Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samuel_36

Szukal ktos tutaj bruneta w okularach...???

Polecane posty

Salut, co Ty mi proponujesz, hę? Przeciez wiadomo, że w kwestii pieprzenia najlepiej wychodzi, kiedy nie trzeba liczyć na siebie ;-)

szkoda to samuela ,czy jak mu tam było :P a taki był chu.jrak ,,ups cho.jrak :P

Salut. jak ci mało ostro luska to se dopieprz :D :D Lucy Windsor "szukam bardziej ułożonej panny ,z wygody i lenistwa " będziesz potrzebował dużo szczęścia Jestem dzieckiem szczęścia więc bez obaw :p

salut nic straconego zawsze możesz go pocieszyć ...jak lubisz ...

Salut, czytaj ze zrozumieniem z łaski swej to raz a dwa - ja też bym się Księciu Harremu nie oświadczyła, wiec doskonale Cię rozumiem :P

Szkoda Samuela ,szkoda niebieskookiego ,czasami szczerego (tego to trochę mniej) i wielu ,wielu porządnych menów ,których zeżarły te dwie nianasycone piranie :(

Blu, zamiast użalać się nad forumowiczami, lepiej pilnuj tego swojego szczęścia, z którym się urodziłeś, i dzięki któremu piranie Ci niestraszne ;-)

blu kwestia podejścia do tego co te panie piszą i tyle jak ktoś sie burzy z góry to tak to potem wygląda,proste :P

Salut. blu kwestia podejścia do tego co te panie piszą i tyle jak ktoś sie burzy z góry to tak to potem wygląda,proste Wiem że to jajca, ale rozumiem też tą romantyczną parkę(fiku & Samuel) co by nie mówić ike i Luśka z buciorami weszły na tą randkę , a ciekaw byłem jakie samuel dzisiaj zrobi postępy w szturmie serca fikuśnej ,a tu dupa blada :(

blu żeby była jasność gdyby samuel był facetem to nie dałby sobie na żadną randkę wejść z buciorami a to, że jak dziewczynka bardziej zajęty był sobą i atakiem na jego cipowatą osobę to już nie nasza wina

Blu, jak czujesz glód rzewnych komedii a la romantycznych, to zdaje sie na polsat 2 leca brazylijskie seriale poza tym z jakimi buciorami? zagadnąć każdy może, a jak się brunecik zaczął o durnoty oburzać pod niebiosa, przy okazji serwując pokaz hipokryzji, to ja się z tego nie śmiać? no nie da się

O fiku mikuu blue, nei ubieram się jak zakonnica umiem zagrzać wodę, a w przyszłości zrobię karierę Twój strój jest rodem z zakonu ,no może takiego o rozluźnionych zasadach,wody zagotować nie umiesz tylko zagrzać :) karierę na razie robisz na kafe ,no ale tutaj to możesz zostać co najwyżej modką, czyli szału nie ma.

to prawda, lusiu z bólem serca muszę przyznać, że niebieski niestety:P dla mnie:P ma o wiele większe poczucie humoru

nie mogę udaję, że tego nie napisałam :P

ja już nie potrzebuje, mam pewność ze kołnierzyk uwiera kolegę :P