Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrusb

Mam problem z żoną...

Polecane posty

Gość dssa
jesteś zazdrosny o atrakcyjną żonę,ona nie daje ci powodów ale i tak jesteś

Gość hrusb
z tego co zrozumiałem jak rozmawiała przez telefon to ten drugi prezes do niej dzwonił i powiedział prawdopodobnie coś o tej sytuacji i ona odpowiedziała, że miała żakiet na sobie i że nie wie skąd takie szczegółowe oględziny i dal jej do zrozumienia, że jeśli już to powinny to ocenić kobiety...To może o niego chodzi?

Gość hrusb
do dssa: bo zastanawiam się o czym z nimi rozmawia, że tak czesto wydzwaniają i że o takie drobiazgi jak kolnierz jest tyle halo.

Gość hrusb
No i czemu najpierw jej poprawia kolnierz, a potem tak jak gdyby krzyczal. Nie czaje o co chodzi

Gość hrusb
Nie wiem czy jestem zazdrosny czy nie jestem. Chyba raczej boję się... Nie wiem co myśleć.

Gość hrusb
Dziwne też, że ktoś na nią wrzeszczy, a ja jako mąż nie...:(

Gość Hej,hej!
Mnie się zdaje że chcesz sobie "pogadać" i tak pieprzysz o dupie Marynie! Mnie się zdaje że to o czym piszesz to fikcja? Wez się człowieku ogarnij,bo zrzędzisz jak stara ciota! Gdybyś miał żone nie siedziałbyś caly czas w necie! Dobry mąż zajmuje sie żoną,a nie pisanieniem pierdół.Na 19,00 idę z mężem do teatru, a w domu tez zostalo mi troche roboty; jak widzisz nie ma czasu na duperel!

Gość hrusb
do Hej Hej: Niestety żona jest teraz w innym mieście, wraca wieczorem o 21. I dopiero wtedy sie nia zajmę.

Gość hrusb
Sęk w tym, że nie jest to fikcja.

Gość Myślę, że ma romans z tym
co poprawia jej kołnierzyk.

Gość jdjf
niee romans ma z tym co na cyce się gapił:D

Gość jdjf
albo z wszystkimi naraz:D

Gość Trochę swobody
Pewnie jest w innym mieście z tym co poprawiał jej kołnierzyk? W dzisiejszych czasach są takie możliwości,że można bez wątpienia sprawdzić czy Twoja stara jest wierna.Radzę zatrudnić detektywa R. tego co chętnie pokazuje sie w ciemnych okularach w mediach,podobno nie jedną przeleciał! Facet sprawdzi czy jest wierna gdy jemu nie da się przelecieć!

Gość Myślę, że ma romans z tym
do jdjf: To obydwaj się patrzyli na piersi...

Gość hrusb
do jdjf: Ona zawsze taka była...zawsze wokół niej ci faceci. Pewnie nigdy sie nie zmieni. ech..

Gość hrusb
do Trochę swobody: Pewnie tak jest... On poprawia jej kolnierzyk, schyle się po jakis papier który upadł, wiec pewnie przy okazji patrzy na jej nogi...Drugi zaklada jej identyfikator, bo fajnie jest pobawić się laleczką. Poubierać.

Gość hrusb
Ale co ma ten trzeci do tego...chyba nie jest tak, że z trzema...

Gość hrusb
No, ale gdyby miała romans to przecież nie w taki oczywisty sposob, żeby to tak pokazywać? To jest bez sensu.

Gość chyba lubi romanse
:O

Gość ghfghfghghgh
Oznacza to, że jest bardzo atrakcyjna nie tylko wizualnie. Ma w sobie to COŚ, co hipnotyzuje facetów, stąd takie zainteresowanie. Być może zainteresowanie wzbudza niedostępność i niesmiałość, więc tym bardziej odpychani próbują sforsować mur..?

Gość Taka jest prawda!
Co za problem,żebyś Ty sobie jakąś babeczke przygruchał i przeleciał? Wówczas poczujesz się usatysfakcjonowany,nie będziesz musiał się zamartwiać i będzie remis 1:1 Pewnie jak Ty będziesz babie pokazywał że jesteś zazdrosny to dopiero będzie Ci przyprawiała rog i pewnie juz to robi,mogę się założyć?!!!!i! Mój kumpel miał podobną sytuację i zrobił jak napisałem wcześniej.Baba się dowiedziała i przysiadła na dupie! Teraz ona filuje czy jej mąż nie chodzi na boki.Życie,życie,czasmi takie głupie kobity trzeba ustawić do pionu i po problemie!

Gość hrusb
to jest taka kobieta, że po prostu jej się nie da ogarnąć. gdzie się nie pojawi zaraz za nia idzie smuga facetów. nie wiem czym ona to sprawia. szybko uzależnia

Gość pseudonim dla mnie
hrusb To po cholerę się żeniłeś z taką? Teraz będziesz się zadręczał. Znając życie, to ona po prostu uwielbia być adorowana przez facetów. Twoje komplementy mogą nie robić na niej wrażenia, ale jeśli jakiś obcy facet się na nią pogapi - ooo, to jest to, to ją buduje. Możliwe, że na tym się kończy - obcy facet się pogapi, jej wzrasta ego i to wszystko. Jeśli po tym wszystkim spędzacie noc bawiąc się razem, to nie masz się czym martwić. Gorzej, jeśli będzie marudzić, że zmęczona, że głowa, że cośtam, że nie ma ochoty. No to lipa totalna. Ale jeśli ma ochotę na Ciebie, to jest OK. W końcu to tak jak w tym "dowcipie" o dzieleniu się tortem z kolegami...

Gość Co za pytanie?
Facet czy jesteś o zdrowych zmysłach? Zdaje się że masz odchylenia od normy! Nie masz zaufania do swojej kobiety to ją zostaw i gadka skończona! Siedzisz w necuie i tak pierdolisz aż w dupie zga.Może z ciebie jakis obojniak że pierdolisz dookoła Wojtek? Coś sobie wydumałeś i bredzisz.Koleś zejdz z fali,bo cie chuj spali!!!!! Może taki debil zrozumie co się do takiego mówi????!

Gość PSYCHOL?
Od samego początku było jasne że facet ma wyobraznie! Kto to widział,żeby tyle czasu siedzieć w necie i pierdolić o tym samym. W jego wyobrazni zamarzyła się kobieta,a w rzeczywistości nikt taki nie istnieje.Nie ma co wdawać sie w dyskusje z idiotą!