Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyfjhytjgtyj

wolicie telefony niedotykowe czy dotykowe ?

Polecane posty

Gość gyfjhytjgtyj

prosze o opinie ja od zawsze uzywam niedotykowego, nawet nie wiem jak sie te dotykowe obsluguje :D

Gość malakotka
Też wolę te "tradycyjne". Po co mi po brudnym ekranie łapą jeżdzić? Więcej czyszczenia niż pożytku

Nie lubię dotykowych. Pęknie wyświetlacz to cały telefon popsuty. Brudny, tłusty od paluchów ekran:o Taki bajer dla młodzieży.

Też wolę niedotykowe i masz rację Haadia, zepsuty ekran = koniec telefonu dotykowego :o

Gość niestandardowa754474
ja mam na wpół dotykowy czyli ma dotyk i klawiaturkę do smsów. hmm nie jest zły, aczkolwiek wiecej dotykowego nie wezmę;)

Też zdecydowanie wolę tradycyjne. Teraz mam tai jak koleżanka wyżej - na pół. I nienawidzę, jak np. mam wilgotnego palucha i nie mogę nic nim zrobić, bo wtedy ekran nie reaguje na dotyk. Albo jak kilka razy muszę na zasraną strzałkę przesunąć nim ta się ruszy.

Mam Nokię E52:) Moja przyjaciółka dwa dni temu kupiła Nokię C300. Taki pół-dotykowy.

Wolę zdecydowanie tradycyjne. Dostałam ostatnio jegnego z najnowszych samsungów dotykowych. Miałam go ok.3 tygodnie. I sprzedałam. To nie tel. dla mnie, brudzi się strasznie to fakt, ekran szybko się szoruje,a pozatym sa duże i ciężkie.

Gość niestandardowa754474
Też mam właśnie tą nokię asha 300:) i powiem wam że jak kropiło ostatnio na dworzu to dotyk chwiliwo w ogole nie działał jak poleciało na niego kilka kropel takie to to wrażliwe.. zimą to w ogóle chyba nie będzie się nadawał do użytku na dworze.