Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

czy to maloglowie ????? pomozcie blagam

Polecane posty

Gość niuu
Co ty znowu wymyślasz? Myślisz że usg mierzy z superdokładnością wymiary?

Gość muffins_
jebnij sie w te pusty łęb...maloglowie albo lepiej-pustoglowie masz raczej ty szkoda mi tego twojego dziecka wariatko

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyy
muffins_ - Jak tobie tak wszystkich szkoda to pomódl się za nich w ciszy bez obrażania na forum ;). Mnie ciebie szkoda że musisz tak wszystkich żałować :)

Gość sheraaa
O matko, znowu amanda155. Dziewczyno musisz sie leczyc, bo jest z toba naprawde zle!!!

Gość sheraaa
Przeciez masz w normie te pomiary to czego ty sie doszukujesz niepotrzebnie? Nie dociera do ciebie nic?

podczas usg w 32 i 5 dni wymiary glowy to bpd 32,0 hc 31,4 dni a to znaczy ,ze przez 2 tyg nic nie urosla ,a to znaczy ,ze moje dziecko jest chore :-(:-(

Gość sheraaa
Ty jestes chora a nie dziecko.

Gość selaew
błagam, niech ktoś odetnie Amandzie internet !!!!!!!! Zapłacę !!!!!!!!!!!!

Gość sheraaa
To dziecko juz mialo miec FAS, hipotrofie, maloglowie, zatrucie butaprenem... co jeszcze?

Gość sheraaa
amanda155 - ja nie pisze tego, zeby cie obrazac, chociaz wkurzasz mnie strasznie. Pisze tak po to, zebys sie wreszcie obudzila i zaczela myslec racjonalnie!!! Skoro lekarz nie mowi, ze dziecko jest chore to uwierz w to i nie wymyslaj sobie problemow. Masz skarjna nerwice lekowa, depresje i hipochondrie.

ale teraz usg robil mi inny lekarz i nie eiedzial ,ze u tamtego ta glowa 2 tyg temu byla takiej samej wielkosci ...ona przestala rosnac to napewno fas !!! przy fas wystepuje maloglowie :-(:-(:-(:-(:-(

amanda, czy ty sie leczysz psychiatrycznie? jesli nie to polecam skonsultowac sie zjakims psychiatra...i to jak najpredzej

Gość sheraaa
A masz wymiary z ostatniego usg? I kiedy bylo robione?

16 lipca ,a to 31 lipca ...na tamtym bpd 32w0d hc 31w4d ...ac 29w5d ,fl 32w0d waga 1682 mozg i glowa ptaktycznie w ogole nie urosly przez te 2 tc ,reszta ladnie urosla

Gość niuu
wymiary a nie wiek ciążowy jaki z tego wychodził.

jestem naprawde zalamana i kompletna pustke czuje w glowie nie wiem zupelnie co ja mam teraz robic :'(:'(:'(:'(:'(:'(

Gość no i???
a co my mamy zrobic??

Gość wy naprawde myslicie ze
ta debilka jest w ciazy???????????

chcialabym sie dowiedziec jaki byl u was przyrost mozgu ,czy rosl caly czas rownomiernie itd ...od 2 tyg nic nie urosl kazda matka by sie martwila !!!

Gość sheraaa
W ogole nie wiem co oznaczaja te skroty. Skad wiesz, ze glowka nie urosla skoro nie masz wymiarow z ostatniego usg?

no bo skoro bpd bylo 2 tyg temu na 32 tyg ,a teraz jest na 32 i 3 dni to znaczy ,ze rozwoj stanal w miejscu a np nogi i brzuszek urosly zgodnie z wiekiem ciazy ...skoro glowa ma teraz rozmiar identyczny jak 2 tyg temu i jest adnotacja ,ze teraz jest 2 tyg do tylu to stad wiem ...skiro wiek ciazy to 33i 6 dni a glowa jezt na 32 i 2 tyg temu tez byla na 32 to wiadomo ,ze przestala rosnac