Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

podobają mi się starsi mężczyźni i jednocześnie się ich boję

Polecane posty

"Fiku wierzy nadal w ta pierwszą, jedyną i do deski grobowej." "no cóż, pewnie kiedyś będzie żałowała straconego czasu tak jak ja " wierzę :) czasem się zastanawiam, ale inaczej nie umiem :)

"nie boje się jego, tylko tego co ja mogę zrobić" to boisz się mężczyzn czy siebie? :D

to jest dobre :D: "ciekawi mnie dlaczego ten temat zostaje usuwany? to ty ike go usuwasz?" :D:D

fikuuuu bylem sie 'odswiezyc' specjalnie dla ciebie :* wiec jak bedzie ?? :D btw cieszy mnie ze preferujesz starszych ;)

nie ma to jak dzielić skórę na niedźwiedziu, oj Fiku Fiku każda miała kiedyś złamane serce, człowiek musi doświadczyć w życiu rożnych rzeczy, PO CO TY TYLE FILOZOFUJESZ I TEORETYZUJESZ? (widzisz jak mnie oazę spokoju poniosło, weź to sobie do serca!) :P

Prawda jest według mnie taka że fiku mikuuu tak naprawdę nie chce chłopa ,musiała by odejść z kafe lub przynajmniej ograniczyć przesiadywanie tutaj ,na brak adoratorów przecież nie może narzekać ,może przebierać w starych i młodych (co wzbudza niesympatyczne uczucia u konkurencji)

fiku ale taak od razu do lozka ??:> bez gry wstepnej ??:D moze jakies mizianie chociaz :>

OK, że zacytuje eeerrr.. klasyja - pass :) swoją droga Krema próbowałam ratować dłużej, powinnam była wiedzieć ze takie przypadki to lost case :)

ja to też mam wrażenie, że fiku bardziej leci na żelka albo lusię wcale nie na chłopa :P

i słusznie ja też brzydzę się kłamstwem , lusiu:)

chce widać nadążyć za bieżącym kafe trendem no i przyjdzie mi się po raz pierwszy w kafe historii pozostać w tyle :P:P:P

"nieprawda! nie mam prawdziwych adoratorów, tylko facetów liczacych an łatwy łup" mam wrażenie, że każdego tak właśnie traktujesz... pamiętaj, lepiej żałować tego co się zrobiło niż tego co chciało sie zrobić, ale sie nie zrobiło, czy jakoś tak...

Gość k zostanie ku
to sie nie zmienia NIGDY

pamiętaj, lepiej żałować tego co się zrobiło niż tego co chciało sie zrobić, ale sie nie zrobiło, czy jakoś tak. tiaaa zwłaszcza jak powodem żalu jest np ciąża ?:P

ike :D fiku, w tym konikowym względzie lepiej zacznij liczyć na ciocię, sąsiadkę lub koleżanki, nie na kafeterię, nawet w mojej postaci ;)

fiku mikuuu nieprawda! nie mam prawdziwych adoratorów, tylko facetów liczacych an łatwy łup -Każda kobieta to potencjalny łup (facet też ,zależy kto poluje) czasem coś łatwo upolować ,innym razem trudniej nie ma co się spinać.Można udać trudną i niedostępną ale jakąś marchewkę adoratorom należy czasem dać ,konkurencja nie śpi.

Gość drenażysta
"podobają mi się starsi mężczyźni i jednocześnie się ich boję" Boisz się ze obawy przed ostracyzmem na jaki możesz narazić się w swoim otoczeniu jeśli zaczniesz pokazywać się, ze starszym mężczyzną. Boisz się, że się nie zakocha, bo wiesz gdzieś podświadomie lub świadomie, że taki mężczyzna jest bardziej świadom siebie i tego, że nie byłabyś jedna w konkurach do niego.

eeee ike/lucy zakładam, że fiku ma na tyle w głowie poukładane, że wie iż bez gumy sie nie da :D :D