Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anette28

Dlaczego dziecko jest przeszkodą dla wielu mężczyzn?

Polecane posty

Gość Anette28

Poznałam niedawno faceta. Niezbyt przystojny, ale zaradny i wydawało się, że mu zależy. Przynosił kwiaty, zapraszał na przyjęcia, kolacje. On miał już swoje lata, był bodajże koło 40-tki. Ja mam 28lat. W sumie mogłabym mu dać szansę. Niestety, gdy tylko dowiedział się, że mam 2-letniego synka z poprzedniego związku zerwał kontakt ze mną. Powiedział odchodząc, że nie czułby więzi z moim synkiem i nie tak wyobraża sobie swoją przyszłą rodzinę. W sumie nie ma czego żałować, ale jakoś przykro mi się zrobiło na sercu, że nawet taki średniej jakości podstarzały facet mnie olał z powodu dziecka. Czy będę jeszcze szczęśliwa?

Gość prawda zawsze boli...
bo nikt nie chce wychowywac nie swoje dziecko, o facecie do stalego zwizku mysli sie przed a nie po, dla wiekszosci facetow jestes juz przezytkiem, ktory ktos wyruchał i zostawil

Gość ojojoj dziewczyno
ty zdaje się uważasz, za pierwszą ligę? he, nie ładnie nazywasz mężczyznę raptem 10 lat starszego od siebie. Dobrze ci facet powiedział, nastepnym razem od razu mów, że masz dziecko, obejdzie sie potem bez rozczarowań z obu stron

Gość zSeriiGl.Pytan
jak olal czyli nie wart zachodu ten ktory pokocha szczerze tak nie postapi i bedziesz dla niego najwazniejsza a dziecko bedzie traktowal ja swoje, wiec nie przejmuj sie nie ma czego zalowac :)

Gość prawda zawsze boli...
wiekszosc samotnych matek mysli tak, ze znajdize sie frajer co wybaczy młodizencza głupote, zycie pisze inne scenariusze, najwyzej ja wydyma i poszuka sobie innej :D to jest prawidzwie zycie

Gość kvnn
nie dosc ze uwazasz sie za kogos lepszego :D to "nawet dałabys mu szanse "bo masz bachora i mlody przystojny koles cie nie zechce to co tam,wezme sobie kasiastego zeby nie byc samą a tu zonk :D gdybys byla bez dzieciaka to wątpie zebys chciala 10lat starszego ,brzydkiego albo kogos z dzieckiem :o hipokrytka jedna

Gość kvnn
aha i ktos dobrze powiedzial nastepnym razem na samym poczatku gadaj ze jestes dzieciata:o

"wiekszosc samotnych matek mysli tak, ze znajdize sie frajer co wybaczy młodizencza głupote, zycie pisze inne scenariusze, najwyzej ja wydyma i poszuka sobie innej to jest prawidzwie zycie" Nawet na Kafeterii już dawno nie czytałam większej głupoty :-o

Gość oczywiście taaaaaak
dla mężczyzny bez zobowiązań szukającego kobiety-żony, jest różnica pomiędzy kobietą bez zobowiązań a taką, która ma dziecko, bo wiadomo, ze jest to podział milości, czasu i dużo większe wydatki notabene na nie swoje dziecko, a wiadomo, że każdy chce mieć wlasnego potomka a nie łożyć na cudzego. Więc się panie z dziećmi nie dziwcie facetom bo calkiem rozsądnie postępują. Facet gdy się dowiedział o twoim dziecku od razu ci to wyjaśnił w kilku słowach. To ty postąpiłaś nieuczciwie korzystając z zaproszeń a dopiero po iluś tam spotkaniach jak wydawało ci się, że mu zawrociłaś dostatecznie w głowie powiedziałaś całą prawdę. Można powiedzieć, że jesteś oszustką.

niektórym ludziom jak nagle zacznie się dobrze powodzić to zapominają skąd się wywodzą, już nie znają ludzi z którymi się zadawali zanim się jakimś cudem coś osiągnęli, a jak spowrotem znajdują się w punkcie wyjścia to znowu sobie o ludziach przypominaja

Gość aleleniwasobota
a ja mam koleżankę,którą wziął facet z dwójką dzieci.

Gość Lord Arkadiusz
Nie poznaję tego forum. Już cała strona zapisana, a żadna kobieta nie nazwała tego faceta "nieodpowiedzialnym gówniarzem". :D

Gość oczywiście taaaaaak
no i bardzo dobrze, ze wziął twoją koleżankę z 2 dzieci. Autorce też życzymy żeby sobie szczęśliwie życie ułożyła u boku mężczyzny. Chodzi tylko o to aby ten mężczyzna był od poczatku świadomy i dokonał przemyślanego wyboru zanim uwikła się w związek z panią z dzieckiem.

Gość kobieta po rozwodzieee
kazdy ma prawo wyboru z kim chce sie spotykać . Sa faceci,którzy przekreslaja kobiety z dziećmi i Ty właśnie na takiego trafiłaś. Nie czułabyś tego co czujesz gdybys na samym poczatku powiedziała,ze masz syna. Twój błąd i kropka. ja ma dwoje dzieci od dawna bez ich ojca i w życiu jakiś facet z którym się spotykałam nie odwrócił się ode mnie z tego powodu. To raczej ja nie byłam chętna na spotkania z nimi. Dziś jestem w związku z kawalerem,bezdzietnym ,bardzo przystojnym(wszystkie sie do niego ślinią:))...:) Będziesz żyła:D

"Dziś jestem w związku z kawalerem,bezdzietnym ,bardzo przystojnym(wszystkie sie do niego ślinią" Nie wzięłabym oślinionego faceta.

Gość oczywiście taaaaaak
no wlaśnie "będziesz żyła", tylko nie stosuj już żadnych podstępów na facetow, bądź ucziwa od poczatku i na pewno trafisz na fodpowiedniego faceta :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Mój brat poznał fajna dziewczynę ,ale po pół roku okazało się ,że młodszy brat okazał się synem panny. Szkoda ,że nie powiedziała od razu ,że ma dziecko. Brat zerwał ,ale nie z powodu dziecka ,tylko z powodu kłamstwa.

Gość fdgj,nhjk,,
autorka sie zmyla i ma was w rozsadzonej dupie a wy dalej piszcie zjeby

Gość kobieta po rozwodzieee
Damascenka nie jest ośliniony:D jest mega przystojniakiem i tyle:)

Gość znam rodzinę
gdzie babka z 3 dzieci znalazła 10 lat młodszego zaradnego faceta ... i wygląda na to że są szczęśliwi, nawet zrobili sobie jeszcze jedno dziecko ... tak że wszystko można....

Gość oczywiście taaaaaak
Ja też znam identyczny przypadek: babka lat 40 z 3 maloletnich dzieci (rozwiedziona) wyszła za mąż za syna znajomej, który miał wtedy 27 lat. Teraz mają jedno swoje dziecko i są szczęśliwym małżeństwem od 7 lat. Mam również kolegę lat 32, który jest dobrze sytuowany i znalazł dziewczynę, która tak jak autorka spotykała się z nim, próbowała zawrócić w głowie (kokietowała) ale ukrywała fakt, że ma dziecko. On o tym dowiedział się od kumpla, który tę dziewczynę znał z osiedla. Dziewczyna dopiero przyciśnięta do muru przyznała się, że ma panieńskie dziecko. Zerwał z nią bo po pierwsze uznał ją za oszustkę a po drugie on od początku nastawiał się na dziewczynę-kandydatkę na żonę i matkę ich wspólnych dzieci i otwarcie mówi, że nie chce utrzymywać obce dzieci tylko swoje.

Gość Kerf4twyu7
facet nieodpowiedzialny? to jej wina, facetowi sie nie dziwie. dodam ze jestem kobieta

Gość Grzegorz Czwiklinsky
Moim zdaniem dziecko z poprzedniego związku nie jest przeszkodą ale trafiłaś na złego faceta.

Gość 8594
a jaki normalny facet bralby kobiete z dzieckiem do stalego zwiazku?:O w dzisiejszych czasach?jakis desperat chyba

Gość najpierw bierzecie jakiegoś
ruchacza a później szukacie porządnego mężczyznę

nie rozumeim twoich pretensji, zataiłas to przed nim, gdybyś mu powiedizała on od razu stwierdziłby że nei szuka niczego poważnego

i nie chodiz o to że jesteś samotną matką, chodiz o to ż efaceci boja sie odpowiedzialności, a dziecko to odpowiedzialność, dlatego wolą bezdzietne i bezproblemowe kobiety, ale i wobec takich kobeit nei maja poważnych zamairów

Gość ewrweretrt
a ty bys cchiala faceta z dzieckiem bo ja nie..??!

Nie tylko faceci... Ja tez nie chciałabym faceta, który ma dziecko/dzieci z poprzednich związków.