Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrusb

Mam problem z żoną...

Polecane posty

Gość hrusb

Ufam jej, ale przyszedłem ostatnio do biura i widziałem jak prezes z dyrektorem jej się przyglądali z każdej strony i jeden pokazywał na jej kołnierzyk, po czym coś przy nim majstrował, a drugi zawiesił jej identyfikator na szyi. Inna sprawa, że ona często dostaje telefony od swoich przełożonych... Nawet kilka razy dziennie. Do tego odwozi ją kolega z pracy, który dopiero co się zatrudnił i zapraszał ja na koleżeńska kawę w większym gronie lub solo...Co mam o tym wszystkim myśleć?

Gość .............. fruwak.........
no i co z tego ???

Gość dsasdadasd
nic a co? przeciez ona nic nie zrobila. moze cos ci sie wydaje, jakies glupoty. robisz troche z igły widły a nawet ja tu igly nie widze. cos sobie ubzdurales.

Gość hrusb
no w sumie nic...ale wszyscy o tym mówią.

Gość marcelina :::::
No proszę Cię.....

Gość hrusb
do dsasdadasd: no nic nie zrobiła...ale czy gdyby do twojej żony podchodzili tak blisko lub ja odwozili to bys nie czul dyskomfortu? Jest szczupła, atrakcyjna.

Gość weqwweewe
zmierz rogi,bo to,że je masz to pewne , tylko jakie długie?

Gość hrusb
do marcelina: czyli nie mam powodów do niepokoju?

Gość hrusb
do tamaraa: Czemu tak myślisz? Może po prostu to jakoś tak przyjacielsko..?

Gość dsasdadasd
jestem kobieta:) szczupla, atrakcyjna i seksowną. i nie ma tygodnia by ktos mnie nie zaczpeil i nie zaproponowal kawy. a ja zawsze dziekuje i biegnę do mojego kochanego. mowie mu tez o tym czasem, a czasem nie bo zapominam. ufa mi a ja nie zdradze go bo go kocham i nie pojde z innym do lozka nawet jelsi sie umowie z kolega na kawe. ufaj zonie troche co? jest atrakcyjna i faceci sie beda za nia ogladac ale to nie znaczy ze cos zrobi. jejku. piszesz jakby to byl wielki problem a nic sie nie dzieje. dbaj o nia, troszcz sie, niech czuje sie kochana i tyle. nie spojrzy nawet na innego.

sam jesteś facetem i nie wiesz jak się zachowuje facet, który ma ochotę na kobietę?? z resztą jakiś pajac majstruje przy jej kołnierzyku?? obudź się!!!!! w jakiś sposób się do niej zbliża, a ona nie ma nic przeciwko??? też jestem zdania, żebyś sobie rogi zmierzył

Gość hrusb
do weqwweewe: no nie mam żadnych dowodów. A jeśli nawet to kogo mam podejrzewać, bo przełożonych ma czterech, kolega jeden i jeszcze koledzy z pracy z sasiednich działów, którzy przychodzą niby to po informacje, to widziałem trzech u niej przy biurku...

Gość dsasdadasd
kuzwa tamara????? sama poprawiam kolegom kolnierzyki pryz koszulach jak np. ida na spotkanie a maja krzywo. czasme wiaze krawaty. pracuje w duzej korporacji. przesadzasz. ja pierdziele. przestancie mu gadac takie głupoty. tamara ile ty masz lat?????? 23?

Gość hrusb
do tamaraa: A co ty bys powiedziała, gdyby tobie prezes poprawial kolnierzyk? odejdz?

Gość hrusb
do dsasdadasd: Też tak pomyślałem. No ludzka rzecz. Tylko, że ludzie gadają o tym.

Gość weqwweewe
Twoja żona to nie dziecko,że ktoś jej musi poprawiać kołnierzyk.Nawet szef nie ma do tego prawa.Jeśli ona na to pozwala,to .... sam wiesz. Nie masz dowodów,no wybacz...to co ma w biurze na stoliku to zrobić. Jak przy swoim biurku ma 3 ,to chyba oni powinni pracować ,a nie ..... Widziałeś 3 ,może któryś z nich ,a może jeszcze inny.Ona sama pozwala im na pewne zachowania i tu już powinna Ci mocno zaświecić lampka ostrzegawcza. Gdyby faceci wiedzieli,że z nią nie ma żartów w tym temacie,to nikt by nawet nie próbował się do niej zblizyć.

Gość dssa
powtarzasz wciąż że ludzie gadają o tym ,kto i co gada?Ze maja romans?Zawsze są plotki bo ludzie szukają sensacji,nie mają co robić to wymyślają,jak to żaden twój przyjaciel tylko jakieś pogłoski od znajomych to nie ma się co przejmować

Gość dsasdadasd
do weqwweewe - ja pierdole. dzieci ile wy macie lat???? ja mam 29, pracuje w biznesie w duzej korporacji, gdzie wszyscy sa ze soba na ty i panuja "luzne" stosunki w sensie firma zagraniczna i pewne zachowania sa normalne i naturlane. ludzie ile wy macie lat? co wy gadacie? czy pracowaliscie kiedys na jakis powaznych stanowiskach? wiecie jak jest w pracy? kuzwa moj szef tez mi raz poprawil kolnierzyk. inny kolega powiedzial ze mam plame na ramieniu i co??? kuzwa przesadzacie. do autora. nie słuchaj głupot na kafe, bez potrzeby i powodu zaczniesz miec pretensje do zony i rozpieprzysz wszystko miedzy wami. jestes głupi jesli myslisz ze cie zdadza. weqwweewe ile masz lat?

Gość weqwweewe
dsasdadasd do weqwweewe - ja pie**ole. dzieci ile wy macie lat???? 40 i za stary wróbel jestem na plewy. Ty preferujesz takiego faceta ,który ma robić i nie interesować się co robi żona. Może jeszcze jak jego żona pojedzie z kolegą na wczasy ,to on też ma spokojnie siedzieć w domu,bo to przecież nic takiego. A jak zajdzie w ciążę,to on ma uznać dziecko. Zastanów się na tym co piszesz,bo myslenie dziecka masz Ty.

Gość weqwweewe
dsasdadasd do weqwweewe - ja pie**ole. dzieci ile wy macie lat???? To,że Ty lubisz "lużne stosunki",to nie oznacza,że ktoś też. Szef Ci poprawiał kołnierzyk? Może jak Ci mateczki wejdą w pupkę,to też dasz mu poprawić? Stanowisko niema tu nic do rzeczy.

Gość hrusb
do weqwweewe: Ona mówi, że tak po prostu spontanicznie podszedł i poprawił. Co miała mu powiedziec: odejdź?

Gość weqwweewe
hrusb do weqwweewe: Ona mówi, że tak po prostu spontanicznie podszedł i poprawił. Co miała mu powiedziec: odejdź? Krótko i na temat : dziękuję , sama poprawię i już .

Gość dssa
a jak nie wierzysz to zapytaj ją wprost czy się do niej nie przystawiają,moze dostawała jakieś niemoralne propozycje w zamian za awans,pogadaj z nią,powinieneś jej ufać a ty masz podejrzenia to nie świadczy dobrze o związku

Gość do ppracy dzown
wiesz co? jesli masz naprawde 40 lat to rece opadaja. o czym ty piszesz? jakie majteczki w dupke? kurwa. jakis niedorozwój ejstes. ok autorze podejrzewaj ją dalej a spieprzysz sobie małzenstwo. pozdrawiam,

Gość lotem pelikana
a co teraz robi twoja zona?

Gość hrusb
do dssa: No jakiś inny prezes nie widział tej sytuacji, a podszedł do niej i powiedział: dobrze poprawil ten kolnierzyk. identyfikator tez bez zarzutu...

Gość do ppracy dzown
aa i nie zapomnij zabronic wszytskim kolegom z pracy wchodzic do jej pokoju.

Gość weqwweewe
do ppracy dzown wiesz co? jesli masz naprawde 40 lat to rece opadaja. o czym ty piszesz? jakie majteczki w dupke? k**wa. jakis niedorozwój ejstes. ok autorze podejrzewaj ją dalej a spieprzysz sobie małzenstwo. pozdrawiam, Widzę,że obrażaniem chcesz poprawić swoje malutkie ego. Jasne ,nie słuchaj,wnet będziesz rogaczem bawiącym (i płacącym na) cudze dzieci. Prosto - gdy jego żona stanowczo nie pozwoliła na takie zachowania,to faceci by wiedzieli,że nie mają czego szukać, jednak "atakują",więc ....?

Gość dssa
wydaje mi się że przesadzasz,niedługo jak ktoś spojrzy na nią to będziesz coś podejrzewał,normalnie poprawił jej kołnierz a ty wymyslasz nie wiadomo co,wyluzuj