Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samuel_36

Szukal ktos tutaj bruneta w okularach...???

Polecane posty

"blu powiedz ze zaratujesz kuzwa " No ale co mam zapewnić ? JAJA sobie robię QŹWA WASZA MAĆ :D ale fikuśną lubię i jej kibicuję ,troszkę z troski o moje zdrowie psychiczne ,no nie ma co ukrywać.Ciężko przetrawić tyle postów dziennie ;)

fiku mikuuu w takim tempie i z takim zaangażowaniem to szybko modką zostaniesz ,trzymam za słowo :) kilka osób do wykoszenia już mam ;)

tak zapytam blu masz z nią kontakt ze mówisz , ze fajna co więcej ,że ja lubisz? to nick jeden z wielu na forum :P

Ike, już drżysz, czy jeszcze czekasz na mnie? :) no pewnie, że poczekam

Salut ,poprostu lubię tą wariatkę wiem że to nick ,czasem mnie wkurza czasem bawi ,jak to w życiu.Kontaktu z fiku to pewnie nikt nie ma ,choć ja mam ponoć jej zdjęcie,faktycznie to od wczoraj polubiłem bardzo fikuśną,dopiero teraz zatrybiłem :O Dwie piranie widzę że są bardzo domyślne,już ja wam zagram jak fikuu modką zostanie :P

ta jasne masz fote małolaty a nie fikusnego bota ech blumenie luzu wiecej i bedzie ok :D

"od wczoraj polubiłem bardzo fikuśną,dopiero teraz zatrybiłem " ach ta Twoja wybujała wyobraźnia Blu jedno zdjęcie nie wiadomo czyje i już miłość rozkwita ;-)

fiku mikuuu to nei moje zdjęcie Blue - Fiku po biuście poznaję że to Ty ,więc daruj sobie :) Salut jestem bardzo wyluzowany i happy

Fiku wyślij mu swoją prawdziwą fotkę, bo inaczej nie uwierzy i będzie cierpiał bez konkretnego powodu, biedak ;-)

Lucy Windsor do miłoścoi to jeszcze kawał drogi ,jestem tylko zauroczony i troszkę mnie konkurencja wqźwia ,nie muszą iść jutro do roboty?

no nie wiem lusia jesteśmy bardziej męskie niż samuel więc to nie jest aż tak pewne

o zesz, Ike :D po raz pierwszy ktoś na tym forum kwestionuje moją kobiecość, brunet Fikuśnej przechodzi niniejszym do historii ;-)

blue to plytki facet, ale uczciwy choziaz powiedziała głęboka fiku :P która robi se tu jaja i łapie na to takich starych głupców jak samuell :D

raczej szklanka jest do połowy pełna i kwestionuję męskość bruneta:P

ike no nie wiem lusia jesteśmy bardziej męskie niż samuel więc to nie jest aż tak pewne :D :D :D Luśka masz nogi zarośnięte i kaloryferek na klacie ,czy jakliś biust ? Teraz już wiem co ike miała na myśli że nibieskooki nie może dostać od niej tego czego chce,sam zrezygnował :D

ufff :P i tym optymistycznym... czas zakończyć dzisiejsza solidną gimnastykę przepony :) oczywiście jutro topik do podniesienia ;-)

Teraz już wiem co ike miała na myśli że nibieskooki nie może dostać od niej tego czego chce,sam zrezygnował no ale wiesz , że jak do listy dopiszę fiku to wyjdziesz na geja ?:P

no ale wiesz , że jak do listy dopiszę fiku to wyjdziesz na geja szczerze to mi to lata ,lubię tylko kobietki NIE MAM ŻADNYCH WĄTPLIWOŚĆI faceci są okropni i męskie kobity tzw BABOCHŁOPY ,ale ze źródeł dobrze poinformowanych wiem że LUCY jest kobieca i zgrabna więc to nie babochłop ,tylko no właśnie nie wiem jak z Tobą jest ike, tylko Twoje zdjęcie może rozwiać moje wątpliwości :P

ups ,miałem na myśli ze tego kim jesteś , bo tu każdy jest tym kim chce :P