Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

podobają mi się starsi mężczyźni i jednocześnie się ich boję

Polecane posty

ike oj da się , da (spróbuj kiedyś DA SIĘ ....DO CZASU, lepiej ike ze swoimi teoriami nie zajmuj się wychowaniem seksualnym na kafeteri :O

fiku mikuuu fiku jest na tyle nierozgarnietya, że jezeli juz da sie poneisc to straci glowe do reszty No no nie powiem interesujące ,młodzi na co czekacie ? młoda dama i sex bez gumki czeka ! :D

blu nie zrozumiałeś :P aburabi użył skrótu myślowego i wyszło na to, że w ogóle nie da się seksić bez gumy:P moja odpowiedź była żartem

oj tam powoli przyzwyczajam się do tego, że blu jest lekko ociężały umysłowo :)

ike oj tam powoli przyzwyczajam się do tego, że blu jest lekko ociężały umysłowo TAAAK a TY ike jesyteś ostrą dzidą tylko ...złamaną :P

TAAAK a TY ike jesyteś ostrą dzidą tylko ...złamaną chyba załamaną :P nie najlepszą jakością twojej riposty (albo czymś co miało nią być:P)

no właśnie o tym pisałam... (jakbyś znowu nie zrozumiał to pozwolisz, że nie będę ci tłumaczyć każdego mojego postu?:) )

nigdy nie czułam się więźniem twojego niewielkiego intelektu:) fiku? z tego co to go nie kontynuujesz?:)

bo się przyzwyczailiśmy to tego , że piszesz od rzeczy:P

Fiku ike jest tylko zazdrosna o Twoje powodzenie , a czy jest ładna(Ty twierdzisz że nie ale dla mnie kobiety są nie obiektywne) to nie mam kompletnych danych by to ocenić ,ale pracuję nad tym :classic_cool:

nie ma to jak męska urażona duma :) zawsze działa tak samo :P

Gość Brunetos Desperados
Całkiem fajne temate :D fiku mikuuu ja nei kontynuuje? ja sie tu uzewnetrzniam, opowiadam o swoich obawach a wy to ignorujecie Ja Ciebie fiku nie ignoruje Ty jesteś moją muzą ;) ike zawsze rozpieprzy topik fikuśnej,pewnie zazdrosna

Gość Brunetos Desperados
Zdrajczyni!!!!! wiem fiku że gustujesz ostatnio w szatynach Jesteś niestała w uczuciach dziewczyno :(

Gość Brunetos Desperados
Jestem przystojny :classic_cool:noszę od wczoraj dla Ciebie okulary ,choć ich nie potrzebuję .Ale kochanie jak mam CIę porwać jak Ty taka nieprzystępna i tajemnicza?? Nawet nie wiem gdzie moja muza mieszka:(