Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuniuniauu

cały czas źle się czuje. Co robić?

Polecane posty

Gość wheidfhw
". Nikt wiedziec nie musi." sorry, że dygresja, ale jesteś Yodą? :)

Gość uuuuniuniauu
chodzi mi o to, że nie mogę za bardzo zwrócić się z tym do lekarza, bo twierdzą że nie widać po mnie... to jest właśnie najgorsze że po mnie nie widać że jestem chora.. a katar to mam wiecznie

Gość uuuuniuniauu
do rodziców* Kurde już mi się miesza

Gość uuuuniuniauu
pójdę sobie zrobić te badania i o niczym nie powiem Nikomu.. Tylko znów mam iść do lekarza to mnie trzęsie z nerwów

Gość wheidfhw
ale ja też mam często katar i bolące gardło. laryngolog mi powiedział, że "taka moja uroda" XDXD nie widać po Tobie np. temperatury? na pewno czym innym jest przeziębienie a czym innym "podziębienie" ja podziębiona jestem cały czas, poza ciepłymi miesiącami :) no może troszkę przesadzam :)

Gość uuuuniuniauu
no temperature widać poza tym ja moich rodziców widuje dopiero o około 23 ponieważ oboje pracują od 9 do 23 .. kilka dni temu miałam taka temperature że miałam tzw omamy, szok

Gość wheidfhw
naprawdę nie rozumiem czemu pojawił się tu wątek o Twoich rodzicach w tym problemie, ale idź do tego lekarza.

Gość uuuuniuniauu
zbyt wolno odpisuje bo siedzę na telefon, ale pisałam o tym, że zwróciłam się z tym tutaj na kafe, ponieważ nie mogę się z tym zwrócić do kogoś w domu, bo praktycznie nie mam kontaktu no i im się wydaje że symuluje.. Strasznie się czuje od wczoraj mimo że już dwa dni było ok.. wczoraj znaczy się przed wczoraj położyłam się z mokra głowa po czym wstałam rano mocno przeziębiona

Gość znowy 10 osob pisze
jak mialem temperaturę przez prawie miesiąc poszedłem do lekarza sądząc że to przeziębienie lekarz przeziębienia czy grypy nie stwierdził i chciał mnie zatrzymać w szpitalu więc na pewno jak powiesz że masz tem. i inne objawy dośc długo to nie powie ci że jesteś zdrowa.z tego co mi powiedział to tem. przez 2 tygodnie i brak diagnozy = szpital i szukanie od czego jest tem. katar może być od alergii. katar i ból głowy moze być od zatok i tak możńa wyliczać najpierw do lekarza później ci powie jakie badania masz zrobić.

Gość wheidfhw
lekarze powyjeżdżali na urlopy? no to jak wrócą, to idź. przykro mi, że tak masz z rodzicami, ale obawiam się że ich diagnoza nie wnosi niczego do sprawy.