Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

podobają mi się starsi mężczyźni i jednocześnie się ich boję

Polecane posty

Gość pomarańczlala
Idź odrób lekcje.

Jeśli bardzo starzy - to są zazwyczaj niesprawni seksualnie- nie ma sie czego obawiaś (takich np po 80 tce) Jeśli po 50 - to taki jeszcze może , ale jeszcze nie straszy wiekiem jeśli po 20 to taki może bardzo , ale sam się boi Nie ma się co bac mężczyzn-trzeba z nich korzystać !!!

poniekąd, też mam tendencję do starszych, co teoretycznie nikogo nei gorszy, bo 23-latka i 30-latek nei jest niczym niezwykłym ale z drugiej strony niewinna i naiwna kontra 30-latek brzmi już inaczej (i tu moje obawy wewnętrzne)

Fiku, 36 letniego samuela brunecika się boisz? come on! :P NO a serio, to normalne. Musisz wreszcie się przełamać i wejść w bliższa relację, nie zakładając razu, ze to będzie wielka miłość do końca życia. Po prostu Twoje oczekiwania są takie jakieś odrealnione. Czas zacząć je precyzować. I nie powinnaś od razu celować w tych starszych, wg mnie właśnie lepiej jakoś wspólnie się rozwijać i wspierać z równolatkiem, bo starszy może próbować Tobą manipulować

Gość hjmnh gjbnk,m
dwie naczelne kretynki

fiku mikuuu Lucy nie potrafię wejśc w bliższą relację z kimś do kogoś niczego nei czuję Fiku jak Ty chcesz coś do kogoś poczuć, przez łącza światłowodowe? Jedyna możliwość to telepatycznie ,ale nie wiem czy coś takiego istnieje :(

Gość ładnie pieknie, ale
jest jedno ale... przystojny, wolny brunet koło/po 30. to albo gej, albo odpad genetyczny, którego żadna nie chciała. jest jeszcze opcja pt. rozwodnik, ale tu masz ok. 50% szans, że będzie normalny. Wychowywałaś sie bez ojca? Podobno młode dziewczyny, które wychowywały sie w niepełnej rodzinie (bez ojca) mają takie ciągoty, ale nie wiem ile w tym prawdy :)

mam kochanego ojca :) nie mówię, że tylko starszy, wręcz trochę się boję takiej opcji, ale jest to możliwa opcja, bo tacy mi imponują i budzą zaufanie

Gość ooooo, to może
zostań lesbijką? jakaś tam opcja i doskonałe antidotum na brak przystojnych brunetów w okularach ;)

Gość ooooo, to może
nie dowiesz się póki nie spróbujesz ;) No i odetchniemy od tych tematów o brunecie w okularach :D :D :D

Fiku, w takim razie mam dla Ciebie pomysł na nowy topik (nr konta podam na maila) mianowicie "jak sklonować komicznego?" jest przystojny, bystry i ma bardzo fajne poczucie humoru a teraz Twoja kolej Blu na jakąś zazdrosną uwagę ;-)

Lucy szczerze to nie znam człowieka ,więc co ja mogę skomentować ? Jedno co mi przychodzi na myśl to po co go klonować dla fiku go starczy ,chyba że chcesz mnie ...Zdenerwować?

Gość do Lucy Windsor
jesteś wolna? jesteś może drobną brunetką w okularach, bo takiej poszukuję na żonę ;)

obawiam się lusiu , że komik potraktowałby fiku jak creama lub - co gorsze- jak marwaskową :P no ewentualnie rzuciłby od niechcenia, że fajna z niej dupcia:P

teoretko, różnica 7-10 lat to dla mnie dużo żabko, każdy się boi, nei boją się tylko głupcy albo ludzie którym wszystko jedno