Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samuel_36

Szukal ktos tutaj bruneta w okularach...???

Polecane posty

no oczywiscie, ze nie zostawie, ale trzymaj za mnie kciuki,bo to podróz przez pol swiata...

Oh megi spokój będzie nie do konca. Mam jescze tel. z netem i zabieram lapka, wiec bede co jakis czas zagladal :-D

Lucy Windsor Samuelu, a pół świata to ile konkretnie stref czasowych masz na myśli? nie chcialbym zdradzac szczegolow na forum :)

ojej, co za konspiracja, podanie ilości stref oczywiście równa się namierzenie Cię na globie z dokładnością zbliżoną do tej osiąganej przez CIA

samuel, teraz to odstawiasz cyrki nie chronisz prywatność :) chciałam po prostu sprawdzić co rozumiesz przez wyrażenie "pół świata" nie pytam o współrzędne, nie popadaj w paranoję :)

a schron masz już przygotowany, w razie gdyby złośliwość kafeterianek okazała się dla Ciebie nie do zniesienia? :)

Gość umów się i ją puknij
a nie plaplaj tutaj bo nam się na wiomoty zbiera jak tak sobie dziobki liżecie :O

umów się i ją puknij a nie plaplaj tutaj bo nam się na wiomoty zbiera jak tak sobie dziobki liżecie czyzby zazdrosc???

Gość marcelina..
samuel_36 --> pewnie, że to zazdrość. mało kto tu potrafi kulturalnie rozmawiać.

"mam nadzieje, ze fiku mnie wyrwie ze szpon swoich zlosliwych kafeteryjnych psiapsiolek " coraz biedniejszy misio pysio Fiku, to ten charakter ktory Cie w mezczyznie pociaga? :)

Lucy Windsor o znalazla sie juz nastepna 'zyczliwa' kolezaneczka, ktora lepiej wie co dla fiku najlepsze

Lucy Windsor zuch Fikuśna czy wszystkie baby sa takie? Kazda mysli tylko 'a niech tej drugiej sie nie uda', 'niech nie bedzie szczesliwa'. Baby sa strasznie falszywe!

hahahah teraz to mnie szczerze ubawiłeś misiu pysiu :) i nie obrażaj tu inteligencji Fiku, jaka by nie była ;-)