Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

podobają mi się starsi mężczyźni i jednocześnie się ich boję

Polecane posty

Blu, dlatego z e komiczne jest szczęśliwie żonaty, teraz ka pe wu? :P do do Lucy Windsor eeer.. chyba musisz się umówić na wywiad, bo poczułam się przytłoczona tą ilością pytań ;)

okj tam, Ike, dodatkowy dochód mi znowu utrudniasz, a poza tym czy tłum gapiów musi tak od razu wszystko wiedzieć? ;-)

Gość teoretka słoneczko
szukasz? :*

lusia wyszło na to, że podstępnie dajesz fiku fałszywe nadzieje być może po to by jej głowa zajęta była przyszłym niedoszłym klonem komika podczas gdy ty w tym czasie zgarniesz dla siebie wszystkich innych potencjalnych brunetów

nie Ike, ja tylko próbuję wywoływać wilka z lasu na czas nieco dłuższy niż jedna wizyta na forum, podziękować powinnaś :P

A gdzie to przeczytałaś że szukam seks układu? Bo mi nic o tym nie wiadomo. Ja po prostu nie nadużywam dużych słow typu "związek", "miłość". Poza tym szukanie "związku" jest dla mnie czymś totalnie nienaturalnym - człowiek jest nastawiony na na znalezienie i w końcyu czymś się zadowoli. Jak można się zakochać na zawołanie albo dlatego że się chce? To jest coś niezależnego od nas..Prawda jest tak że to co ja nazywam "układem", większość ludzi nazywa związkiem. Układem opartym na wzajemnym szacunku fascynajcji, uczuciu (ale nie nazywajmy tego szumnie miłościa". Myślę że prawdziwa miłość jest czymś niezwykle żadkim - ludzie mylą ją najpierw z pożadaniem, a potem z przyzwyczajemniem. A "cokolwiek prawdziwie się zaczyna nigdy się nie kończy" - ja nie rozumiem jak nmożna kochać np. co roku kogoś innego. To nie jest miłość. Jak kogoś kochasz to nawet nie pomyślisz o kimś innym.

Lucy Windsor Blu, dlatego z e komiczne jest szczęśliwie żonaty, teraz ka pe wu? -tak po tej wyczerpującej odpowiedzi KA PE WU ,ale jednego nie mogę zrozumieć ,jak takiego żonatego chłopa możesz podsuwać młodej i cnotliwej fiku ?? Nie obrażając nikogo to chyba fikuśna zasługuje na lepszą partię ?

teoretko, sama pisałaś na kafe, że zwiazki miłosć to enid la ciebei, ciebei interesują tlyko układy (twój wybór, ale inaczej szuak się partnera życiowego a inaczej kochanka)

Lucy Windsor Blu, mowa była o klonie komicznego, ka pe wu 2? Qźwa kobieto klon to w sumie to samo, wysil się i znajdź lepszą partię dla fiku

nadzieję że zrozumiałaś moje uzasadnienie dlaczego tak mówię. I napisałam Ci że szukanie jest bvez sensu, kogokolwiek - czy to chemia czy uczucia - nic nie ejst na zawołanie. Takie rzeczy dzieją się przypadkiem. Pisałam że związki nie są dla mnie, bo ja słyszę "kocham Cię" to spierdalam jak najdalej się da. A tu jak na złośc już kilka razy jakiś geniusz zbrodni mi się oświadczał...

Sam się wysil Blu, w końcu to Twoja faworytka nie moja. Ja jedynie próbuję w tych ciężkich czasach dorobić do swojego staropanieńskiego budżetu :P

"żabko, każdy się boi, nei boją się tylko głupcy albo ludzie którym wszystko jedno" bać to się można dzikiego zwierza albo śmierci, a nie kogoś, kto ci się podoba.

Ja ci po prostu tłumaczę bo chyba czegoś nie zajarzyłaś :) A czytając że poszukuję seks-układu poczułam się urażona i musiałam sprostować. Już zauważyłam że musisz być w centrum :)

"bać to się można dzikiego zwierza albo śmierci, a nie kogoś, kto ci się podoba" ludzie najbardziej boja się nieznanego, dlatego radziłam fiku zacząć jakąś relację prowadząca do nabrania doświadczenia bycia z mężczyzną

Lucy Windsor Sam się wysil Blu, w końcu to Twoja faworytka nie moja. Ja jedynie próbuję w tych ciężkich czasach dorobić do swojego staropanieńskiego budżetu Nie jestem tak zorientowany w kafeteryjnych układach jak Ty Lusiu ,więc Ty masz większe możliwości by zeswatać szczęśliwie fiku. Fiku trochę lubię ale to Ty jesteś moją FAWORYTKĄ tak było zawsze i raczej tak zostanie (chyba się oświadczyłem :O ups)

oj Lucy, Lucy, Fiku wierzy nadal w ta pierwszą, jedyną i do deski grobowej... mówiłem o miłości ;)

"Fiku wierzy nadal w ta pierwszą, jedyną i do deski grobowej." no cóż, pewnie kiedyś będzie żałowała straconego czasu tak jak ja :)

Ike, nie mam linka, ale jakaś stara bywalczyni dzisiaj założyła o tym gorącym wydarzeniu dwa topiki, które wszak zazdrosna moderacja błyskawicznie skasowała ;-)