Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrusb

Mam problem z żoną...

Polecane posty

Gość magdaspodpoznania
przeczytalam wszystko. takze uwazam ze utor przesadza, ile masz lat autorze? a ile zona? ile jestescie małzenswem?

jasne jasne, bla bla poprawiajcie sobie nawet gacie naiwni ludzie normalny szef powiedziałby "proszę sobie poprawić kołnierzyk" ,a nie leciał z łapami od razu nie wyobrażam sobie, żeby dotykał mnie obcy facet tym bardziej, że "widziałem jak prezes z dyrektorem jej się przyglądali z każdej strony" na pewno chodziło tylko o krzywy kołnierz ludzie!! na miłość boską!!!!!! aa co w ogóle ona na to??? normalka?

Gość dssa
a jak ktoś ją poklepie przyjacielsku po ramieniu,poda kawę,uśmiechnie się to też będziesz coś podejrzewał?Przesadzasz

Gość hrusb
do dssa: Tak, żona była bardzo zmieszana. Zadzwoniłem do niej wtedy celowo i odebrała takim cichym głosikiem, jak gdyby była mocno wystraszona albo zawstydzona. o czym to świadczy?

Gość magdaspodpoznania
i moze z tego wystrasznie w romans sie wda?? :D :D :D

Gość hrusb
do fsdfsdfsafsfg: No ona mówi, że rozmowa była o tym, że nie może być bardziej obcisła, bo wówczas będzie się rozpinac.

Gość weqwweewe
fsdfsdfsafsfg wiesz co naprawde az niewierze ze masz tyle lat bo mentalnie jestes malym chłopcem. wiesz co to doroslosc? odpowiedzialnosc? zwiazek? zaufanie? i tak czuje sie lepsza od ciebie bo gadasz takie głupoty ze ojejku nie mam czasu bo muszę upiec ciasto wiec koncze. uwazam ze autor przesadza. naprawde i jesli bedzie w to brnal to sie zle skoczy. Właśnie doświadczenie życiowe daje mi to,że moim zdaniem facet powinien mieć zapaloną czerwoną lampkę,bo sytuację ,którą opisał jest niepokojąca. Mentalnie to Ty masz chyba 16 lat (nie ten chłopczyk,to się z innym zabawię w kołnierzyki ,a może w lekarza) Widać,że czujesz się lepsza,bo myslisz tak - ja mogę ,mi wolno ,a drugiej stronie nie. Bronisz tej sytuacji, bo sama szukasz usprawiedliwienie dla ewentualnego swego romansu. Obłuda ,obłuda i jeszcze raz obłuda. Chcesz mieć romanse ,to proszę bardzo ,ale nie zmuszaj innych do tolerowania romansów swoich partnerek.

Gość hrusb
do JadziaMadzia87: Mam ważniejsze sprawy na głowie, ale zastanawiam się czy są podstawy do niepokoju czy nie ma.

Gość dssa
sama nie wiem o czym to świadczy,może wie że jesteś zazdrośnik i będziesz niezadowolony:)Ale jak tak jej nie wierzysz to obserwuj,zrób dochodzenie,i sam się przekonaj kto ma rację

Gość hrusb
do fsdfsdfsafsfg: to cieszę się, uspokoiłaś mnie nieco.

Gość hrusb
do Hej,hej!: Ja ufam mojej zonie. Mam nadzieje, że jest czysta. Tylko, że zastanawia mnie czy to nie jest dziwne, że dwóch funkcyjnych facetów staje przy niej blisko, po czym trzeci wie o tym, choć go nie bylo i o tym mowi. Skoro nic nie jest na rzeczy to co go to obchodzi? dlaczego o tym mówi? i czemu byla taka zmieszana, prawie jak gdyby miala sie poplakac, taki glosik miała...skad to zawstydzenie, zazenowanie? czy to nie jest dziwne?

Gość magdaspodpoznania
ile masz lat a ile zona? i ile jestescie malzenstwem?

Gość hrusb
do magdaspodpoznania: Jestesmy małżenstwem trzy lata i przez ten czas 11 razy mówiła, że nie ma romansu, a dziwnym trafem zawsze bylo tak, że dostawala smsy w nocy lub byla czesto wzywana do pracy lub czeste telefony lub tez widzialem blisko stojacych przy niej facetow. Nigdy nie kontrolowalem jej, bo moze i wole nie wiedziec :O

Gość dssa
mówię ci jak masz aż takie podejrzenia to posprawdzaj ją trochę,zrób małe dochodzenie

Gość hrusb
do tamaraa: Może tak było, że kazał jej poprawić. Bo widziałem z poczatku jak coś robiła przy tym kołnierzu, ale może sama go poprosiła by poprawił... Ona mówi, że rozmowa była o tym, że ta koszula na nią nie pasuje, że jest źle uszyta, że źle to wygląda. I mierzyli ją z góry do dołu wzrokiem oraz pokazywali coś przy dekolcie, a ona mówi, że chodziło o to, że jeśli będzie rozmiar mniejsza to będzie sie rozpinać...

Gość hrusb
do magdaspodpoznania: no nie wiem czy się wda w romans. Powiedz o czym świadczy jej zawstydzenie? że coś jest na rzeczy czy nie?

dobra, ten temat jest coraz głupszy, takiego pierdolamento dawno nie czytałam nara

Gość hrusb
do tamaraa: Ale sama napisałaś, że mają na nią ochotę? Mają?

Gość magdaspodpoznania
zawstydzona bo moze jest niesmiala? a moze to molestowanie? ona nie chce cos z tym zrobic jesli jej to przeszkadza?

Gość hrusb
do dssa: no nie zrobiłem jej awantury, bo nie ma o co. Ale potem znowu odebrala dwa telefony od przełożonego...:O widziałem też jak gdyby na nią krzyknął.

Gość Hej,hej!
Nie pozwoliłabym sobie żeby pracownik,kolega nachylał się, czy przebywał bardzo blisko mnie,a już na pewno żeby któryś z facetów poprawiał mi przy kolnierzyku! Nigdy nie bylo takiej sytuacji! Skoro słyszysz ze wokół inni mówą o tym to może knuje sie jakis romansik?! Nie zbadane są wyroki boskie?!

Gość hrusb
do magdaspodpoznania: no jest niesmiała. Ale czasem mysle, ze moze sama prowokuje takie sytuacje?

Gość hrusb
do Hej,hej!: Może no nie wiem...Ale pytanie z którym ten romansik, skoro jest chyba ze czterech czy pięciu przełożonych, a kolegów z pracy kilkudziesięciu? :O

Gość hrusb
do Hej,hej!: Poza tym gdyby knuła romansik, to nie robilaby chyba tego w az tak oczywisty sposob?

Gość Hej,hej!
Ja w to nie wnikam ponieważ Ty jesteś mężem i powinieneś znać charakter swojej małżonki.Może daje powody żeby panowie Ją adorowali?! Nie wierzę,że w firmie pracuje tylko jedna kobieta - Twoja żona! Ja nie czasu na amaory i nie daję powodu żeby mnie adorowali pracownicy (choć podobno jest atrakcyjna laska) tak podsłuchałam.Mnie to nie kręci,kocham swojego męża i to sie liczy!

Gość hrusb
Chodzi o to, że w pracy jest wiele atrakcyjnych lasek. Ale w jej przypadku to jest coś nieprawdopodobnego jak ona ich wabi. Kiedyś prosiłem kolege by poszedl coś załatwić w tej firmie , żeby próbował z nia nawiązać kontakt i został zbyty. próbował ją podgadywac, a ona życzliwie, ale oschle dała do zrozumienia, że nie jest zainteresowana. Próbował ją urobić, ale nie dało rady. Pytanie więc dlaczego tutaj wygląda to w ten sposób. Przecież to jest dziwne, że tak blisko podchodzą, aż 3 osoby się tym interesują jak ona wyglada etc., kolega z pracy ją odwozi i proponuje kawę...Ostatnio wracajac do domu zaczepil ja jakiś facet i chcial się umówić. To jest jakis obłęd.

Gość hrusb
Znam ją i wiem, że jest niedostępna. Do tej pory nie mialem podejrzeń, w sumie nadal trudno byloby mi uwierzyć, że mnie zdradza, to wrażliwa osoba i przywiazuje się, ale sam juz nie wiem co myslec...I co koledzy którzy wystają przy biurku.

Gość hrusb
do Monica: Ale z kim romans? jak to rozpoznać o kogo chodzi...