Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kujawiczka4q

Ciąża...Nikt nie będzie decydował o moim brzuchu!

Polecane posty

Gość kujawiczka4q

Chce usunac bo nie jestem gotowa urodzic.Moj chlopak mi nie pozwala,ale to jest moj brzuch i to ja decyduje czy chce w nim nosic dziecko,czy nie!! Dlaczego wszedzie indziej tylko nie u nas mozna legalnie usunac??Bezsens...:o

Gość pillllottx
Pewnie ze to jest Twoja sprawa,usun jesli nie chcesz miec dziecka

Gość 0klpsa0
zdzira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kujawiczka4q
haha nie rozsmieszaj mnie

Gość a zapytam sie
to czemu nie myslalas o tym wczesniej zeby nie zajsc a nie teraz zabijesz dziecko .....

Gość domdassaa
szkoda ze nie mowilas-to moja pizda i prosze mi nie pchac kutasa w nia...jebana w dupe uyrwo moze zdechniesz podczas skrobanki:O

Gość omygoooodd
usun jesli nie cgcesz bo beda problemy

Gość nicht gute prowokejszyn
a 3 wrzesnia wrocisz grzecznie do szkoły..

Gość gooogga
Usun, masz racje, takie prymitywne szmaty jak ty nie powinny sie rozmnazac.

Gość triu
życzę Ci problemów zdrowotnych w przyszłości z powodu aborcji. życzę Ci, żebyś już nigdy nie mogła zajść w ciążę wtedy zrozumiesz co zrobiłaś

Gość kujawiczka4q
goooga a Ty to kim jestes zeby mnie osadzac? Nikim zapewne...:P

Gość gooogga
nikim to jestes ty i twoja strara bo takiego przyglupa urodzila dlatego ci radze usun bo twoja rodzina debili powinna zakonczyc proces powiekszania

Gość hdges
Tak, to twój brzuch dlatego nie trzeba było wpuszczać do niego nieproszonego gościa.Nie wiem co zrobisz z brzuchem ale po dobroci radzę ci zrób też przy okazji coś z mózgiem bo zamiast we łbie masz go w dupie.

Gość kujawiczka4q
triu uwazaj zeby te twoje zle zyczenia kiedys do ciebie nie powrocily:)

Gość hdges
zanim ruszysz dupą rusz głową.

Gość omygoooodd
kurwa nie sluchaj tych prymitywnych polek co sie rozmnazaja w wieku 15 lat..no wez nawet nie sluchaj tych bzdur..katoliczki zajebane co kurwa obrazaja innych na forum i przeklinaja i zycza zle...patologia...kurwa udawanie ze sie wierzy w boga a pozniej zachowuja sie jak popierdolone

Gość kujawiczka4q
goooga oj oj oj...Ty wlasnie pokazujesz swoj niziutenki poziom i glupote:P

Gość triu
Wasyl -> nie ironizuj. Autorka chce zabić dziecko, więc odpowiadam jej tak, jak na to zasłużyła. Jak kiedyś będzie bardzo pragnęła dziecka, a nie będzie mogła go mieć, to wtedy do niej dotrze, że zabiła to, które już miała. a do Ciebie Autorko - to nie jest decyzja o Twoim brzuchu tylko o życiu dziecka. Bo dokonując aborcji nie zabijasz własnego brzucha tylko dziecko, które już jest i chce żyć. Jak nie chciałaś dziecka to trzeba było nie nadstawiać d..py. A jak takie pustaki jak Ty rozkładają nogi jak tylko poczują chcicę to potem mają takie problemy jak w temacie. jesteś żałosna. nie wiedziałaś skąd się dzieci biorą?

Gość omygoooodd
lepiej usunac kurwa ciaze niz mieszkac z pijakiem ktory maltraktuje ciebie i kurwa twoje ''niby chciane i kochane przez obojga rodzicow dziecko'' i nie miec grosza na pieluche...prymitywne dziwki polskie

Gość u7j7iu
czemu ci katolicy tak zle ci zycza?? ej katolicy !!

Gość aj ja jaj
Dajcie spokoj dziewcze sie nudzi i wymyslilo temat by zaszokowac i miec rozrywke a wy sie podniecacie.

Gość ksdfndkjs
jezu przeciez dziecko w brzuchu w pierwszych miesiacach po 1 nie jest jeszcze dzieckiem bo nie jest jeszcze rozwiniete...to tak jakby rozbic jajko co sie jeszcze nie rozwinelo i znalesc zoltko..o biedne zoltko mialo prawo zyc...to po co wpierdalacie jajka...po drugie lepiej usunac dziecko a nie sprowadzic je na swiat i pozniej nie kochac zeby mialo zajebane zycie..a wescie mnie nie rozsmieszajcie...80 procent polski to patologiczne rodziny

Gość triu
kujawiczka - nie powrócą. bo nie życzę źle ludziom, którzy liczą się z innymi. ale jeśli autorkę nie interesuje fakt, że zabije swoje dziecko... to wręcz idealnie byłoby gdyby kiedyś mogła się przekonać jak to jest pragnąć dziecka i nie móc go mieć. wtedy by zrozumiała, że aborcja to nie jest decyzja o jej brzuchu.

Gość u7j7iu
ale to nie po katolicku zyczyc drugiemu wszystkiego najgorszego zostawcie to jej sumieniu

Gość triu
nie no tu się akurat zgodzę, że lepiej byłoby gdyby autorka usunęła. bo jak taka "mamuśka" ma wychować dziecko to nic dobrego z tego nie wyjdzie. ale jednocześnie podtrzymuję moje życzenia dla autorki. pewnie i tak zaraz poleci sie gzić.

Ciekawe czemu wszyscy zwolennicy aborcji uwazaja, ze ci ktorzy jej nie popieraja i nie morduja nienarodzonych dzieci musza byc koniecznie katolikami...co tylko katolik wg was moze miec moralnosc i byc na tyle godnym czlowiekiem zeby nie zabijac? mozna urodzic i oddac do adopcji, tyle ludzi czeka na taki maly skarb ale co o tym moze wiedziec gimgowno ktorze parzy sie jak zwierzeta bez myslenia o konsekwencjach? nic...szkoda mi was :O

Gość aj ja jaj
a swoja droga obroncy zycia niezmiernie ludzcy jestescie. No po prostu milosierdzie chrzescijanskie to od was az bije.

Gość triu
do poprzedni idioto -> jestem kobietą. i zrozum że życzę autorce tak tylko dlatego, żeby kiedyś miała okazję się przekonać, jaki błąd popełniła zabijając dziecko.

Gość triu
skonczcie z tym chrzescijanstwem. kazdy normalny czlowiek bedzie przeciwny aborcji, nie tylko chrzescijanin