajac prywatnego detektywa, który ustali w jakim kraju i miescie mieszkam i czy oby na pewno jestem brunetem...:-o

lusia nie czepiaj się przecież widzisz , że kolega prawie brzydzi się sam sobą a jak jeszcze tu posiedzi to ojej!

Ike, ale mnie głupawka dopadła, normalnie śmieję się w głos do monitora i to ja, która nie mam za grosz dystansu ;-)

swoją drogą to z gęby wygląda na całkiem inteligentnego ten dzisiejszy photoshop :P:P:P

Gość Ignarashi
Ooo, komedii ciąg dalszy :D Filku to wredny knur, a teraz się przymila do jakiegoś starego dziada :D

nie będe pytać czyich chociaż domniemuję, że nie tylko twoich lusiu:D tylko powód jest inny:P

ok nie bede prowadzil konwersacji na takim poziomie, poza tym, nie jestem, jak wiekszosc tutaj: rencista lub bezrobotnym, mam bardzo duzo pracy, wiec nie widze sensu marnowania czasu w towarzystwie starych, sfrustrowanych panien, które poza jak to piszecie na kafeterii 'pluciem jadem' nie maja zadnego zycia osobistego, rodzinnego, pasji, pracy, zainteresowan, wiec zyja zatruwaniem zycia innym. Milego wieczoru fiku mikuu.....:(