Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

jak zazywac magnez ?? odpowiedzcie kto bierze !!

Polecane posty

ostatnio pytalam tu jak zazywac magnezin pisaliscie aby po posilku ,a dzis wpadla mi w rece ulotka gdzie jest napisane aby nie brac bezposrednio po posilku ,bo zmniejsza wchlanianie ...a wy jak w koncu bierzecie ??

ale bierzecie magnezin ?? ja mam brac 3 razy dziennie i bralam bezposr po posilku ,a teraz po przeczyt ulotki nie mam pojecia jak.brac ..niko ,Ty tez w takiej dawce bierzesz ?? ale jak popadnie ,czyli jak ?? raz po posilku ,raz przed ,raz w trakcie ?? a pytalas lekarza jak.brac ??

Gość Finita
Przeczytaj ulotkę. Preparaty magnezowe są różne. Nie ma ogólnych zaleceń do brania Mg.

Gość magnez bierze sie raz dziennie
przynajmniej w z wiekszosci firm tak ma napisane na ulotkach. Ja biorę rano na czczo bo tylko rano tylko pamiętam o wszystkich lekach i suplementach które zażywam a trochę ich jest. Rano nigdy nic nie jem więc wszystkie biorę przed jedzeniem bo gdybym rano nie zażyła to później zapominam

Biore nospe i magnezin, 3 razy dziennie. Do tegon urosept i amotax. O 7, 15 i 23. Nie patrze na posilki tylko na godziny.

Gość Finita
Niekoniecznie. Magne B6 Max 2 razy dziennie.

no , ale kolezanki w szpitalu braly po jedzeniu wiec i ja tak bealam ,a teraz patrze w ulotke ,a tam napisane ,z dala od posilku i badz tu.madry ...a lekarza oczywiscie nie zapytalam :-\:-\

:O na wznak :O jak boga kocham... czy żeby dziecko zrobić też wypytywałaś na erotycznym jak dokładnie mąż ma w ciebie wchodzić ??? :O

pytam poniewaz sama juz nie wiem ,w szpitalu zazywalysmy po posilku bezposrednio ,a teraz w domu gdy wykupilam lek patrze a na ulotce napisane z dala od posilku i sama nie wiem ,grozi mi przedwcz porod i magnez ma pomoc mi go powstrzymac wiec chce zazywac prawidowo ,ale nie wiem w koncu jak to brac .